Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Madonna esittää Isis-jumalatarta Super Bowl’in puoliajalla – Modernin Israelin tuho lähellä – Presidentti Bush ei kadu tekosiaan talouskriisin aikana

Tässä tuore tämän viikon Cutting Edgen viikkokirje, jossa aluksi pureudutaan hyvinkin tärkeään tapahtumaan osviittana saatanallisen Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) tuloon. Illuminaatit suorittavat yleensä alkuvalmisteluja ja jonkinlaisia rituaaleja viestittääkseen toisille että Uusi Järjestys on tulossa. Tästä saatiin esimakua jo vuonna 2010 Chilen kaivosturman yhteydessä kun Fenix-pelastuskapselilla pelastettiin maan uumenista 69 kaivosmiestä, jotka ikään kuin nousivat tuhkasta ylös. Siinä oli okkulttinen allekirjoitus numeroineen ja koko episodi viittasi Kaaoksesta Järjestys -käsitteeseen (ylösnousemus) kun 3. maailmansodan raunioista nousee Antikristus Uuden Järjestyksen kanssa. Toinen tällainen näytelmä koettiin viime vuonna Tucsonin verilöylyn yhteydessä kun kongressiedustaja Gabrielle Giffordsia ammuttiin päähän ja hän selvisi kuin ihmeenkaupalla hengissä tapauksesta. Siinä oli myös Antikristus- ja Feeniks-lintu -symboliikkaa paljastavien numeroiden kanssa. Nyt tänä vuonna käytiin amerikkalaisen jalkapallon 46. Super Bowl Indianapoliksessa 5. helmikuuta 2012 ja puoliajalla nähtiin Super Bowl -historian kaikkien aikojen saatanallisin show poptähti Madonnan esittämänä. Se oli saatanallinen rituaali, jolla viestitettiin lähestyvää NWO:ta. David Bay löytää yhteydet egyptiläiseen mytologiaan ja Isis-jumalattaren palvontaan. Esityksessä näytettiin myös paljon siipiä ja seksuaalista liikehdintää, jotka voisivat viitata siivekkääseen Baphomet’iin joka on pakanallinen hedelmällisyyden jumala (symboli Luciferille). Ks. http://www.youtube.com/watch?v=7RaNDEgcLSk. Madonnan uskonto on New Age/Kabbala, joten hän toimii luontevasti Uuden maailmanjärjestyksen mannekiinina. Viikkokirjeen toisessa osiossa David Bay ennakoi Israelin joutumista piakkoin raamatulliseen ”Jaakobin Ahdistuksen aikaan” kun sitä uhkaa 200,000 vihollisen rakettia ja ohjusta. Aikakauden lopun profetiat Israelista toteutuvat. Lopuksi kirjeen kolmannessa osiossa kerrataan presidentti Bushin toimia talouskriisin aikana Uuden maailmanjärjestyksen talousjärjestelmän aikaansaamiseksi. Röyhkeästi Bush sanoo nykyään että tekisi kaiken uudestaan samalla tavalla. Hän ei siis voi poiketa Illuminatin suunnitelmasta, jota Obama jatkaa omassa roolissaan. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

----------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 8.2.2012

-------- This Weeks Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. NFL-liigan Super Bowl’in puoliajalla, rocktähti Madonna esiintyi egyptiläisenä Isis-jumalattarena pakanallisen palvonnan purkauksessa Uuden Maailman Järjestyksen kunniaksi.

Rituaali

Super Bowl’in puoliajalla sunnuntaina, helmikuun 5:ntenä 2012, rocktähti Madonna esiintyi egyptiläisenä Isis-jumalattarena kaksine sarvineen hänen päänsä huipulla.

Hän näytti suorittavan pakanallista rituaalia.

Tarkastele Madonnan ylisuuria sarvia (30 kuvaa sisältävä diasarja puoliaika-show’sta)

Katso Isiksen sarvia (JPEG-kuva)


Madonna
Isis

























Läpi koko esityksen, siipiä näytti olevan joka puolella. Egyptiläisessä mytologiassa siivet ovat äärimmäisen tärkeitä jumaluuden symboleina. Tietenkin, pakanallisessa New Age/Kabbala -uskonnossa, johon Madonna on niin upotettu, jokainen on oppikurssilla tullakseen Täydelliseksi Ihmiseksi jotta heistä voi tulla jumalia.

Myöhemmin show’ssa, Madonna kohotetaan yhtäkkiä jalustalla joka nousee muiden lavalla olevien tanssijoiden yläpuolelle, aivan hänen roolinsa arvoisesti jumalatar Isiksenä. Tätä esitystä voidaan tarkastella Madonnan suurimpana kunnianosoituksena, kun hän tosiaankin esitti Isistä.

Onko rituaali, jota Madonna suoritti, suunniteltu kohottamaan hänet jumalatar-asemaan? Hänen kohottamisensa nousevalla jalustalla tuntui yhdenmukaiselta Madonnan jumalatar-aseman saavuttamisen kanssa. Egyptin mytologiassa ikuisen alamaailman valtakunta on yhtä tärkeä pakanuuden kannattajalle kuin ikuinen Taivas on kristitylle; sen vuoksi, on hyvin merkittävää että Madonna päätti esityksensä laskeutumalla hitaasti maahan, sanoen, ”Minä olen kotona”.

Seksiä, seksiä ja lisää likaista symbolismia

Madonna ja hänen naispuoliset kumppaninsa, MIA ja Nicki Minaj näyttävät riehuvan seksuaalisesti useiden miestanssijoiden kanssa lavalla. Madonna jopa keinuttaa päätään kyykkyasennossa yhden miestanssijoista edessä, jäljitellen suuseksiä. MIA vielä heilautti keskisormeaan kameralle, laulaen törkyistä kieltä jota ei edes suodateta pois.

Miksi kansallinen jalkapalloliiga suunnittelisi tuollaisen pakanallisen puoliaika-show’n? Lisäksi, tässä kohtaa maailmanhistoriaa missä Uusi Maailman Järjestys kiitää hyvin nopeasti yllemme, niin miksi NFL suunnittelisi näytöksen joka olisi täynnä pakanallisen uskon avainsymbolismia Uudesta Järjestyksestä ja keskeisestä egyptiläisestä symbolismista ja uskomusrakennelmasta jotka vyöttävät alleen koko Uuden Maailman Järjestyksen?

Vastaus on, että kansallisen jalkapalloliigan perusti alun perin kaksi saatanallisen salaseuran, Skull & Bones’in, jäsentä!

Oletko yllättynyt?

Amerikkalaisen jalkapallon perustajaisät olivat kaksi miestä, Walter Camp (Skull & Bones vuosimallia 1880) ja Amos Alonzo Stagg (Skull & Bones vuosimallia 1888).

”Nämä luumiehet ovat osa kaksisisältöistä (two-fer) sopimusta, kun heidän tärkeimmät tuloksensa saavutettiin peräkkäin. Camp’in ja Stagg’in dominantti vaikutus on vastuussa amerikkalaisen jalkapallon, kuten me tunnemme sen nyt, kehittämisestä ja menestyksestä. Näitä kahta miestä kunnioitetaan kahtena vaikutusvaltaisimpana miehenä ammattilaisjalkapallossa: Camp ajastaan jolloin hän palveli, ja teki uudistuksia Sääntökomiteassa (Rules Committee), ja Stagg hänen uudistuksistaan pelitapaan, ja harjoittelukeksinnöistään.” (”Skull & Bones’in 10 vaikutusvaltaisinta jäsentä”)

Entinen saatanisti Doc Marquis kertoi minulle vuonna 1993 että Illuminati suunnitteli vaikutusvaltaisimpien jäsenten kaikilta yhteiskunnan poluilta tapaamista vuonna 1903 – poliitikkoja, liikemiehiä, ja papistoa. Heidän tavoitteensa oli ratkaista kuinka Uusi Maailman Järjestys voitaisiin tuoda todellisuuteen 20. vuosisadalla.

Jokaiselle kutsutulle jäsenelle ilmoitettiin vuonna 1900 että heidän läsnäoloaan toivottiin tähän mitä tärkeimpään kokoukseen. Kullekin jäsenelle annettiin vaadittu lista lukemisaineistoista joka heidän oli saatava päätökseen ennen kuin he tulisivat kokoukseen. Yksi kirjoista, jonka lukemista edellytettiin, oli Edward Gibbon’in monumentaaliset vuosikertateokset, ”The Rise and Fall of the Roman Empire (Rooman imperiumin nousu ja tuho)”.

Gibbon (1734-1794) kirjoitti hänen kuusiosaisen kirjasarjansa, koska hän tunsi että oli löytänyt syyt miksi niinkin stabiili, pitkäkestoinen imperiumi, kuten Rooman valtakunta, hoiperteli ja romahti. Koska Edward Gibbon oli kuuluisa vapaamuurari, hänen kirjoituksiaan arvostettiin suuresti Illuminatin taholta.

Itse asiassa, Globaali Eliitti halusi heidän osallistujiensa lukevan kaikki kuusi osaa – ei typistettyä versiota – tämä yksi idea mielessä: mieluummin kuin tutkia miksi ja miten Rooman imperiumi romahti, näiden osallistujien oli määrä luetteloida kaikki tavat joilla nykyinen vakaa, pitkään kestänyt läntinen sivilisaatio, voitaisiin saattaa romahduspisteeseen.

Gibbon’in teokset tähtäsivät rooliin mitä järjestäytynyt urheilu näytteli Rooman imperiumin kukistumisessa. Hallinto halusi epätoivoisesti pitää keskiverto kansalaisen mielet kääntyneinä pois romahtavan imperiumin uutisista. Hallinnon johtajat edistivät monentyyppistä gladiaattoriurheilua ja muita urheiluareenoita jotka vaativat intoilijoita painamaan muistiin tilastot heidän suosikkijoukkueestaan ja/tai -gladiaattoristaan.

Illuminati päätti että yksi keinoista, joilla he voisivat estää länsimaiden kansalaisia keskittymästä romahtavan läntisen imperiumin uutisiin, olisi järjestäytyneen ammattilaisurheilun edistäminen. Intoilijat olisivat niin huolissaan heidän suosikkijoukkueensa ja/tai -supertähtensä loistosta ja niin tietoisia sen statistiikasta, etteivät he tajuaisi että he ovat asteittain menettämässä vapautensa, heidän kansalaisoikeutensa ja heidän Perustuslakinsa.

Vain muutama vuosi tämän vuoden 1903 tapaamisen jälkeen, suuret summat Illuminatin rahaa alkoi virrata järjestäytyneeseen baseball’iin, urheilulajiin, joka rohkaisi sen kannattajia tallentamaan muistiin ja seuraamaan loputonta tilastodataa.

Tänä päivänä, kansallinen jalkapalloliiga sopii myös tähän tilastotietojen tarpeeseen. Nykyään, innostus on niin suurta että NFL ajaa TV-ohjelmia 24/7 -tahdilla. Super Bowl’ia edeltävän kahden viikon aikana, satoja tunteja tilastodataa ja menneitä pelejä ja ”puhuva pää (talking head)” analyysia täyttivät ilma-aallot, yksinkertaisesti siksi koska fanien vaatimus oli siellä tämänkaltaiselle ohjelmien lähetykselle.

Kuinka monet NFL-fanit (fanaatikot) ovat todella tietoisia siitä että Amerikka on luisumassa nopeasti mitä mahtavimman absoluuttisen diktatuurin syvänteeseen maailmanhistoriassa? Kuinka monet jalkapallofanit todella ymmärtävät sitä tukalaa tilannetta jossa meidän Perustuslakimme on?

Kun demokratian/monarkian moderni läntinen aikakausi on nopeasti murentumassa ääriään myöten, niin kuinka monelta urheilufanilta viedään huomio pois kun he keskittyvät urheilulajiinsa?

Jep, minä luulen että Edward Gibbon’in teokset olivat tarkoitettuja johonkin!

Suomentajan kommentti: Todellakin urheilua tulee tuutin täydeltä joka toosasta nykyään, Suomessakin. Ei voi välttyä siltä epäilykseltä, että tämä on tarkoituksellista. Ihmisten mielenkiinto kohdistetaan epäolennaiseen ja urheilijat nostetaan jalustalle joinakin epäjumalina. Jatkuvasti rakennetaan uusia ja isompia urheiluareenoita/tiloja joihin kilpaurheilun tukemisen kanssa uppoaa valtavat summat julkista rahaa ja tavallisten ei-urheilevien kansalaisten hyvinvoinnista tingitään jotta velkataakka ei kasvaisi liian suureksi. Urheilua vaan tulee pitää yllä, vaikka rahat eivät riittäisi. Sama pätee myös muuhun kulttuuriin liittyvään, kuten Helsinkiin suunnitteilla olevaan Guggenheim-museoon, johon tarvittaisiin veronmaksajien rahoja. Turhuutta kaiken katoavaisen tähden on paljon. Mutta kaiken huipuksi, nyt on Suomeen valjastettu oikein urheiluhenkinen uusi presidentti, Sauli Niinistö, jota (lähes) KAIKKI Suomen huippu-urheilijat kannattivat presidentinvaaleissa. Saulihan toimi nimittäin Suomen Palloliiton (SPL) puheenjohtajana vuodesta 2009 saakka, joka antoi hänelle meriittiä presidenttiehdokkaana. Niinistö ilmoitti erosta SPL:lle maanantaina 6.2.2012. Suomen kansa rakastaa huippu-urheilua ja ovelasti taktikoiva Kokoomuksen ehdokas saa tunnepohjalta ja mielikuvien avulla suuren arvostuksen urheilumiehenä, joka kuitenkin ajaa NWO-asiaa kun nostaa urheilun jalustalle. Siellä se Niinistö luisteli muiden seassa Olympiastadionin luisteluareenalla, kun osallistui vaalikampanjansa loppumetreillä hänelle järjestettyyn tukitapahtumaan. Ja totta kai media oli paikalla ja näytti otoksia ”kuningas” Saulista luistelemassa. Urheilu on oiva väline näinä viimeisinä päivinä kaikille NWO-ihmisille saada lisäkannatusta (vrt. urheilevaan ”liskoon”, Alexander Stubb’iin).


Lopuksi linkkejä koskien Madonnaa ja Super Bowl’ia 2012:

http://worldtruth.tv/satanic-ritual-performed-at-the-nfl-half-time-show/

http://www.youtube.com/watch?v=RQSwSX-kg1k&feature=related (Madonna channels Isis in 2012 Superbowl Halftime Performance)

http://www.buzzfeed.com/mattcherette/25-gifs-of-madonnas-super-bowl-2012-halftime

http://www.youtube.com/watch?v=6p3wUeraIDw (Madonna Super Bowl 2012 Halftime Show Highlights Full Songs)

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2095603/Super-Bowl-2012-Madonna-gym-junkie-form-appears-press-conference-days-performance.html

http://www.reuters.com/article/2012/02/02/us-nfl-superbowl-madonna-idUSTRE81126W20120202

http://www.stara.fi/2012/02/06/madonnan-super-bowl-esitys/


II. Profetoitu modernin Israelin tuho saattaa olla käsillä!

Samalla kun Jumala on luvannut että Israelia ei koskaan häädettäisi mailtaan kun se kerran on palannut niille, Hän myös lupaa että Israel tulee olemaan niin tuhottu että yksittäisten juutalaisten täytyy turvautua jälleen polttopuihin lämmittämistä ja ruoanlaittoa varten (Hesekiel 39:9).

”Jaakobin Ahdistuksen aika” saattaa olla marssimassa nopeasti kohti juutalaiskansaa.

UUTISKATSAUS: Kun Israel joutuu vastatusten 200,000 raketin kanssa, Ha’aretz News, 7. helmikuuta 2012

”Siellä on nykyään 200,000 rakettia ja ohjusta suunnattuna Israeliin, armeijan tiedustelupäällikkö kenraalimajuri Aviv Kochavi’n mukaan. Tuhannet noista jotka kuljettavat voimakkaasti räjähtäviä taistelukärkiä, ja jotkut kemiallisia ja biologisia sellaisia, suunnataan kohti Tel Aviv’ia. Ja ne ovat ihmisten hallussa jotka eivät juuri Israelin ystäviä ole. Itse asiassa, useimmat ovat uskonnollisia ekstremistejä rajoittuen messiaanisiin.”

Jotkut asioista perillä olevat juutalaiset ovat jättämässä Israelin koska he tajuavat että ”Jaakobin Ahdistuksen aika” on pyhän maan yllä ja että nämä 200,000 ohjusta voivat hyvinkin olla osa tämän aikakauden lopun profetian täyttymystä. Kuitenkaan, se ei tule olemaan miellyttävää yhdellekään juutalaiselle – jopa kristityille juutalaisille – olla asumassa maassa minne nämä ohjukset ovat putoamassa.

Israelin uusi ohjustorjuntajärjestelmä voi tuhota muutaman vihollisohjuksen, mutta hukkuu helposti ohjusten paljouteen; sen tähden, radikaali Islam on päättänyt täydentää varastoja suunnattomilla määrillä ohjuksia jotka voivat saattaa koko Israelin pyssytulen alle.

Lisäksi, älä usko että radikaaleja muslimeja tullaan estämään Israelin kyvyllä tappaa heistä useita miljoonia; muutama vuosikymmen sitten, heidän johtonsa ilmaisi uskoa siihen että, koska heitä oli määrältään 300 miljoonaa ja juutalaisia vain 6 miljoonaa, he voisivat menettää korkeintaan puolet heidän väestöstään kunnes juutalaiset olisi tuhottu. Sitten, muslimit voisivat aloittaa uudelleenasuttamisen ilman että yhtäkään juutalaista on alueella.

Tämä pohdinta ei varmastikaan ole länsimainen ajattelutapa, vaan se on islamilainen.

Totisesti, aika on tulossa jolloin Mikaelin, Israelin arkkienkelin, täytyy ”nousta” kukistamaan Israelin viholliset ja varjelemaan Israelin maa. (Dan. 12:1)


Trailer

III. Entinen republikaanipresidentti George W. Bush on vahvasti ja rohkeasti julistanut että hän antaisi amerikkalaisille yrityksille pelastusrahaa uudestaan, jos hänen täytyisi tehdä niin.

Tämä julistus tarkoittaa sitä että presidentti Obama on yksinkertaisesti jatkanut fasistiseen talousjärjestelmään siirtymistä jonka Bush aloitti!

UUTISKATSAUS: Bush koskien autoteollisuuden pelastuspaketteja: ’Minä tekisin sen uudestaan’ ”, The Detroit News, 7. helmikuuta 2012

”Entinen presidentti George W. Bush puolusti hänen päätöstään pelastaa General Motors Corp. ja Chrysler LLC hänen hallintonsa loppukaudella. ’Minä tekisin sen uudestaan’, Bush sanoi tuhansille kansakunnan autokauppiaille, selittäen 700 miljardin pelastusrahaston hyväksymistä jota käytettiin pelastamaan pankit, vakuutuslaitokset ja autonvalmistajat. ’Minä en halunnut 21 prosentin työttömyyttä’.”

Kuten me totesimme artikkelissa joka kirjoitettiin syyskuussa 2008, kun talous näytti valmiilta pantavaksi tyystin säilöön, se mitä tapahtui, oli että, Illuminatin suunnitelma kukistaa kapitalismi niin että he voisivat asentaa suunnitellun ”fasistisen talousjärjestelmän” oli käynnissä.

Ole hyvä ja vietä muutama minuutti lukeaksesi tämän artikkelin, NEWS2317 (suomennettu), otsikolla, ”Taloudellinen kaappaus saatettu päätökseen: Amerikan talous on nyt tiukasti kontrolloitu, ankarasti säännelty talous”.

Kuinka kauan sitten Illuminati suunnitteli asentavansa fasismin Uuden Maailman Järjestyksen talousjärjestelmäksi? He keksivät tämäntyyppisen talousjärjestelmän ennen kuin 1. maailmansota alkoi. Saksan Adolf Hitler ja Japanin keisari Hirohito asensivat paikoilleen fasistiset talousjärjestelmät maailmansotien I ja II välisenä aikajaksona, jotta Globaali Eliitti pystyisi näkemään voisiko sellainen talous tuottaa vaurautta kansalaisilleen, voisiko fasismi synnyttää tavaroita ja palveluita mikä on verrattavissa kapitalismiin ja ottaisivatko ihmiset sen halukkaasti vastaan.

Heti kun fasismi todisti itsensä 2. maailmansodan aikana, Eliitti tyrkkäsi ”täysillä eteenpäin (all-ahead)” vipua aloittaakseen kapitalismin horjuttamisen.

Milloin me julkaisimme meidän ensimmäisen artikkelimme informoimaan lukijoitamme ja kuuntelijoitamme siitä että fasismi on Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) talousjärjestelmä? Me julkaisimme artikkelin vuonna 1997, otsikolla, ”Valmentaminen fasistista taloutta varten on hyvin voimakasta tämän päivän uutisissa”, NEWS1124.

Samalla kun me emme kannata presidentti Obamaa millään lailla, missään muodossa, meidän täytyy olla rehellisiä huomauttamalla äänekkäästi että Bush oli presidentti joka pani alulle järjestetyn kriisin joka työnsi Amerikan fasismiin pelastusraha-ohjelman kautta (Bailout Program). Presidentti Obama vain jatkoi tätä Illuminatin suunnitelman osaa.

Pidä tämä mielessä kun republikaanikandidaatit ensi syksyn presidentinvaalien aikana aikovat syyttää Obamaa kovasti Globaalin Eliitin taloussuunnitelman toteuttamisesta. Obama parka, hän vain lukee rooliaan käsikirjoituksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com