Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 24. elokuuta 2012

Lontoon olympialaisten feenikslintu osoittaa nykyisen sivilisaation loppumiseen ja uuden nousuun – Israel uhkailee Irania syksyisellä hyökkäyksellä

Cutting Edgen David Bay kirjoitti oman analyysinsa Lontoon olympialaisten 2012 avajais- ja päättäjäisseremonioista runsas viikko sitten viikkokirjeessään. Minun piti suomentaa tämä kirjoitus aikaisemmin mutta kesäpaikkani kuntoon laittamisen takia laitan vasta nyt suomennoksen blogiini. Bloginpitäjällä on siis ollut kesäkiireitä ja netissä olo on jäänyt. Kuitenkin ehdin ennen lähtöäni viime viikolla suomentaa ja julkaista Henry Makowin nettisivuilta erinomaisen analyysin Lontoon kesäolympialaisten seremonioiden okkulttisesta symboliikasta. Tämä CE:n analyysi täydentää sopivasti Makowin sivujen kirjoitusta jossa keskitytään ennen kaikkea myyttiseen feenikslintuun (tulilintu) joka kuuluu muinaisen Egyptin mytologiaan ja se on erittäin okkulttinen symboli kuvaten nykyisen sivilisaation tuhoutumista itse aiheutetussa katastrofissa (FalseFlag) ja sitten uuden sivilisaation nousua Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) muodossa. Tapahtuu siis saatanallinen uudestisyntyminen kun feenikslintu eli Lucifer nousee ’tuhkasta’ Taivaasta heittämisensä jälkeen hallitsemaan maailmaa voittoisana poikansa Antikristuksen avulla seitsemän vuoden ajaksi (Ilm. 12:7-12). Viikkokirjeen toisessa suomennetussa osiossa otetaan esille Lähi-idän kiristyvä tilanne kun Israel kaavailee iskua Iranin ydinlaitoksiin tulevana syksynä. Uutiskatsauksen mukaan Iran on vastannut Israelin uhkailuihin hyvin välinpitämättömästi ja pitää iskua epätodennäköisenä. Amerikka presidentti Obaman johdolla puolestaan pyrkii tyynnyttelemään Israelia sanoen että vielä on aikaa diplomatialle. Cutting Edge David Bayn johdolla ei usko että länsimaat tulevat koskaan hyökkäämään Iraniin jota suojelee vanha VT:n profetia. Sodanuhkaa on pidetty yllä viimeiset yhdeksän vuotta mm. öljynhinnan kontrolloimiseksi. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 14.8.2012

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------




II. Juuri päättyneet Lontoon kesäolympialaiset lopetetaan niin syvällisellä okkulttisella symbolismilla että sen pitäisi saada aikaan jokaisessa arvostelukykyisessä henkilössä syvää huolta.

Kuvassa, yläpuolella, tytön nähdään kulkevan feenikslinnulla. Aikaisemmin päättäjäisissä, feeniksin nähdään nousevan liekkialustalta ja leijuvan ilmassa.

Feenikslintu on Mustan Magian symboli meidän nykyisen sivilisaatiomme lopusta, ja sen Kristuksesta, jota Raamattu nimittää Antikristukseksi.

Kaksitoista vuotta sitten, me julkaisimme artikkelin koskien feenikslintua sen jälkeen kun maan ensimmäinen nainen (First Lady) Hillary Clinton ja kaikki naispuoliset työntekijät Valkoisen Talon henkilökunnassa alkoivat käyttää feenikslintu-rintamerkkiä kauluskäänteessä. Tämä artikkeli on NEWS1259, ja otsikoidaan, ”HILLARY CLINTON KÄYTTÄÄ UUTTA RINTAMERKKIÄ JOKA EHDOTTOMASTI TODISTAA ETTÄ HÄN ON ILLUMINISTI”

Lainataan osuuksia tästä arkistoidusta Headline News -artikkelista:

”Kaikilla symboleilla on alkuperänsä jossakin konkreettisessa, ja feenikslintu (Phoenix) on salaisten järjestysten eräs merkki muinaisesta maailmasta, ja noiden järjestysten uudesta jäsenestä, sillä oli tavallista viitata johonkin yksilöön joka oli hyväksytty temppeleihin, ihmisenä, joka oli syntynyt kahdesti, tai uudestisyntynyt. Viisaus antaa uuden elämän, ja ne, joista tuli viisaita, ovat uudestisyntyneitä.” [Manly P. Hall, ”The Secret Destiny of America (Amerikan salainen kohtalo)”, 1958, s. 176; Korostus lisätty]

”Feeniksin … uskotaan olevan jumalallinen lintu, menossa takaisin Egyptiin … Tämä feenikslintu tuhoaa itsensä tulessa ja nousee sitten tuhkista. Useimmat okkultistit uskovat että feenikslintu on symboli Luciferista joka heitettiin alas liekeissä ja jonka he ajattelevat eräänä päivänä nousevan voittoisana. Tämä, tietysti, liittyy myös Hiram Abiff’in, masonistisen ’kristuksen’, nousuun.” [Tri. C. Burns, "Masonic and Occult Symbols Illustrated", s. 123]

”Vapaamuurarikristus” on Raamatun Antikristus! Sen tähden, feenikslintu on tulevan Antikristuksen valtakunnan symboli. Lontoon kesäolympialaiset pyhitettiin tulevalle Antikristukselle. Tämä on ainoa mahdollinen selitys tästä symboliikasta.

Mutta, on olemassa muutakin. Kuten Tri. Burns lausuu edellä, ”feenikslintu tuhoaa itsensä tulessa ja nousee sitten tuhkista”.

Toisin sanoen, feenikslinnun symbolismi on sitä että se voi nousta vain aikaisemman feeniksin tuhkista. Edeltävä feeniks okkulttisessa ajattelussa on tämä nykyinen sivilisaatio. Tämän vuoksi, nykyisen feeniksin täytyy kuolla ja olla läpikotaisin palanut jotta uusi feeniks – Saatanan Uusi Maailmanjärjestys – voidaan perustaa!

Pitäen tämän idean mielessä, tässä New Age -lainauksessa on mieltä.

”Nykyään me katselemme sivilisaation kuolemaa…kaikilla ihmisen ilmauksen aloilla…rapistuminen oli alkanut. Loppuun kuluneet uskonnolliset opinkappaleet..teologian ote..Vanhat poliittiset tiedekunnat..kasvatukselliset systeemit…kaikkialla on olemassa huutoa muutokselle ja noille uusille muodoille uskonnollisessa, poliittisessa, kasvatuksellisessa, ja taloudellisessa elämässä…jotka tulevat sallimaan esteettömämmän ja paremman hengellisen ilmaisun.” ("The Externalisation of the Hierarchy", by Alice Bailey)

Joten nyt me ymmärrämme että tämä suunniteltu muutos tulee käsittämään kaikki elämämme alueet ja johtaa meidän nykyisen sivilisaation kuolemaan. Lisäksi Master D.K. (=demoni, joka käyttää ihmistä kanavanaan) huomauttaa että tämä muutos ei tule olemaan helppo, taikka sitä ei hyväksytä auliisti; ”Sellainen muutos on kovaa vauhtia tulossa ja pidetään joidenkin taholta kuolemana – hirvittävänä ja pyritään välttämään jos mahdollista. Se on todellakin kuolema, mutta se on hyväntahtoinen ja kaivattu…Yksilöihmisen ja ihmiskunnan sielun edistykselle, kuolema on välttämätön, hyvä, ja tarpeellinen.” (Sivut 114-115)

Myöhemmin tässä uutiskirjeessä, me osoitamme että valituksia ollaan kuulemassa ympäristönsuojelijoilta että meidän nykyinen sivilisaatio on kestämätön ja sitä täytyy radikaalisti muuttaa tai se tulee kuolemaan.

Tuo on Lontoon kesäolympialaisten sanoma!

Mutta on olemassa lisää okkulttisia symboleita näissä Lontoon olympialaisissa: Lainaukset otettu Henry Makow’ilta, ”Olympialaisten räikeä okkulttinen symbolismi & sanoma”.

Avajaisseremonia

”Olympialaiset alkoivat uskonnollisella rituaalilla muinaisen Kreikan Zeus-jumalalle. Olympialainen polttorovio täytyy sytyttää säteillä Auringosta (Lucifer) ja komeilla stadioniin kaikkine viittauksineen… eivät mitkään olympialaiset ole olleet yhtä häpeämättömiä koskien luciferilaista sanomaansa kuin Lontoon olympialaiset 2012.”

1) ”Lontoon olympialaisten avajaisseremoniaa kuvailtiin osuvasti ”kaaoksena (pandemonium)” … Urheilun juhlimisen sijaan, näytti siltä että järjestäjät halusivat esittää Britannian noituuden maana, näyttämöllä, jota valaisivat kolmetoista vapaamuurarillista pyramidia (huippukivineen).”

2) ”Clastonbury Tor: Koko näyttämön keskipiste oli kukkula puun ollessa huipulla. Sen oletetaan esittävän Clastonbury Tor’ia, kukkulaa täynnä okkulttisia merkityksiä, kuten olemalla kuningas Arthurin hauta ja paikka minne Holy Grail (Pyhä Graalin malja) on kätketty. Puu tarjoaa myös tulkinnan kiellettynä hyvän ja pahan tiedon puuna ja druidien pyhänä puuna.”

3) ”Jos me tarkastelemme tuota herjaavaa avajaislaulua Jerusalem joka lausuu että Englanti on uusi Jumalan valtaistuin, me ymmärrämme heidän halunneen kuvata Britanniaa okkulttisen uuden maailmanjärjestyksen keskuksena, ”Siionina (the Zion)”, joka esiteltiin olympialaisten logona.”

Tosiaankin, monet ihmiset uskovat että varsinainen Antikristus tulee Windsorien kuningashuoneesta ja minä olen samaa mieltä. Sen vuoksi, meidän pitäisi odottaa näkevämme symbolismia kuvaten Iso-Britanniaa tulevan Uuden Järjestyksen keskuksena.

”Savupiiput, jotka nousivat maan alta, näyttivät enemmän fallos-obeliskien nousemiselta helvetistä kuin teollisuusikoneilta. Kuten missä tahansa pimeässä rituaalissa, maaginen kehä luotiin, tällä kertaa olympiarenkaan muodossa. Maaginen rituaali on portti jonka lävitse demonisia entiteettejä kutsutaan meidän maailmaamme.”

Päättäjäisseremonia

1) ”Kolme show’n päähahmoista olivat räikeitä homoseksuaaleja: Fred Mercury, joka näyttäytyi jättimäisessä hologrammissa, George Michael ja David Bowie. Kate Bush myös esitti laulun missä tyttö haluaa olla mies. Uusi maailma on androgyyninen ja miesvastainen (anti-male)…”

2) ”Annie Lennox’in orjalaiva Luciferin kanssa (kaveri jolla on mustat siivet) oli ehkäpä karmivin osa show’sta. Laulaja oli pukeutunut kuten noituuden ylipapitar punaiseen ja mustaan ja näytti riivatulta. Me ihmettelemme mikä kidutettujen ihmisten tarkoitus laivan sisällä on…”

3) ”John Lennon’in Imagine-laulu yhdistyneestä maailmasta ilman uskontoa oli myös juhlan kohokohta.” Lennon’in laulu, ”Imagine” voisi olla Uuden Maailman Järjestyksen teemalaulu. Monet ihmiset näkevät sen täsmälleen tällä tavalla.

4) ”Seuraavat olympialaiset järjestetään Rio de Janeirossa. Kristus Vapahtajan sijaan, se mitä me näimme, oli brasilialainen laulaja pukeutuneena kuten Yemanjá. Yemanjá on pakanallinen merten voodoo-jumalatar, alias Leviathan tai Cthulhu (muistatko mustekalan). Saatanistit sanovat että jokaista maata hallitaan Luciferin edustajan ja hänen elementtinsä johdolla, ja Brasiliaa johdetaan veden ja Leviathanin kautta. Sen tähden, se mitä me näimme, oli soihtu jota ollaan kuljettamassa Brasilian demoniselle lääninherralle.”

5) Viimeinen näytös oli feenikslintu, josta me olemme jo selostaneet, edellä. Sen vuoksi, näiden Lontoon olympialaisten sanoma on se, että ajaminen kohti Uutta maailmanjärjestystä on kurssissa ja aikataulussa. Me voimme odottaa lisää sotia ja lisää kaikenlaisia kriisejä jotka on suunniteltu työntämään kaikki kansakunnat tähän uuteen saatanalliseen järjestelmään.

Tämän vuoksi, kristittyjen täytyy viedä aggressiivisesti uutisia Jeesuksesta Kristuksesta kadotettuun ja kuolevaan maailmaan ennen kuin luciferistinen yö laskeutuu jolloin ei kukaan ihminen voi työskennellä vapaasti Jeesukselle. Kuinka me voimme tietää likimääräisen Jeesuksen paluun aikataulun? Meidän täytyy pitää silmämme kiinnitettyinä maapallon 10 supervaltion muodostumiseen, kuten on ennustettu Danielin kirjan luvussa 7:7-8.

Me julkaisimme artikkelin vuosi sitten, kertoen profeetallisen jutun ja Illuminatin suunnitelmasta uudelleenorganisoida kaikki valtiot täsmälleen kymmeneksi supervaltioksi. Tämä artikkeli on NEWS2363 ja otsikoidaan, ”On olemassa vain YKSI kronologisesti etenevä profetia joka tarjoaa meille selkeän mittarin jonka avulla me voimme tietää likimääräisen ajankohdan kun Antikristus tulee nousemaan!”

Pitämällä silmällä tämän profetian kehittymistä, meitä ei voi johtaa harhaan. Nyt, kolminkertaista ponnistelusi kurottautuaksesi kadotettuun ja kuolevaan maailmaan. Jos haluat ytimekkään pelastussuunnitelman, harkitse meidän viestiä. Yli 151,000 ihmistä vuosittain lukee tämän yksinkertaisen pelastussanoman.

Trailer

III. Iran on antanut lausunnon ilmaisten, etteivät he ole huolissaan Israelin hyökkäyksestä heidän ydinlaitoksiinsa, koska sellainen rynnäkkö olisi ”typerää”.

Raakaöljyn hinta pomppasi ylöspäin Israelin sotaisasta uhkauksesta.

UUTISKATSAUS: ”Iran: Israel ei tule käynnistämään ’typerää’ hyökkäystä”, YNET News, 14. elokuuta 2012

”Iran sanoi tiistaina että se sivuuttaa Israelin uhkaukset välittömästä hyökkäyksestä sitä vastaan, selittäen, että jopa jotkut Israelin viranomaiset tajuavat että sellainen ’typerä’ teko synnyttäisi hyvin ankarat seuraukset. ’Laskelmissamme, me emme ota näitä väitteitä kovinkaan vakavasti koska me näemme ne onttoina ja perusteettomina’, ulkoministeriön tiedottaja Ramin Mehmanparast kertoi toimittajille viikoittaisessa tiedotustilaisuudessa.”

Kesästä 2003 lähtien, Cutting Edge on johdonmukaisesti todennut että EI tule olemaan mitään länsimaiden hyökkäystä Iranin ydinlaitoksia vastaan. Me olemme kirjoittaneet lukuisia artikkeleja vuosien kuluessa, mutta eräs joka kiteyttää meidän ymmärryksemme on Headline News -artikkeli, NEWS2120, otsikolla, ”YDINASEISTETTU IRAN VS. YDINASEISTETTU AMERIKKA – KETÄ MAAILMAN PITÄISI PELÄTÄ?”

Sinä voit viedä meidän vakuutuksemme ”pankkiin” koska se perustuu lujasti aikakauden lopun profetiaan, nojaten ymmärrykseen sotilasstrategiasta ja ymmärrykseen Israelin paikasta myöhempien aikojen tapahtumissa. Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi tämän mitä tärkeimmän artikkelin.

Raakaöljyn hinnan keinottelijat eivät hukanneet yhtään aikaa nostaessaan hintoja sen jälkeen kun Israelin pääministeri Netanyahu totesi että Israel suunnittelee syksyistä iskua.

UUTISKATSAUS: ”Öljynhinta nousee lähelle 94 dollaria liittyen Israel-Iran huoliin”, Business Week, 13. elokuuta 2012

”Öljynhinta nousi lähelle 94 dollaria barrelilta maanantaina kun lisääntyneet huolet mahdollisesta konfliktin eskaloitumisesta Israelin ja Iranin välillä auttoivat raakaöljymarkkinoita nyhtämään takaisin viime viikon menetykset joille antoi sysäyksen Kansainvälisen Energiaviraston (International Energy Agency) alhaisempi raakaöljyn kysyntäennuste.”

Milloin tahansa raakaöljyn hinta putoaa liian paljon, joku viranhaltija jossakin hallinnossa päästää ilmoille uhkauksen hyökätä Iraniin niin että keinottelijat voivat käyttää hyväksi tätä houreuhkausta ajaakseen hintoja yhä korkeammalle.

Kertomisliikkeessä, Obaman hallinto pyrki välittömästi sammuttamaan tämän uuden sodanliekin.

UUTISKATSAUS: ”USA: On olemassa vieläkin aikaa diplomatialle Iranin kanssa”, YNET News, 14. elokuuta 2012

”WASHINGTON – Keskellä Israelin keskusteluja iskun mahdollisuudesta Iranin ydinlaitoksia vastaan, Valkoisen Talon lehdistösihteeri Jay Carney sanoi maanantaina että Obaman hallinto, ”Jatkaa uskomistaan että on olemassa aikaa ja tilaa diplomatialle” suhteessa Iraniin.”

Kesästä 2003 saakka, joku viranhaltija Yhdysvaltain hallinnossa on aina antanut vastaiskun Israelin uhkauksille tällaisella lausunnolla kuten tämä, vaatien lisää aikaa antaa diplomatian toimia. Ei koskaan maailmanhistoriassa ole ”sodanuhkaa” pidetty yllä yhdeksän vuoden ajan ja kahden Amerikan hallinnon, republikaanisen ja demokraattisen puolueen johtamina, toimesta.

Tämä selvä tosiasia täyttää klassisen määritelmän ”salaliitosta”. Muistatko presidentti Jeffersonin maininnan?

”… sarja ahdistavia toimia, aloitettu kultivoituneella ajanjaksolla ja harjoitettu muuttumattomasti läpi jokaisen ministerinvaihdoksen, osoittaa liian selvästi tarkoituksellisen, systemaattisen suunnitelman alistaa meidät orjuuteen.” ["The Unseen Hand", by A. Ralph Epperson, s. 196]

Me kertaamme. Ei tule koskaan olemaan mitään sotilaallista hyökkäystä Iraniin! Koska Iran on muinainen Persia, se tulee kohtaamaan kuolemansa Jumalan kädestä kun se marssii Venäjän kanssa Hesekielin kirjan lukujen 38-39 Israel-invaasiossa. Siihen asti, sekä Irania että Venäjän sotilaskyvykkyyden mainetta suojellaan tällä Hesekielin profetialla. [Voihan tietenkin olla niin että Amerikka ja Israel yrittävät hyökätä Iraniin, mutta Iran torjuu hyökkäyksen venäläisen aseistuksen avulla ja tekee vastaiskun. Huom. skalaariaseet ja EMP. Suom. huom.]

Suomentajan lisäys 23.8.2012: Israel on äskettäin antanut USA:lle ja presidentti Obamalle takarajan asioiden selvittämiseksi Iranin kanssa ja jos Amerikka ei lähde hyökkäykseen niin Israel voi toimia silloin yksinään Irania vastaan. Tuo päivämäärä on 25.9.2012. Ks. http://www.firstpost.com/topic/place/iran-israel-gives-obama-deadline-of-sept-25-to-deal-with-iran-w-video-58K8UDkg8vU-32-8.html tai http://www.youtube.com/watch?v=58K8UDkg8vU&feature=youtu.be. Tässä Israelin sotasuunnitelmista linkki: http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/158952.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com