Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 3. joulukuuta 2011

Paavi vaatii maailmanhallitusta

Hyvin tärkeä eskatologinen artikkeli: Paavi vaatii maailmanhallitusta

Keneltä: Samuel Korhonen
Kenelle: undisclosed-recipients:;
Lähetetty: 28.11.2011 20:09

Rauhan Tervehdys!

Viime lokakuun 24. päivänä Vatikaanin paavillisen oikeudenmukaisuuden ja rauhan neuvosto (Vatican’s Pontifical Council for Justice and Peace) julkaisi 41-sivuisen ”nootin”, jossa vaaditaan jotakin sellaista kuin ”world public Authority”, jonka voisi suomentaa esim. maailmanhallitus, maailman Viranomainen.

Liitteenä suomennos artikkelista Discernment Research Group'in ”hereskooppi”-blogilta, jossa tätä noottia tarkastellaan ja kommentoidaan tiivistetysti.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

-----------------------------------------

Vatikaani ja Uusi Maailman Järjestys
The Vatican and the New World Order

http://herescope.blogspot.com/2011/11/vatican-and-new-world-order.html

”Euroopalla, Pyhä Isä muistutti, oli ollut suuruuden aikansa, kun yhteinen usko elävöitti sen kansojen sydämiä. Eurooppa, hän kannusti, voisi saada geopoliittisen suuruutensa jälleen kunnostettuna ja kiillotettuna, jos se voisi luoda uuden sydämen. Eurooppa, hän vihjasi, voisi jälleen takoa ylimaallisen, yhteisen ja sitovan uskon.”

”Kuusi ulkoministeriä vavahtivat sisäisesti. Pius XII oli viitannut suurimpaan EEC:n edessä olevaan vaikeuteen sen syntymän päivänä 25.3.1957. Hänen sanojensa takana oli varoitus, ettei demokraattinen sosialismi eikä kapitalistinen demokratia eikä myöskään mahdollisuudet hyvään elämään eikä humanistien mystinen 'Europa' voinut antaa moottoria ajamaan heidän unelmaansa [yhdistyneeseen Eurooppaan perustuvasta uudesta maailman järjestyksestä]. Käytännöllisesti puhuen heidän uudelta Euroopaltaan puuttui hehkuva keskus, korkeampi voima, eli periaate sitomaan se yhteen ja ajamaan sitä eteenpäin. Käytännöllisesti puhuen heidän Euroopaltaan puuttui se, mikä tällä paavilla oli. Puuttui se, mitä hän oli.”

- Malachi Martin, Windswept House [1]

Raamatun eskatologia avautuu
Raamattu maalaa aika selvän kuvan niistä suurista tapahtumista, jotka edeltävät Herran Jeesuksen paluuta maan päälle. Vaikka monet pienemmistä yksityiskohdista voivat olla vaikeita tulkita, niin suuret tapahtumat koskien maailman uskonnollista, taloudellista ja poliittista tulevaisuutta ovat ilmeisiä Ilmestyskirjan luvuissa 13, 17 ja 18.

Väärä profeetta
Uskonnollinen maailmanhahmo nousee etualalle. Hän yhdistää kaikki maailman uskonnot yhdeksi yleisuskonnoksi. Tämä uskonnollinen johtaja näyttää Jumalan mieheltä. Hän tekee ihmeitä ja jopa näyttää samanlaiselta, kuin Jeesus Kristus (Ilm. 13:11; 5:6), mutta hän saa valtansa Antikristukselta ja lopulta Saatanalta. Hänet tunnetaan Vääränä Profeettana (Ilm. 19:20).

Peto eli Antikristus
Toinen hahmo tulee näyttämölle. Ensimmäisen maailmanjohtajan ollessa uskonnollinen ja yhdistäessä kaikki ihmiset yhden maailmanuskonnon alle, toinen mies on poliittinen ja yhdistää ihmiset yhden maailmanhallituksen alle. Tunnemme hänet yleisesti Antikristuksena. Antikristus ei vain yhdistä maailmaa yhden poliittisen systeemin alle, vaan hän perustaa yhden maailman rahasysteemin, joka poistaa kaikki yksityiset, tai yksilölliset liiketoimet, jotka eivät ole osa globaalia systeemiä. (Ilm. 13:17).

Outoja petikavereita
Antikristuksen ja Väärän Profeetan välinen suhde on mielenkiintoinen. Antikristus (poliittinen) valtuuttaa Väärän Profeetan (uskonnollinen). Lopulta kuitenkin Väärä Profeetta saa koko maailman kumartamaan Antikristusta (Ilm.13:12). Väärä profeetta myös kehottaa maailman ihmisiä kirjautumaan maailman raha- ja taloussysteemiin ja ottamaan pedon (Antikristus) merkin, joka sallii heille pääsyn rahasysteemiin. Siten globaali talous, poliittinen valta ja uskonto kietoutuvat toisiinsa. Tämä kaikki tapahtuu yhteyden nimissä, mikä kuulostaa hyvältä, mutta ei ole. Se on pahaa yhteyttä, koska se on ihmiskeskeistä ja on yhteyttä, joka vehkeilee Herraa ja Hänen Voideltuaan vastaan. Kuten psalmista kysyy: ”Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?” (Ps. 2:1-6)

Kuinka me siirrymme erillisten talouksien, uskontojen ja hallitusten maailmasta yhteen planetaariseen systeemiin? Se ei tapahdu sotilasmahdilla, vaan kun yksittäiset hallitukset luovuttavat suvereniteettinsa osaksi maailmanhallitusta. Kolme tekijää sanelee tämän tapahtumaan:
  • Ensiksi, maailmankansalaiset etsivät rauhaa terrorismista yhteyden kautta.
  • Toiseksi, valtiot petetään uskomaan, että Antikristuksella on avain maailman vaurauteen, mikä tulee ratkaisemaan maailman poliittiset ja rahoitukselliset surut.
  • Kolmanneksi, tämä yhteys toteutuu Jumalan suunnitelman vuoksi: ”Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.” (Ilm. 17:17). 

G20 -huippukokous
Käytännössä maailman johtajat tajuavat, että heidän yksittäiset taloutensa ovat niin toisiinsa kietoutuneita ja ainoa tapa ratkaista alati lisääntyvät rahoituskriisit on tuoda kaikki erilliset taloudet yhden katon alle. Ne, jotka ovat perillä maailman asioista, tunnistavat, että on olemassa alati kasvava määrä vaikutusvaltaisten johtajien ryhmiä, jotka ovat alkaneet edistää ajatusta globaalista taloudesta. Merkittävin näistä on G20, joka viime vuosina on esittänyt useita lausuntoja kannattaen sellaista globaalia taloutta.

Vatikaani
Hätkähdyttävimmät lausunnot annettiin kuitenkin hiljattain useilla kielillä julkaistussa Vatikaanin paavillisen oikeudenmukaisuuden ja rauhan neuvoston (Vatican’s Pontifical Council for Justice and Peace) 41-sivuisessa ”nootissa” lokakuun 24. päivänä 2011. Puhuen paavi Ratzinger'in puolesta dokumentti on täynnä lakikielen sanahelinää ja monimutkaisia ilmaisuja, mutta on hämmästyttävä asiakirja lukea. Se on hämmästyttävä, koska se on melkein sanasta sanaan Ilmestyskirjan lukujen 13, 17 ja 18 mukainen ja asettaa Rooman profeetallisen draaman keskipisteeseen! [2]

Nootin alkupuolisko käsittelee taustaa ja siihen liittyviä filosofisia kysymyksiä, mutta jälkimmäinen puolisko (kohdat 3 ja 4) vaatii yhtä maailmanhallitusta (kohta 3) ja yhtä maailman rahasysteemiä (kohta 4)! Ellemme olisi lukeneet ja tutkineet tätä dokumenttia, emme olisi uskoneet, että siinä on sellaisia lausuntoja. Toivomme voivamme seuraavilla muutamilla riveillä tiivistää nämä kohdat. [3]

Yhtä maailmanhallitusta vaaditaan
Dokumentti lainaa useita viimeaikaisia paaveja osoittamaan, kuinka tuki yhdelle maailmanhallitsijalle on hyvin paljon osa ennakkotapausta ja Rooman filosofiaa. Esimerkiksi Johannes XXIII (1881-1963) ”...myös ilmaisi, että eräänä päivänä 'todellinen maailman poliittinen auktoriteetti' luotaisiin”. Dokumentin kontekstissa tämä merkitsee, että Johannes XXIII tahtoi nähdä yhden maailmanhallituksen. Dokumentti jatkaa sanoen tämän merkitsevän, että tänä päivänä tämä opetus (yhdestä maailmanhallituksesta) on ”vieläkin tärkeämpi ja kiireellisen toteuttamisen arvoinen”.

Neuvosto jatkaa sanoen, että nykyinen paavi (Benediktus XVI, 1927-) ilmaisi myös tarpeen ”luoda poliittinen maailmanauktoriteetti”. Samassa kappaleessa neuvosto luettelee kaikki ne syyt, miksi yksi maailmanhallitus on toivottava: sellaisia asioita, kuin rauha ja turvallisuus, aseistariisunta ja asevalvonta, ihmisoikeuksien suojeleminen, ympäristön suojeleminen, maailmantalouden hallinta, ”yhteinen hyvä yleensä” [korostus lisätty], heikompien valtioiden suojeleminen vahvempien vallalta jne.

Johannes XXIII:n kerrotaan edelleen sanoneen, että ollakseen tehokas sellaiselle maailmanhallitukselle, ”pitäisi suoda rakenteet ja riittävät ja tehokkaat sen tehtävää vastaavat mekanismit”. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä merkitsee, että toisin kuin YK:n tyyppinen järjestö, jolla on vain vähän kykyä pakottaa kansojen yhteisö tahtoonsa, uuden poliittisen rakenteen täytyy olla hallitus, jolla on ”hampaat” ja todellinen määräysvalta (Authority) maailman kansojen yli. Dokumentti myöntää, että YK on virasto tuomaan tämän maailmanhallituksen esiin, mutta samaan aikaan sen täytyy olla todellinen hallitus, toisin kuin nykyinen YK, joka toimii isona komiteana.

He jatkavat sanoen, että sellaisella auktoriteetilla täytyy olla ”globaali ulottuvuus”, ei ”voimalla, pakolla ja väkivallalla, vaan sen pitäisi olla tulos vapaasta ja yhteisestä sopimuksesta...” Ilm. 17:17 sanoo, että maailman valtiot vapaaehtoisesti luovuttavat valtansa Antikristukselle. Huomaa, että neuvosto käyttää sanaa ”auktoriteetti, määräysvalta (engl. Authority) isolla alkukirjaimella. Tämä on heidän sanansa sille, mitä Raamattu kutsuu Antikristukseksi. Neuvosto käyttää vaihtelevasti käsitteitä “Authority”, “world Authority”, “world public Authority” ja “global Authority” aina isolla A:lla. Ilmestyskirjan luvut 13 ja 17 puhuvat seitsemän kertaa Antikristuksesta, että hänellä on ”valta (authority)”.

Dokumentti puhuu kaikkien kansojen tarpeesta olla osa tätä systeemiä ja että ketään ei pitäisi sulkea pois: ”...maailman Auktoriteetin pitäisi johdonmukaisesti käsittää kaikki kansat...” Ilm. 13:7 sanoo: ”...ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.” Nootti sanoo, että politiikan täytyy olla kaikkia sitova ja että Auktoriteetilla pitäisi olla ”yleinen tuomiovalta”.

Yhtä maailman rahasysteemiä vaaditaan
Neljännessä jaksossa, joka käsittelee globaalia taloutta, he sanovat, että on tarve ”...sitoutumiselle luoda jonkin muotoinen globaalin rahapolitiikan hallinta” ja ”voi nähdä esiintulevan vaatimuksen yksiköstä, joka suorittaa eräänlaisen rahanvaihtojen virtausta ja systeemiä sääntelevän ”maailman keskuspankin” toimintoja...” Sitten he puhuvat sellaisen maailmantalouden tarpeesta olla maailmanhallituksen valvonnan alla. Ilm. 13:16-17 sanoo, että Väärä Profeetta ”saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” Tällä dokumentilla Vatikaani takaa sitoutumisensa planetaarisen rahoituksen valvontaan vaatien tämän profetian kirjaimellista toteutumista!

Maailmanuskonto
Ennenkuin jatkamme tämän dokumentin päätöskommenteilla, huomaa, että Ilm. 17:5 viittaa ”Suureen Babyloniin, porttojen äitiin.” Menneisyydessä monet ovat uskoneet tämän yksikäsitteisesti viittaavan Rooman kirkkoon (porttojen äitiin) ja että ”tytärporttoja” ovat muut väärät uskonnot. Monet ovat uskoneet, että Babylon ei välttämättä ole viittaus yksin Roomaan, vaan väärän uskonnon kaikkiin muotoihin. Tämä dokumentti saa kuitenkin monet harkitsemaan uudelleen näkemystään. [4] Ellemme olisi varmistaneet, että tämä dokumentti todella on tuotettu Vatikaanissa kaikkein korkeimmilla tasoilla, olisimme voineet hyljätä sen väärennettynä. Tuntuu yksinkertaisesti liian epätodelliselta, että nootti vaatii profetian toteuttamista niin tarkan yksityiskohtaisesti. Meidän täytyy otaksua, että paavillinen neuvosto tietää, mitä Ilmestyskirja opettaa tästä aiheesta ja silti se on valmis samaistumaan läheisesti Väärään Profeettaan, Suureen Porttoon ja Suureen Babyloniin. [5]

Sallinet meidän muistuttaa, että Baabelin torni oli ihmisen yritys ihmiseen keskittyneessä ja Jumalan vastaisessa ”globaalissa” yhdistymisessä ja että Herra oli niin tyytymätön, että pani heidät puhumaan eri kieliä, mikä aiheutti ihmiskunnan jakautumisen ja hajaantumisen. Jumala kannattaa täysin yhteyttä, mutta sen on oltava jumalista Herraan Jeesukseen Kristukseen keskittyvää yhteyttä. Jumala vastustaa yhteyttä, jossa ihminen on keskipisteenä, varsinkin, kun tuota yhteyttä käytetään vastustamaan Jumalaa, kuten he tekivät Baabelissa ja kuten he tulevat tekemään viimeisinä päivinä. Baabel on heprealainen nimi Babylonille—ne ovat sama paikka, mutta vielä enemmän, Babylon on filosofia ja henki. Ilmestyskirjan lukujen 17 ja 18 Babylon(it) ovat Genesiksen 11. luvun Baabelin henkiin herääminen ja edustavat samaa jumalanvastaista ja ihmiskeskeistä filosofiaa. Molemmat ovat jumalanvastaisten ja antikristillisten rakennelmien huippu.

Johtopäätös
Vatikaanin dokumentti päättyy seuraavaan läksyyn: Viitaten Genesiksen lukuun 11 he kertovat Baabelin tornin tarkoittavan, että monimuotoisuus (toisin kuin yhteys) on itsekkyyden seuraus ja johtaa erimielisyyteen. Se sanoo edelleen, että Baabel on varoitus siitä, mitä tapahtuu, kun emme pysy yhdessä ja kun valtiot päättävät erikseen. Dokumentti hyvin selvästi vaatii ihmiskuntaa peruuttamaan Baabelin vaikutukset ja palaamaan yhdistävän (ja Jumalaa uhmaavan) rakennelman rakentamisen prosessiin. Yhteenvetona voidaan todeta, että he ovat kirjaimellisesti vaatimassa Babylonin jälleenrakentamista, ei fyysisen Babylonin nykyajan Irakissa, vaan Ilmestyskirjan luvuissa 17 ja 18 kuvatun ja ennustetun poliittisen, taloudellisen ja hengellisen Babylonin!

Dokumentin viimeisen lauseen sanatarkka lainaus: ”Vain sovun henki, joka nousee erimielisyyksien ja ristiriitojen yläpuolelle sallii ihmiskunnan olla aidosti yhtä perhettä ja kuvitella uutta maailmaa, jossa on luotu maailmanhallitus (engl. world public Authority, oikea käännös olisi myös maailman viranomainen. Suom, huom.) yhteisen hyvän palveluksessa.” [korostus lisätty]

Päämäärä, jota tämä dokumentti vaatii, ei ole toiveuni. Se tulee toteutumaan täsmälleen kuten Raamattu ennusti ja kuten he ovat sitä visioimassa. Pidä mielessä, että Rooma ei ole eristetty muista maailman uskonnoista. [6]

Kaikki tämä osoittaa, että loppu on lähempänä, kuin haluamme ajatella ja että kaikki on valmista viimeisten lopunajan profetioiden toteutumiselle. ”Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: 'Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.'” (Ilm. 18:4).

”Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: 'Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi!'. . .Ja maanpiirin kuninkaat, jotka hänen kanssansa ovat haureutta harjoittaneet ja hekumallisesti eläneet, itkevät ja parkuvat häntä, kun näkevät hänen palonsa savun; he seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa ja sanovat: "Voi, voi sinua, Babylon, sinä suuri kaupunki, sinä vahva kaupunki, sillä sinun tuomiosi tuli yhdessä hetkessä!" Ja maanpiirin kauppiaat itkevät ja surevat häntä, kun ei kukaan enää osta heidän tavaraansa.” (Ilm. 18:2, 9-11)


*Tämä artikkeli on Discernment Research Group'in yhteisprojekti ja perustuu ensisijaisesti pastori Anton Bosch'in alkuperäiseen artikkeliin, "Vatican Fulfills Prophecy", julkaistu 14.11.2011. Tämä artikkeli on sisällytetty käynnissä olevaan artikkelisarjaan eskatologisista opillisista poikkeamista.


Viitteet:
1. Malachi Martin, Windswept House, (Main Street Book, 1996), p. 2, describing a 1957 meeting with the Pontiff and the six Foreign Ministers who were "partners in the creation of a new Europe" signing "the treaties of Rome... to create the European Economic Community" (p. 1). The statements in brackets are our own for purposes of clarity. This quotation is interesting for several reasons, including the behind-the-scenes-history, but also to illustrate the point that in order to achieve a new world order there must be a global religion to bind people to its unified vision and purpose. Martin's book is a frightful look at a false church arising.
2. The full text can be read on the official site of Vatican Radio: http://www.news.va/en/news/full-text-note-on-financial-reform-from-the-pontif
3. We have paraphrased their statements simply to strip the text of verbiage and make it more accessible to readers who are not lawyers or theologians. We have endeavored to not alter or exaggerate anything they have said.
4. A fascinating history of Rome's ecumenical activities engaging all the world's religions, from the perspective of an orthodox Catholic who opposed this, can be found in Malachi Martin's book The Jesuits (Simon & Schuster, 1987).
5. No small wonder, then, when the "apostles" of the New Apostolic Reformation are boldly calling for a global church order that sits atop seven mountains, in a literal fulfillment of Revelation 17:9: "And here is the mind which hath wisdom. The seven heads are seven mountains, on which the woman sitteth."
6. In The Berean Call of November 2011, Dave Hunt provides detailed evidence that many influential evangelical leaders in America support and endorse Rome, its leaders and its agenda.

posted by Discernment Research Group @ 11/17/2011 02:52:00 PM

1 kommentti:

  1. "Peto" on paavikirkko, jota sanotaan Ilmestyskirjassa myös "portoksi". "Väärä profeetta" on luopunut protestantismi ja näitä yhdistää pakanallinen sunnuntai jonka Rooma otti omaksi tunnuksekseen (pedon merkki), Jumalan sinetin sapatin sijaan.
    Paavo Virtaniemi

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com