Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 9. lokakuuta 2009

Amerikan loppu!

Tässä David J. Meyeriltä väkevää lopunajan sanomaa lokakuun 2009 uutiskirjeessä.


Last Trumpet Newsletter

Volume XXVIII, Issue X, October 2009

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626, Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

Livenä:
http://video.google.com/videoplay?docid=-8190117074247272471
http://video.google.com/videoplay?docid=-2253622299174625521


Petos – kätketty ilmiselvään näkyyn!

”Niin hän sanoi: "Mene ja sano tälle kansalle: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö'. Paaduta tämän kansan sydän, koveta sen korvat, sokaise sen silmät, ettei se näkisi silmillään, ei kuulisi korvillaan, ei ymmärtäisi sydämellään eikä kääntyisi ja parannetuksi tulisi." Mutta minä sanoin: "Kuinka kauaksi aikaa, Herra?" Hän vastasi: "Siihen asti, kunnes kaupungit tulevat autioiksi, asumattomiksi, ja talot tyhjiksi ihmisistä ja pellot on hävitetty erämaaksi; kunnes Herra on karkoittanut ihmiset kauas ja suuri autius tullut keskelle maata.”

Jesaja 6: 9-12

”Ja heissä käy toteen Esaiaan ennustus, joka sanoo: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, ja näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö. Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.' ”

Matteus 13:14-15

”Jeesus vastasi hänelle: "Minä olen julkisesti puhunut maailmalle; minä olen aina opettanut synagoogissa ja pyhäkössä, joihin kaikki juutalaiset kokoontuvat, enkä ole salassa puhunut mitään.”

Johannes 18:20


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran löydämme tämänhetkisen sijaintimme ajassa ja Raamatun profetiassa vertailemalla nykyisiä tapahtumia erehtymättömän Kuningas Jaakon Raamatun kanssa. Kun me teemme näin, me tiedämme että on hyvin paljon nähtävää ja pohdittavaa kun viimeisen sukupolven tapahtumat levittäytyvät aivan meidän silmiemme eteen. Me tiedämme historiasta, että suuri salaliitto, jota kutsutaan Illuminatiksi, on olemassa, ja ei ole vaikea huomata sitä. Saatana käyttää salaliittoa (vehkeilee), ja niin tekevät kaikki pahat ihmiset, jotka punovat juonia yhdessä. Järjestäytynyt Illuminati on ollut olemassa vuoden 1776 toukokuun 1. päivästä saakka, ja sen suunnitteli ja organisoi paha nero Tri. Adam Weishaupt Rothschildin pankkiiridynastian käskystä. Noina päivinä ja myöhempänä viimeaikaisessa historiassa, heidän ainut toivo pysyä hengissä oli salassapito. Tuo on syynä siihen miksi he kätkeytyivät vapaamuurariuden korkeimpien esoteeristen tasojen, Grand Orientin, jesuiittojen, ja monien muiden salamyhkäisten ryhmien sisälle, jotka naamioivat itsensä hyväntahtoisiksi filantrooppisiksi järjestöiksi. Jokainen paha ja synkkä suunnitelma historiassa, käsittäen maailmansodat, laadittiin ja käynnistettiin suuresti kunnioitettujen järjestöjen salaisista temppelihuoneista ja kokoontumispaikoista käsin niiden omien jäsenten suunnattoman enemmistön edes tietämättä mitä oli tapahtumassa! Siten, täydellisen peittävän verhon ja salamyhkäisyyden elementin avulla, he kykenivät jatkamaan luciferistista globalismin suunnitelmaa juuri tälle ajalle. Heillä oli myös lisäetuna se, että ihmiset ovat pohjimmiltaan henkisesti laiskoja ja apaattisia. Valtava enemmistö ihmisistä ei vain ajattele eikä välitä!

Yksi keinoista, josta me voimme tietää, että me olemme aivan maailman lopun äärellä, on se, että salaliittolaiset eivät ole enää riippuvaisia salassapidosta. He operoivat nyt avoimesti, ja se mitä he ovat tekemässä, on selvästi näkyvää. Miksi sitten useimmat ihmiset eivät näe mitä on tapahtumassa? Kaikki yllä olevat Raamatun jakeet kertovat meille miksi ja että sellainen aika tulisi jolloin ihmiset olisivat piittaamattomia silmin nähtävälle. On tosiasia, että kun ihmiset kieltäytyvät kuulemasta Jeesuksen Kristuksen evankeliumia, he kadottavat kykynsä nähdä jotakin oikein. He ovat näkevinään, mutta he eivät näe; he ovat kuulevinaan, mutta he eivät kuule. Me olemme saavuttaneet tuon ainutlaatuisen ja kummallisen ajan, josta Jeesus puhui kun ihmiset katsoisivat suoraan johonkin eivätkä näe sitä. Tämän päivän yhteiskunnan motto on: Kuinka minun oletettaisiin näkevän metsät kun tiellä on niin paljon puita? Petos ei ole enää kätkettynä yksinomaan salaisissa kammioissa 58 East 68th Streetillä New York Cityssä, Ulkomaansuhteiden neuvoston (CFR) päämajassa, joka on Amerikan Illuminati. Nyt, petos voi olla kätketty ilmiselvään näkyyn ja kokonaan yleisön näköpiiriin.

Jos sinä olet ihminen, joka pystyy näkemään ja ymmärtämään, minä kiitän Herraa sinusta. Tilanne ei ole vain poliittinen ja geopoliittinen, vaan hengellinen. Saatana on petoksen takana. Jos sinä olet lukemassa tätä ja et ole koskaan luovuttanut sydäntäsi, sieluasi, ja mieltäsi Herralle Jeesukselle, sinä voit ja sinun täytyykin tehdä se nyt. On myöhäistä, mutta Hän silti vastaanottaa sinut. Sinun silmäsi tulevat avautumaan, ja sinä tulet olemaan vapaa saatanan orjuudesta ja hänen juonistaan.

Suomentajan kommentti: Eräs saatanan petos, jota ihmiset eivät nähneet vuosikymmeniin suomalaisessa poliittisessa elämässä, oli korruptoitunut vaalirahoitussysteemi poliittisille puolueille, jossa eri tahojen (yritykset, säätiöt) antamat lahjoitukset vaaliehdokkaille rikkoivat yleisiä moraalisäädöksiä ja olivat jopa lain vastaisia. Nyt Jumala on paljastanut tämän petoksen median tutkimuksen avulla kun mätä vaalirahoitus saavutti huippunsa edellisten eduskuntavaalien alla. Tarvittiin vain kourallinen korruptoituneita liikemiehiä tuomaan tämä selvästi näkyville kun haluttiin hinnalla millä hyvänsä luoda Suomeen amerikkalaismielinen porvarihallitus, joka kumartaa syvään länsimaiselle Illuminatille. Tämän vaalirahakohun tuloksena luodaankin nyt aivan toisenlaiset pelisäännöt ja toivottavasti epärehellisestä käytännöstä hyötyneet joutuvat vastuuseen teoistaan. Suomen nykyhallitus joutaa vaihtoon.

Obama – pimeyden diktaattori!

Syyskuun 2009 ensimmäisen viikon aikana, maanlaajuinen kiista alkoi kehittyä. Presidentti Barack Obama ilmoitti, että hän aikoi puhua meidän Amerikassa olevien koulujemme jokaiselle oppilaalle television välityksellä syyskuun 8:ntena 2009. Miksi Obama lähestyisi suoraan Amerikan lapsia? Vastaus on helppo; hän ei ole ainoastaan marxilaissosialisti, vaan liekehtivä punainen kommunisti. Tuo on ollut kommunistien taktiikkana Leninin, Stalinin, ja Hrustshevin ajoista lähtien. Jos sinä saat heidät luokkahuoneeseen, eroon vanhemmistaan, sinä voit iskostaa heidän mieleensä sosialistisen ajattelutavan ja yhden-maailman hallituksen käsitteet. Muista Vladimir Leninin sanat: ”Anna minulle vain yksi sukupolvi nuoria ja minä tulen muuttamaan koko maailman.”

Onneksi, Obaman hanke oli niin läpinäkyvä, että monet koulut halusivat olla televisioimatta sitä! Teksasissa, Illinoisissa, Minnesotassa, Virginiassa, ja Wisconsinissa, useat koulut hylkäsivät tunkeilevan Obama-puheen. (1) Senaattori Steve Russell Oklahomasta arvosteli ankarasti Obama-puhetta ja sanoi, ”Sikäli kuin minä olen asianosainen, tämä ei ole yhteiskuntaopin koulutusta – se antaa vaikutelman henkilökultin luomisesta. Tämä on jotakin, jota sinä odottaisit näkeväsi Pohjois-Koreassa tai Saddam Husseinin Irakissa.” (2) Arizonan osavaltion koulutarkastaja (Superintendent of Schools), Tom Horne, sanoi, ”Opettajien oppituntiohjelmat, jotka on luonut Obaman opetusministeriö, vaativat pikemmin palvontaa kuin kriittistä lähestymistapaa.” (3)

Sotkisiko Barack Obama todella Amerikan kouluoppilaat hänen henkilökohtaiseen agendaansa? Elokuun 28:ntena 2009, USA Today -lehti julkaisi jutun, joka paljasti, että Obama saattaa kaikki oppilaat läpi Amerikan osallisiksi väestönlaskennan suorittajina. Väestönlaskennan välineet lähetetään 118,000 kouluun ja tulevat koskemaan 56 miljoonaa oppilasta, joiden tehtävänä on katsoa, että heidän vanhempansa täyttävät lomakkeet oikein. (4) Koulujen väestönlaskentaohjelman vetäjä, Renee Jefferson-Copeland sanoi, ”On mahtavaa tavoittaa lapset, koska lapset ovat niin voimakkaita ääniä kodeissaan.” (5) Kaikkivaltias näki nämä päivät ja varoitti meitä Jesajan luvussa 3:12 seuraavasti: ”Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.”

Kuka on tämä kummallinen presidentti, Barack Hussein Obama? Kun Obamalta kysyttiin äskettäin siitä kuka on vieraillut hänen luonaan Valkoisessa Talossa, hän sanoi, että hän julkistaisi vain osittaisen listan vierailijoista tämän vuoden lopulla, mutta vierailijat kahdeksalta ensimmäiseltä kuukaudelta ”tulevat pysymään salaisina”. (6) Miksi Obama painostaa 55-sivuisen lakialoitteen, S.773, hyväksymistä Kongressissa, joka tulee antamaan Valkoiselle Talolle vallan ja kyvyn kytkeä pois mikä tahansa yksityisen sektorin tietokone ja verkkoyhteys internetistä? (7) Kuka on tämä kummallinen presidentti, joka menettää nopeasti suosiotaan Amerikassa, mutta pysyy uhmakkaana ja kasvattaa voimaansa maailmanpolitiikassa? Me olemme nyt saaneet tietää, että Barack Obama on valittu YK:n turvallisuusneuvoston puheenjohtajaksi. Tätä vaikutusvaltaista 15-jäsenistä neuvostoa ei ole koskaan johdettu Amerikan presidentin toimesta. (8) [Kaiken huipuksi Obama palkittiin tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinnolla 9.10.09 Oslossa. Suom. huom.]

Näyttää siltä, että pahinta laatua oleva pahuus on nousemassa esiin Obaman hallinnossa. Punaisessa Kiinassa on suurta innostusta nostaa punaisen Kiinan lippu Valkoisen Talon eteläisen ruohokentän (South Lawn) ylle syyskuun 20:ntenä 2009. Syyskuun 4. päivänä, kiinalainen sanomalehti, China Daily, julkaisi jutun, joka totesi, että Obaman Valkoinen Talo on antanut punaiselle Kiinalle luvan nostaa punainen lippu Valkoisen Talon eteläisen ruohokentän ylle! (9) Se tehtäisiin Kiinan kansantasavallan (People’s Republic of China, or PRC) perustamisen 60-vuotispäivän kunniaksi. Turvatoimet tulisivat olemaan tiukkoja kun tuhat kiinalaista delegaattia kokoontuu seremoniaa varten. (10) On olemassa nyt jotakin spekulaatiota, että johtuen mahdollisesta julkisesta valituksesta, punainen lippu saatetaan nostaa kadulle vastapäätä Valkoista Taloa. Mutta me emme halua sitä myöskään sinne! On tarpeeksi pahaa, että Obama antaisi ylipäätään heille luvan. On mielenkiintoista panna merkille, että tämä syyskuun 20:s päivä on perinteinen wicca-noituuden Mabon-sapatti, hengellisen sadonkorjuun juhla syyspäiväntasauksen aikoina. On myös aika hämmästyttävää, että tapahtumassa tulee olemaan tuhat punaisen Kiinan edustajaa. Danielin kirjan luvusta 5:1 me luemme Belsassarin pidoista seuraavaa: ”Kuningas Belsassar laittoi suuret pidot tuhannelle ylimyksellensä, ja hän joi viiniä näiden tuhannen edessä.” Kun kuningas jatkoi Jumalan uhmaamista ja loukkaamista, käsi ilmestyi ja kirjoitti seinään. Ei kukaan viisas mies tai astrologi voinut tulkita kirjoitusta, ja kuningas tarjosi palkkioita, käsittäen tulipunaisen vaatekappaleen (kommunismin väri). Daniel tulkitsi kirjoituksen ja kieltäytyi babylonialaisista palkkioista. Juuri tuona yönä kun tuhat ihmistä kokoontui, Jumala kirjoitti, että Babylon oli laskettu, punnittu, ja pirstottu sekä myös annettu vieraan maan ja valtakunnan haltuun! Onko tämä tapahtuma merkki punaisen Kiinan valtauksesta? [Venäläinen professori Igor Panarin ennustaa, että USA hajoaa osiin ja joutuu muiden valtioiden, kuten Kiinan, haltuun. Tämä prosessi alkaisi hänen mukaansa vuoden 2009 lopulla dollarijärjestelmän romahtaessa ja kesällä 2010 USA:ta ei olisi enää olemassa, vaan sen tilalle syntyy kuusi uutta valtiota. Lue tästä enemmän http://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/article201443.ece, Suom. huom]

Mitä punaisen Kiinan lippu viiden pentaakkelitähden kanssa edustaa? Se esittää kommunistista hallintoa, joka on massamurhannut miljoonia ihmisiä vuosien kuluessa. Se on hallinto, joka myöntää vauvojen syntymälupia ja toimeenpanee pakollisia abortteja noille ihmisille lupia kysymättä. Nämä ovat ihmisiä, jotka syövät ihmisalkion lientä ”nuorentavana herkkuna”. Lyhyt tutkimus punaisen Kiinan historiasta paljastaisi paljon enemmän kauheuksia!

On tosiasia, että Barack Obama on Chicagon alamaailman tuote. Kun Illinoisin ex-kuvernööri Blagojevich tuli tunnetuksi lukuisista korruptiosyytöksistä ja pakotettiin eroamaan virasta, Obama ei ainoastaan pysytellyt kaukana hänestä, vaan sanoi, ”Minä en ole koskaan tavannut häntä.” Kuinka USA:n senaattori Obama Illinoisista on voinut koskaan olla tapaamatta kuvernööriä? Eräs mies, joka tiesi paljon Blagojevichista ja Obamasta, oli Blagojevichin entinen neuvonantaja Christopher Kelly. Syyskuun 12:ntena 2009, ilmoitettiin että Christopher Kelly, 51, oli kuollut aspiriinin yliannostukseen! (11)

Jotakin hyvin hämmästyttävää tapahtui syyskuun 12. päivänä 2009, joka kertoo joidenkin ihmisten heräämisestä Amerikassa. Washingtonissa esiintyi massiivinen joukkokokous ja marssi protestissa Obaman menettelytavoille. Uutismedia Yhdysvalloissa aliraportoi ja suuresti vääristeli sitä mitä todella tapahtui. He tekivät näin, koska he esiintyvät kuten Obaman koulutetut hylkeet. The Washington Post -lehti raportoi että kymmenettuhannet marssivat Washingtonissa. (12) Todellisuudessa, suunnilleen kaksi miljoonaa amerikkalaista marssi Washingtonissa Obamaa vastaan. (13) Lukemattomia määriä suuria kylttejä pidettiin ylhäällä sanoen sellaisia asioita kuten ”Keskeyttäkää Obaman terveydenhuolto-ohjelma, Valehtelija päällikkönä (Liar-in-Chief), Lopettakaa marssi sosialismia kohti, Loinen päällikkönä (Parasite-in-Chief), jne. Isoja kuvia Obamasta Hitler-tyylisillä viiksillä nostettiin ilmaan. Kahden miljoonan kyllästyneen amerikkalaisen raivokas viha kajahteli ilmassa. Obaman vastaus kaikelle tälle oli se, että mikään ei voi pysäyttää häntä! Milloin useammat ihmiset heräävät? Obaman agenda on kätketty ilmiselvään näkyyn. Obama ei ole amerikkalainen, eikä hän ole Amerikkaa varten. Hänet valokuvattiin hiljattain kantamassa kirjaa vasemmassa kädessään hänen peukalonsa ollessa työnnettynä noin puoliväliin kirjaa. Minulla on valokuva edessäni ja se on varmennettu aidoksi. Kirjan nimi on The Post-American World (Amerikan jälkeinen maailma). (14) [Hah hah! Joko viimein uskotte, että Obama on Amerikan Gorbatshov?! Suom. huom.]





















http://www.truthorfiction.com/rumors/p/post-american-world.htm http://www.snopes.com/politics/obama/postamerican.asp


Terveytesi väärissä käsissä!

Paljon on sanottu ja kirjoitettu Obaman terveydenhuolto-ohjelmasta ja sosialisoidusta lääkärinhoidosta. Ne, jotka ovat todella tutkineet tämän ohjelman yksityiskohtia, ovat nousseet vahvasti kapinaan sitä vastaan. Itse asiassa, Obamalla on ollut niin paljon vaikeuksia ajaessaan tätä läpi, että Bloombergin uutistoimisto julkaisi jutun syyskuun 4:ntenä 2009, otsikolla ”Obama voi tarvita kriisitunnelman herättääkseen henkiin terveydenhuollon uudistuksen.” (15) Minkä tyyppisen terveyskriisin hän voisi luoda? Obama ei ole tavannut republikaaneja koskien terveydenhuoltoasiaa viiteen kuukauteen. (16) Obama on myös todennut, että republikaanit ovat muodostaneet salaliiton häntä vastaan. (17) Oli melko paljastavaa kuulla salaliittolaista kuten Obamaa, joka väittää, ettei ole olemassa mitään salaliittoa, syyttäen republikaaneja juuri salaliitosta. Lenin sanoi kerran, ”Syytä vihollista aina siitä mitä itse olet.”

Obama haluaa terveytesi Liittovaltion hallituksen käsiin hinnalla millä hyvänsä. Kun häneltä kysyttiin elämänpäättämis-neuvottelusta suunnitelmaan kuuluvana, hän kielsi sen kyyneleet silmissään ja viittasi isoäitiinsä, kertoen että hän [Obama] ei olisi koskaan lopettanut isoäidin elämää. (18) Tämä on se sama isoäiti joka sopivasti kuoli viime vuonna, kun hän alkoi kertoa ihmisille missä Barack Obama oikeasti syntyi, todeten että hän oli läsnä syntymässä.

Minä olen selostanut tätä aihetta aikaisemmissa numeroissa, mutta terveydenhuolto-ohjelma pysyy muutostilassa. Viimeaikaisin versio sisältää lain, joka määräisi sakon amerikkalaisille, jotka eivät hankkisi sairausvakuutusta. Nämä sakot ovat niinkin korkeita kuin 3,800 dollaria. (19) Voitko kuvitella jotakuta tarviten mennä ensiapuhuoneeseen, ei vain kohdatakseen laitoksen kohtuuttomat hinnat, vaan myös Liittovaltion sakon vakuuttamattomana olemisestaan? Hallitus toteaa, että he tulevat myöntämään verohelpotuksia auttaakseen vakuutuksen hankkimisessa, mutta mitä hyötyä verohelpotuksista on työttömälle?

Obaman terveydenhuoltosuunnitelma oli nopeasti kuivumassa kokoon kunnes eräs kummallinen tapahtumien käänne herätti eloon hänen ponnistelunsa. Elokuun 20:ntenä 2009, senaattori Edward Kennedy kuoli 77 vuoden iässä. Hänen kuolemansa johtui aivosyövästä. (20) Kennedy oli pitkään ollut sosialistisen terveydenhuolto-ohjelman kannattaja, vaikkakaan hän eikä kukaan muukaan pystynyt koskaan saamaan sitä hyväksytyksi. Ei ole olemassa mitään kuolemantapauksen veroista vetääkseen sympatiaa ja huomiota ihmisen ajamalle asialle. Yhtäkkiä siellä oli tuen vyöry Obaman suunnitelmalle, ja Capitol Hillin julistus oli, ”Voita yksi [henkilö] kannattamaan Teddyn vuoksi (Win one for Teddy).” (21) Kennedyn kuoleman aikana, Herra antoi meille merkin Hänen tyrmistyksestään trooppisena myrskynä, nimeltään Danny, joka kulki Cape Codin ja Kennedyjen tilan ylitse Hyannisissa, Massachusettsin osavaltiossa. (22) Myrsky oli niin ankara, että Obaman täytyi lykätä lomailuaan Marthan viinitarhalla (Martha's Vineyard), myöskin Kennedyn perheen turvapaikka.

Vain Jumala voi pysäyttää Obaman terveydenhuoltosuunnitelman ja hän [Obama] saattaa yrittää tuottaa minkä tahansa epidemian tai kriisin ajaakseen suunnitelman läpi. Edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi ja Senaatin enemmistöjohtaja Harry Reid ovat ilmoittaneet presidentti Obamalle, että heillä on tarpeeksi ääniä ajamaan suunnitelma läpi. (23)

Kirottu talous!

Onko mahdollista, että koko talous on kirottu? Me tiedämme että Kaikkivaltias Jumala julisti kirouksen Hänen oman kansansa taloudelle kun he unhottivat Hänet. Malakian kirjan luvusta 3:8-9 me luemme seuraavaa: ”Riistääkö ihminen Jumalalta? Te kuitenkin riistätte minulta. Mutta te sanotte: "Missä asiassa me sinulta riistämme?" Kymmenyksissä ja antimissa. Te olette kirouksella kirotut, kun te, koko kansa, riistätte minulta.”

Mitä on todella tapahtumassa meidän amerikkalaisen taloutemme suhteen? Onko olemassa edes vähäisintäkään merkkiä parannuksesta siitä lähtien kun ryöppyävä romahdus alkoi vuosi sitten? Nobelin palkinnon saanut ekonomisti Joseph Stiglitz totesi äskettäin, että isojen pankkien ongelmia ei ole korjattu, ja että olosuhteet, jotka johtivat romahdukseen, ovat nyt pahempia kuin ne olivat ennen kuin pankit alkoivat kaatua. (24) Meidän hallituksemme ja uutismedia jatkavat sanan taantuma (recession) käyttämistä, mutta he kieltäytyvät käyttämästä sanaa lama (depression). The London Daily Telegraph julkaisi äskettäin jutun, joka paljasti seuraavaa: ”Sekä pankkiluotot että M3-rahamäärä ovat supistuneet Yhdysvalloissa tasoille, jotka ovat verrattavissa Suuren Laman (Great Depression) puhkeamiseen, lähtien alkukesästä 2009.” (25) Me tiedämme, että syyskuun 15. päivästä 2009 lukien, 84 merkittävää pankkia on kaatunut Yhdysvalloissa tähän mennessä tänä vuonna. Elokuun 28:ntena 2009, CNBC News ilmoitti että seuraavan kahden vuoden aikana, uudet tuhat pankkia odotetaan kaatuvan. (26) Me edelleen näemme raportointeja meidän Amerikan dollarin tekemistä uusista heikkousennätyksistä (esim. Japanin jeniä vastaan, Suom. huom.) ja kullan hinnan noususta yli 1,000 dollariin unssilta. Se vaatii nyt 1,074 paperidollaria ostaa yksi mitätön unssi kultaa. Minä muistan ajan, jolloin se vaati ainoastaan 35 dollaria tehdä sama asia. [Nythän kullan hinta on noussut pääasiassa dollarin heikkouden tähden. Suom. huom.] Työttömyysaste jatkaa kasvuaan, ja oikea nykyinen taso on 16 prosenttia. Ruokakuponkien käyttö on matkalla ylös, ja keskimääräinen työviikko Amerikassa, joka oli perinteisesti 40 tuntia, on nyt 33 tuntia, jos sinä pystyt löytämään työtä. (27)

Me olemme nyt saaneet tietää, että pieni Sveitsin kansakunta on työntänyt kerran niin mahtavan Yhdysvallat pois ensimmäiseltä sijalta maailman kilpailukykyisimpänä taloutena. Kaikista maailman kansakunnista, Yhdysvallat rankataan sijalle 108 taloutensa luotettavuudessa ja maksukyvyssä (trust and confidence). (28) Onko mikään ihme, että maailman neuvosto, tunnettu Yhdistyneinä Kansakuntina, vaatii että USA:n dollari täytyy korvata uudella globaalilla reservivaluutalla? Syyskuun 7:ntenä 2009, YK:n kauppa- ja kehityskonferenssi (United Nations Conference on Trade and Development, or UNCTAD) julkaisi radikaalin raportin koskien tätä! (29) Me emme ole kaukana pedonmerkistä. Maailmanlaajuinen kontrolli kaiken ostamisesta ja myymisestä on aivan kulman takana! Ilmestyskirjan luvun 13:16-18 vakavamieliset sanat häämöttävät suuresti horisontissa. Nuo jakeet kuuluvat seuraavasti: ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.”

Pystyykö meidän Liittovaltion hallituksemme tekemään mitään oikein? Ensimmäinen Postilaitos perustettiin vuonna 1775. Yrityksessä saada se toimimaan 234 vuoden jälkeen, se on nyt rahaton! Vuonna 1935, presidentti Franklin Delano Roosevelt perusti Sosiaaliturvahallinnon, ja 74 vuoden yrityksen jälkeen saada se toimimaan, se on nyt rahaton! Vuonna 1938, Liittovaltion ohjelma, tunnettu Fannie Mae -asuntoluotottajana, perustettiin, ja 71 vuoden yrityksen jälkeen saada se toimimaan, se on nyt rahaton. Vuonna 1964, Liittovaltion hallitus käynnisti ohjelman jota kutsutaan Sodaksi köyhyyttä vastaan (The War on Poverty). Neljänkymmenenviiden vuoden rahansiirtämisen köyhille jälkeen, yhden biljoonan dollarin vuositahdilla, koko maa on rahaton. Vuonna 1965, Liittovaltion Medicare/ Medicaid -ohjelmat (osa julkista terveydenhuoltoa) perustettiin, ja 44 vuotta myöhemmin, nuo ohjelmat ovat rahattomia. Vuonna 1970, Liittovaltion ohjelma, tunnettu Freddie Mac -asuntoluotottajana, perustettiin, ja nyt, 39 vuotta myöhemmin se on myös rahaton. Vuonna 2009, TARP-varojen ja Omnibus-määrärahojen lakiasetus (TARP money and the Omnibus Appropriations Act) säädettiin, ja muutamassa kuukaudessa, se on täysin epäonnistunut. Vuonna 2009, Liittovaltion Rahaa rotiskoista (Cash for Clunkers) -ohjelma perustettiin ja se johti rahattomuuteen nopeammin kuin mikään muu ohjelma, joka ikinä on perustettu. Se tuhosi satojatuhansia hyväkuntoisia autoja, maksoi kolme miljardia dollaria, ja siirsi tuosta rahamäärästä suurimman osan Koreaan ja Japaniin. Nyt, päästyään 100%:n epäonnistumisasteesta, he suunnittelevat perustavansa Kansallisen terveydenhuoltojärjestelmän!

Nämä ovat pelottavia aikoja, mutta Herra on kansansa kanssa. Hän edelleen näyttää meille merkkejä siitä, että Hän on tosiaankin ohjaimissa. Yksi esimerkki tästä on merkki, jonka me saimme syyskuun 11:ntenä 2009. Huomautettakoon tässä että syyskuun 11. päivänä 2001, päivä jolloin kaksoistornit romahtivat New York Cityssä, Dow Jones -indeksi päätyi tarkalleen lukemaan 9,605.51. Kahdeksan vuotta myöhemmin, syyskuun 11:ntenä 2009, tuon traagisen päivän vuosipäivänä, Dow Jones -indeksi päätyi tarkasti lukemaan 9,605.51. Tämä on täsmälleen sama lukema kahden desimaalin tarkkuudella. (30) Uutismedia kutsui sitä ”oikuksi (freaky)”, mutta minä uskon, että se oli Jumalan käsi. [Tämä merkinnee sitä, että toinen suuri terrori-isku kohtaa USA:ta loppuvuonna 2009. Suom. huom.]

Uskonnon ja noituuden loitsut!

Mitä on tapahtunut kristinuskolle Amerikassa? Joka päivä luopuminen lisääntyy, ja tämän päivän niin kutsuttu ”kristillisyys” ei ole mitenkään verrattavissa Raamatun kristillisyyteen. Jumalalla on jäännöksensä, mutta he ovat suhteellisen harvoja ja toisistaan etäällä. Suuret uskonlahkot kestitsevät homoseksuaalisuutta ja jopa noituutta, itämaisia uskontoja, ja mystisismiä. Jopa fundamentalistisista seurakunnista ei ole tullut mitään muuta kuin viihdekeskuksia rock-bändeineen, nukketeattereineen, klovneineen, taikureineen, jne. Nämä ihmiset eivät tunne sanan rukous merkitystä, ja he eivät koskaan ole kokeneet hengellisiä taisteluja. Nämä ihmiset ajattelevat, että se on vainoa, jos heidän täytyy mennä kirkkoon kun ulkona sataa tai on liian kylmä. Jumala auttakoon meitä!

Heinäkuun 5:ntenä 2009, Oregonin osavaltion sanomalehti kertoi, että Amerikan episkopaalikirkko äänesti musertavasti sen puolesta, että ovet aukaistaan vihkimään avoimemmin homoseksuaalisia piispoja. (31) Meidän täytyy muistaa, että sana vihkiä (consecrate) tarkoittaa pyhäksi tekemistä. Jumala ei siunannut Sodomaa ja Gomorraa; Hän poltti ne tuhkaksi, ja Hän sanoi, ”Minä olen Herra sinun Jumalasi; enkä minä muutu.”

Syyskuun 2:sena 2009, the Associated Press julkaisi jutun koskien suunnitelmia tarkistaa se mitä kustantajat kutsuvat ”fundamentalistien vaihtoehto-Raamatuksi”. Uusi kansainvälinen käännös (New International Version, or NIV), joka voi myös tarkoittaa ei-inspiroitua raamattukäännöstä, on tarkistuksen alla, ja se on määrä julkaista vuonna 2011. (32) Yksi tarkistuksen syistä on sallia sukupuolimuutokset maskuliinista tai feminiinistä sukupuolineutraaliksi. Tämä NIV pseudo-Raamattu on aina ollut turmeltunut, mutta nähtävästi he eivät pystyisi edes korjaamaan kirjoitusvirhettä oikeaksi.

Noituutta ja sen vaikutusta on kaikkialla meidän lopunajan maailmassa. Sitä on kouluissa, sairaaloissa, yliopistoissa, ja kaikilla hallinnon, talouden, ja tieteen tasoilla. Esimerkkejä tästä on monia. Eräs sellainen esimerkki on kansainvälinen avaruusasema, joka jatkuvasti kiertää maapalloamme. Se muodostuu kolmestatoista osastosta, ja monet laitteiden osista ovat eri painoisia sekoittaen luvun 13 Maan painovoimaan. Elokuun lopussa 2009, the Associated Press raportoi seuraavalla otsikolla: ”Kaikki kolmetoista astronauttia nauttivat ensimmäistä päiväänsä yhdentoista päivän matkalla.” (33) Noituuden maailmassa, numeroilla on suuri merkitys. Luku kolmetoista viittaa noitapiirin voimaan ja käskyvaltaan, ja luku yksitoista on Vesimiehen (Aquarius) luku; yhdestoista eläinradan merkki ja antikristuksen Uuden ajan nimi. Ei ole mikään sattuma, että kolmetoista astronauttia kiertää maapalloamme!

Heinäkuussa 2009, viimeisin Harry Potter -elokuva osui elokuvateattereiden lipputoimistoihin ympäri maailman ja saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen myynnillään ensi-iltaa varten. Kuvaillessaan tätä, uutistoimisto Reuters käytti seuraavia sanoja: ”Viimeisin ”Harry Potter” -elokuva heitti 104 miljoonan dollarin loitsun lipputoimistojen ylle maailmanlaajuisesti….” (34) Harry Potter -kirjat, -elokuvat, ja niihin liittyvät toiminnot ovat ensiluokkainen esimerkki noituudesta, joka on kätketty ilmiselvään näkyyn. Se on niin selvästi okkulttista, ja se on noituutta fantasian puitteissa. Wicca-noituuden ja druidismin opinkappaleet ovat kaikki tuossa tarkoitettu istutettavaksi lukemattomien miljoonien kaiken ikäisten pahaa-aavistamattomien lasten aivoihin. Elokuun 6:ntena 2009, the Daily Telegraph raportoi että uusi Harry Potter -elokuva, nimeltään Harry Potter ja puoliverinen prinssi, sisälsi tarkalleen 66 elokuvavirhettä. (35) Okkultiikan maailmassa, virheet hyväksytään normaalina voimavirtauksena kun loitsut kohtaavat toisensa. Elokuvan 66 virhettä ovat siinä irvikuvana 66:een kirjaan Kuningas Jaakon Raamatussa, ikään kuin kertoakseen että se sisältää virheitä. Minä olen entinen okkultisti ja astrologi, pelastettu meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen armosta. Minä tiedän mitä tapahtuu heidän maailmassa ja miten he ajattelevat. Ihmekääntymisestäni lähtien, minun uskoni alkuperäiseen Kuningas Jaakon Raamattuun on luja kuin kallio. Se on täydellinen ja virheetön kuin vain Jumalan Sana voi olla.

Tänä vuonna 2009, noitien Samhain-sapatti (äännetään sow-een), tunnettu Halloweenina, on lauantaina Kuun lähestyessä täyttä vaihettaan. Noidat uskovat että tämä lisää heidän voimaansa, erityisesti keskiyöllä. Wicca-noituudessa, Halloween on heidän uudenvuoden aattonsa, ja heidän oppinsa sanoo, että keskiyö on erikoinen mystinen hetki, jolloin verho hauraan nykyisyyden ja iankaikkisen tulevaisuuden välillä tulee ohueksi. He myös uskovat että tuona yönä, astraalitaso, oletettu muuri maapallon ja henkimaailman välillä, on niin hatara että henget voivat kulkea edestakaisin vapaasti ilman kutsumista koolle. Tällä ymmärryksellä, kuinka nk. ”kristillisillä” kirkoilla voi olla Halloween-juhlia?

Merkkejä lopusta!

Merkkejä lopusta on useita! Meidän maapallomme jatkaa halkeilemistaan erilleen kun keskimäärin yli 300 merkittävää maanjäristystä voimakkuudeltaan 4 richteriä ja yli tapahtuu joka kuukausi. Syyskuun 12. päivänä, voimakas 6,4 asteen järistys ravisteli Venezuelaa, aiheuttaen paniikkia Caracasissa, pääkaupungissa, ja hävitystä maaseudulla. (36) Maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia pauhaa kaikkialla maailmassa ja vaihtelevissa paikoissa, juuri kuten Raamattu sanoi.

Omituisia asioita on tekeillä maan alla juuri nyt syvällä maaperässä ja kaukana Etelä-Dakotan Black Hills -vuoriston alapuolella. Työporukat rakentavat maailman syvintä maanalaista tiedelaboratoriota syvyydessä joka vastaa enemmän kuin kuusi Empire State Buildning -maamerkkiä. Laitos sukeltaa 8,000 jalan (1 jalka = n. 30 cm) syvyyteen maanpinnan alapuolelle. Laboratorion päämäärä on tutkia ”pimeää ainetta (dark matter)”. (37) Tiedemiehet sanovat, että he tutkivat kummallista voimaa syvällä maassa, ja että tällä voimalla ei ole atomeja ja se ei ole vuorovaikutuksessa tavallisen aineen kanssa. He myöntävät, etteivät he tiedä mitä se on, mutta yrittävät ottaa kiinni joitakin ”aavemaisia hiukkasia” säiliössä, jossa on nestemäistä ksenonia. (38) Se mitä nämä tiedemiehet eivät onnistu käsittämään tai uskomaan, on se, että siellä ollaan havaitsemassa voimia, jotka eivät ole luonnollisia, vaan hengellisiä.

Vielä yksi ainutlaatuinen tapahtuma sattui syyskuussa 2009, jonka minä uskon olevan osoitin, että viimeisten päivien loppu on yllämme. Syyskuun 9:ntenä 2009, me saavuimme päivämäärään joka kirjoitetaan 09-09-09. Koska nolla ei ole tärkeä numerologiassa, okkultistit näkevät luvun 999. Samalla kun on totta, että tämä luku on ylösalaisin luku 666, on vielä jotakin otettava huomioon. Yhdeksän on viimeinen perusnumeroista, jotka muodostavat kaikki luvut niiden monissa erilaisissa yhdistelmissä. Numero yhdeksän viittaa lopullisuuteen. Kolme peräkkäistä ysiä (999) ilmaisevat kaikkien asioiden, jotka edelsivät sitä, loppua. Minä muistan tietokonekurssini vuodelta 1970, kun minä käytin IBM 1620 FORTRAN -tietokonetta. Kun minä tein vuokaaviota kirjoittaakseni ohjelman Fortran -tietokonekielellä, minua opetettiin päättämään ohjelma kirjoituksella ”If sense switch 999 end of file (Tolkun saamiseksi kytke 999 tiedoston loppuun).” Me emme tule koskaan näkemään toista 09-09-09 päivämäärää, koska se vaatisi vielä tuhat vuotta sen saavuttamiseksi! (39) Nämä ovat lopullisuuden päiviä, ja meidän Vapahtajamme tulee pian takaisin ja äkisti! Missä sinä aiot viettää ikuisuuden? [Pahoille palvelijoille ja tyhmille neitsyeille Herran päivä on onnettomuuden päivä saati sitten jumalattomille. Suom. huom.]

Lopuksi, please muistakaa että rukouspyyntönne otetaan aina mieluusti vastaan ja kukin saa henkilökohtaista ja yksilöllistä huomiota esirukoilijatiimeiltämme. Kiitokset kaikille teille, jotka tuette tätä lopunajan profeetallista ministeriötä. Jumala siunatkoon teitä nyt ja ikuisuudessa! Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Associated Press, Sep. 4, 2009, by Libby Quaid & Linda Stewart Ball, Dallas, TX.
02. Ibid.
03. Ibid.
04. USA Today, Aug. 28, 2009, by Haya El Nasser, Gannett News Service.
05. Ibid.
06. MSNBC News, Sep. 4, 2009, by Bill Dedman, Washington, D.C.
07. Politics & Law, Aug. 28, 2009, by DeClan McCullagh, Washington, D.C.
08. Financial Times, Sep. 8, 2009, by Harvey Morris, United Nations, New York, NY.
09. China Daily, Sep. 4, 2009, Beijing, China.
10. Ibid.
11. Chicago Sun Times, Sep. 12, 2009, by Konkol, Korecki, & Golab, Chicago, IL.
12. Washington Post, Sep. 13, 2009, by Brown, Hohmann, & Bacon, Washington, D.C.
13. London Daily Mail, Sep. 12, 2009, from Washington, D.C., London, England, U.K.
14. Obama photograph, taken at Bozeman, MT.
15. Bloomberg News Service, Sep. 4, 2009, by Goldman & Johnston, New York, NY.
16. The Hill, Sep. 9, 2009, by Molly K. Hooper, Washington, D.C.
17. Washington Times, Aug. 20, 2009, by Joseph Curl, Washington, D.C.
18. Associated Press, Aug. 15, 2009, by Liz Sidoti, Grand Junction, CO.
19. Associated Press, Sep. 8, 2009, by Ricardo Alonso-Zaldivar, Washington, D.C.
20. Reuters News Service, Aug. 26, 2009, by Scott Malone, Hyannis Port, MA.
21. ABC News, Aug. 26, 2009, by Teddy Davis, Washington, D.C.
22. NOAA Weather Service, Aug. 27, 2009, official map.
23. ABC News, Sep. 8, 2009, Washington, D.C.
24. Bloomberg News Service, Sep. 13, 2009, by Mark Deen & David Tweed, New York, NY.
25. London Daily Telegraph, Sep. 14, 2009, by Ambrose Evans-Pritchard, London, England, UK.
26. CNBC News, Aug. 27, 2009, by Natalie Erlich, New York, NY.
27. Financial Times, Sep. 4, 2009, by Sarah O'Connor, Washington, D.C.
28. Reuters News Service, Sep. 8, 2009, by Sven Egenter, Geneva, Switzerland.
29. London Daily Telegraph, Sep. 7, 2009, by Edmund Conway, London, England, UK.
30. DJI Official Charts, Sep. 11, 2001, & Sep. 11, 2009.
31. The Oregonian, Jul 15, 2009, from Anaheim, CA.
32. Associated Press, Sep. 2, 2009, by Eric Gorski, San Antonio, TX.
33. Associated Press, Jul. 29, 2009, by Marcia Dunn, Cape Canaveral, FL.
34. Reuters News Service, Jul. 17, 2009, Los Angeles, CA.
35. London Daily Telegraph, Aug. 6, 2009, by Sasjkia Otto, London, England, U.K.
36. Reuters News Service, Sep. 12, 2009, by Frank Jack Daniel, Caracas, Venezuela.
37. Associated Press, Jun. 22, 2009, by Dirk Lammers, Sioux Falls, SD.
38. Ibid.
39. Live Science, Sep. 8, 2009, Yahoo News, by Heather Whipps.

http://lasttrumpetministries.org/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com