Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 30. maaliskuuta 2012

New Age -kannattajat varautuvat maailmanloppuun tänä vuonna – Amerikka rikkoo pakotekampanjaa Irania vastaan – Mitt Romney republikaanipuolueen väistämätön presidenttiehdokas

Tässä tämän viikon Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert), jossa David Bay aluksi kertoo newagelaisten runsaasta saapumisesta ranskalaiseen kylään viime aikoina jossa he odottavat alieneiden avaruusalusta pelastamaan heidät maailmanlopulta 21.12.2012, jolloin Maya-kalenteri loppuu. Tämä paikka on erityisen huolellisesti valittu koska siellä sijaitsee vuori jossa muukalaisten avaruusaluksen oletetaan sijaitsevan ja vuori on inspiroinut tieteiskirjailijoita. Toisessa osiossa näytetään esimerkki USA:n tekopyhyydestä kun se vaatii lisää talouspakotteita Irania vastaan ja samalla itse rikkoo pakotekampanjaansa myymällä valtavat määrät vehnää Iraniin. Kolmannessa osiossa luodaan katsaus USA:n republikaanipuolueen esivaalitaistoon joka on nyt ratkeamassa Mitt Romney’n hyväksi mitä todennäköisimmin. Romney’ta pidetään jo puolueensa väistämättömänä presidenttiehdokkaana syksyn vaaleihin. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

--------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Monday, March 26, 2012


I. Mystinen usko siihen että tämä nykyinen aikakausi päättyy 21.12.2012, on leviämässä kuin tartuntatauti läpi koko maailman.

New Age -kannattajat ovat jo saapumassa sankoin joukoin vuorelle Ranskassa jonka ajatellaan olevan paikka mistä muukalaiset (aliens) aikovat pelastaa ihmisiä juuri ennen Maan ennakoitua tuhoa.

UUTISKATSAUS: Tuhansittain newagelaisia saapuu vuorelle jonka he näkevät turvapaikkana joulukuun apokalypsilta, The Independent (London), 25. maaliskuuta 2012

”Vuorta, joka kohoaa ranskalaisen kuntayhteisön jonka väkimäärä on vain 200 ihmistä ylle, mainostetaan nykyaikaisena Nooan Arkkina kun tuomiopäivä saapuu – oletettavasti vähemmässä kuin yhdeksässä kuukaudessa tästä hetkestä lukien. Nopeasti lisääntyvä New Age -uskovaisten – tai esoteerikoiden, kuten paikalliset kutsuvat heitä – virta on kulkenut heidän asuntovaunu-lasteissaan paikalle tavallisesti maalaukselliseen ja rauhalliseen Pyreneläiseen Bugarach’in kylään. He uskovat että kun apokalypsi iskee joulukuun 21. päivänä tänä vuonna, muukalaiset odottaessaan avaruusaluksessaan Pic de Bugarach’in (vuori) sisäpuolella tulevat pelastamaan lähistöllä olevat ihmiset ja siirtävät heidät säteellä seuraavaan aikakauteen.”

New Age -kirjallisuus on täynnä tuollaisia tuomiopäiväskenaarioita, ja itse asiassa, toimitti pohjan Hollywood -elokuvalle, ”2012”. New Age’n ”henkioppaat” ovat varoittaneet 30 vuoden jaksolla juuri sellaisen apokalypsin uhkaavan ihmiskuntaa ”puhdistavan” toimenpiteen kanssa joka tulee supistamaan maapallon väestöä niinkin paljon kuin 90%:lla, vähentäen painetta jota meidän nykyinen väestö ja nykyinen sivilisaatio asettavat Äiti Maan (Gaia) päälle.

Miksi New Age -kannattajat ovat valinneet tämän nimenomaisen vuoren?

”Vuosikymmenien ajan, on ollut uskomus että Pic de Bugarach, joka ollen 1,230 metrin korkeudessa ja on korkein vuori Corbières’in vuorijonossa, omaa pelottavan voiman. Kutsuttuna usein ’ylösalaisin olevaksi vuoreksi’ – geologit ajattelevat että se räjähti sen muotoutumisen jälkeen ja huippu päätyi väärällä tavalla esiin – sen ajatellaan inspiroineen Jules Vernen kirjaa Journey to the Centre of the Earth (Matka maan keskipisteeseen) ja Steven Spielbergin elokuvaa Close Encounters of the Third Kind (Kolmannen asteen yhteys). Aina 1960-luvulta lähtien, se on vetänyt puoleensa newagelaisia, jotka väittävät että vuori lähettää erityisiä magneettisia aaltoja … Harmaantunut mies pukeutuneena vaaleaan liinavaatteeseen, joka kutsuu itseään Jean’iksi, pystytti jurtan (paimentolaismaja) metsään muutama vuosi sitten valmistautuakseen maapallon kuolemaan. ’Apokalypsi johon me uskomme on tietyn maailman loppu ja toisen alku’, hän julistaa. ’Uusi hengellinen maailma. Vuosi 2012 on kärsimyssyklin loppu. Bugarach on yksi maapallon merkittävistä sakroista, paikka, joka on vihkiytynyt toivottamaan tervetulleeksi huomisen energiat’.”

Tämä koko muotivillitys perustuu tarkoitukselliseen väärintulkintaan Maya-intiaanien pitkälle lasketusta kalenterista, kuten me olemme huomauttaneet meidän menekki-DVD’llä, "2012 & Beyond: Volumes 1 and 2", kuvattu yläpuolella (klikkaa kuvaa). Milloin tahansa sinä näet valtamedian toitottavan jotakin tapahtumaa niin äänekkäästi ja niin pitkään kuin he ovat tehneet tämän 12/21/2012 päivämäärän kohdalla, sinun täytyy ymmärtää että sinä olet katsomassa propagandaharjoitusta todellisen faktan sijasta.

Mitä tulee tapahtumaan 21. joulukuuta 2012?

Kuten me toteamme hyvin selvästi näillä DVD’eillä, niin samalla kun me uskomme, ettei yksikään oletetuista tuomiopäiväskenaarioista tule tapahtumaan, me uskomme että Jumala voi sallia Saatanan langettaa tämän maailman kansojen ylle uskomattoman tuomion – hengellisen tuomion jonka kaikki pahat ihmiset nykypäivänä täysin ansaitsevat. Tämä hengellinen tapahtuma tulee järkyttämään maailman kansoja, virittäen heidät eräänlaiselle täydelliselle, universaalille rakkaudelle Antikristusta kohtaan josta on profetoitu profeetallisissa Kirjoituksissa.

Maailma ei koskaan enää tule olemaan sama.

Me sisällytämme pelastussuunnitelman loppuun joten tätä DVD’tä voidaan käyttää ”sieluja voittavana” työkaluna ihmisille jotka on tuomittu syyllisiksi sen elintärkeän sanoman kautta.


II. Amerikka tuhoaa sen oman pakotekampanjansa Irania vastaan!

Paasatessaan koko kehittyneelle maailmalle katkaistakseen Iranin rahavarojen virtaamisen kaikkialla globaalissa taloudessa, presidentti Obama yhtäkkiä myy vehnää muinaiseen Persiaan! Voiko kukaan puhua ”tekopyhyydestä”?

UUTISKATSAUS: Iran ostaa USA:n vehnää jälleen, kaupankäynti asetettu kasvamaan – Humanitaarinen poikkeus pakotteille”, Reuters News, 16. maaliskuuta 2012

”Iran on ostanut 60,000 tonnia (66,139 tonnia kun 1 tonni = 907 kg (USA)) vehnää USA:sta … nostaen kahden viikon määrän 180,000 tonniin, jonka teollisuuslähteet sanoivat avanneen uudelleen viljakauppayhteydet kahden maan välille jotka ovat sotkeutuneet pattitilanteeseen Teheranin ydinasetavoitteiden suhteen.”

Tämä seuraava kappale kertoo meille että tämä ostos on ensimmäinen kolmeen vuoteen, jolloin Iran ja Amerikka ovat tapelleet Iranin ydinohjelman takia. Siispä, juuri hetkellä kun Amerikka määrää lisää pakotteita Irania vastaan, se on yhtäkkiä vaihtanut kantaansa vehnän myymisen kysymyksessä. Sellainen tekopyhyys ei jää huomaamattomaksi meidän liittolaisten taholta jotka kehottavat luopumaan houkuttelevista taloussopimuksista Iranin kanssa kun he mukautuvat pakoteohjelmaan.

Tässä kohtaa, me saamme tietää että nämä hankinnat ovat minimaalisia verrattuna tulevaisuuden suunnitelmiin.

”Teollisuuden lähteet sanoivat että OPEC-jäsenvaltio oli lähellä täydentääkseen hankintoja vielä yhdellä 220,000 tonnin erällä joka kuljetettaisiin laivalla niinkin aikaisin, kuin huhtikuussa, ja neuvotteluissa viejien kanssa oli puhetta ostaa toinen paljastamaton vehnämäärä. Hintalappu 400,000 tonnille vehnää – 180,000 vahvistettu ja 220,000 tullakseen vielä virallisesti ilmoitetuksi – voisi olla 160 miljoonan dollarin paikkeilla, vientilähteet sanoivat.”

Eikä ainoastaan Amerikka ole karkeasti tekopyhä myydessään vehnää ”pahan akselin (Axis of Evil)” vallalle jota he uhkaavat sotilaallisella hyökkäyksellä, vaan nyt me tiedämme että Iran maksaa hintaa joka on reilusti maailman tasojen yläpuolella.

”Hintojen uskottiin olevan maailmanmarkkinahintojen yläpuolella noin 25-30 dollaria tonnilta vehnää…”

Perustuen Hesekielin lukuihin 38-39, me olemme pitkään uskoneet, ettei mikään läntinen sotilasmahti käynnistäisi sotilaallista uhkausta Irania vastaan, mutta tämä juttu lujittaa meidän 9 vuotta kestänyttä vakaumustamme. Amerikkalaisen vehnän myyminen Iraniin yksinkertaisesti osoittaa sen että meidän johtajamme eivät ole sitoutuneet ylläpitämään tehokasta läntistä rintamaa Iraniin, rintama joka tänä päivänä näyttää täsmälleen sveitsiläisen juuston kaltaiselta – täynnä reikiä!

Kuten me olemme lausuneet yhdeksän pitkän vuoden ajan: Lännen hyökkäystä Iraniin ei tule tapahtumaan! [Näin siis David Bay, mutta jäämme odottamaan mitä tapahtuu tänä vuonna. Uskon kuitenkin että jonkinlainen sota käydään Lähi-Idässä ”false-flagin” seurauksena. Suom. huom.]


Trailer

III. Republikaanien presidentinvaaliesikisan sanotaan olevan astumassa ”uuteen vaiheeseen”, siihen pisteeseen, missä Mitt Romney’ta pidetään väistämättömänä puolueensa ehdokkuuden voittajana.

UUTISKATSAUS: Vuoden 2012 kisa siirtyy uuteen vaiheeseen: Romney’ta pidetään nyt ’väistämättömänä voittajana’ ”, Politico News, 26. maaliskuuta 2012

”Republikaanien esivaalikisa on siirtymässä kovan taistelun kampanjasta sen uuteen vaiheeseen, sen laskemiseen että Mitt Romney tulee olemaan presidenttiehdokas. Newt Gingrich ja Rick Santorum ovat myös siirtyneet heidän seuraavaan työhönsä: häirikköjä, mieluummin kuin kilpailijoita, vähäisen rahamäärän kanssa edes lähettämään kaapeli-TV-mainoksia, sekä kasvavassa määrin kaukaa haettuja skenaarioita menemisestä Tampaan ja kimakkaan retoriikkaan.”

Todellakin, tässä vaiheessa, vain äveriäällä mormonimiljardöörillä on tarpeeksi rahaa ylläpitämään raskasta kampanjamainontaa. Tämä rahasärmä todennäköisesti osoittautuu ylivoimaisen vahvaksi Rick Santorum’ia, Newt Gingrich’ia ja Ron Paul’ia vastaan. Kun sinä myös otat huomioon seikan suotuisammasta esivaalikamppailusta aivan edessäpäin, sinä voit helposti nähdä kuinka Romney tulee luultavasti jatkamaan hänen vääjäämätöntä marssiaan ehdokkuuden kaappaamiseksi.

”… kolmen Keskilännen voiton myötä, Michiganissa, Ohiossa ja Illinoisissa, ja suotuisalla luettelolla osavaltioita jotka ovat vuorossa huhtikuussa, Romney on kynnyksellä poistaa mikä tahansa epäilys että hän tulee olemaan puolueensa standardin kantaja.”

Republikaaniset vallanpitäjät jatkavat julkisesti Romney’n tukemista.

* ”Edustajainhuoneen enemmistöpiiskuri Kevin McCarthy, joka asettui tukemaan Romney’ta maanantaina ja kehotti republikaaneja ’yhdistymään ja työskentelemään yhdessä’ vallatakseen takaisin Valkoisen Talon.”

* ”entinen Floridan kuvernööri Jeb Bush”

* ”Senaattorit Jim DeMint ja Pat Toomey ovat vihjanneet voimakkaasti että he tulevat kannattamaan Romney’ta.”

* ”Senaattori Lindsey Graham (R-S.C.) sanoi, ’Minä luulen että esivaalikisa on ohi … Romney tulee olemaan ehdokas. Lihava nainen ei ole vielä laulanut. Mutta hän on lämmittelemässä’.”

* ”entinen Mississippin kuvernööri Haley Barbour … ’Ellei jotakin epätavallista satu, ellei Romney astu maamiinaan, hän näyttää siltä kuin olisi tulossa ehdokkaaksi…’ ”

Heti kun Romney’ta pidetään ”väistämättömänä” ehdokkaana, hänen nykyiset vastustajansa lopettavat loanheiton ja voisivat oikein hyvin julkisesti päättää kampanjansa ennen kuin puoluekokous ehdokkaasta alkaa (Tampassa elokuun 27.-30. päivänä 2012).

Lisäksi, Romney tulee saamaan sisäisen poliittisen tuen jota hän tarvitsee valitakseen varapresidenttikandidaattinsa. Olettaen hänen murheellisesta kannatuksen puutteesta evankelikaalien alueilla, Romney saattaisi valita Rick Santorumin varapresidenttiehdokkaakseen. Samalla kun minä en anna ennustusta, sellaisella skenaariolla on paljonkin mieltä. Romney/Santorum -ehdokaspari toisi yhteen kaksi merkittävintä äänestäjäryhmää (vote getters) republikaanien kampanjapolulla ja houkuttelisi evankelikaalisia äänestäjiä jotka kannattavat Santorumia.

Samalla kun Romney voisi liukastua pahasti juuri edessäolevissa esivaaleissa, näyttää kasvavassa määrin todennäköiseltä että ”vuodesta 2012 on tulossa mormonivuosi” republikaanipuolueessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com