Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 18. helmikuuta 2013

Teijo Lusa edustaa ekumeenisuutta kirjoituksellaan paavi Benedictus XVI:n erosta

Huomasin että eskatologina tunnettu Teijo-Kalevi Lusa on herännyt usean vuoden koomastaan ja palannut jälleen julkisuuteen uusimmalla kirjoituksellaan Patmos-sivuille. Tässä vieraskynäkirjoituksessa (lue https://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/431/teijo_lusa_saatana_saapui_vatikaaniin) Lusa käsittelee paavi Benedictus XVI:n yllättävää eroa ja tekeekin hyviä havaintoja tiedoillaan, mutta kaiken pilaa mielestäni tietynlainen myötämielisyys katolista ja ortodoksista kirkkoa kohtaan jotka Lusa laskee kuuluvaksi kunnioitettuina ja arvokkaina jäseninä maailmanlaajuiseen ”Kristuksen kirkkoon”. Lusa kirjoitti: ”Ehkä piru haluaa aloittaa tuhotyönsä näistä suurimmista ja vanhimmista kirkoista, ja sen jälkeen ovat vuorossa kirkkopuun ”muut oksat”.” Näin Lusa pistää nämä pyhimyksiä ja Mariaa palvovat laitoskirkot ikään kuin samaan kastiin protestanttisten kirkkokuntien kanssa, jotka eivät sentään syyllisty babylonialaisperäiseen epäjumalanpalvontaan vaan julistavat pääosin puhdasta evankeliumia ilman mitään lisukkeita. Päätinkin kirjoittaa Patmos-sivuille oman kommenttini tästä Lusan ekumeenisuudesta ja kokeilin meneekö läpi tarkistuksen. Kommenttini ei ennakkoaavistukseni mukaisesti mennyt läpi ja siksi tallensin sen koneelleni ennen lähettämistä. Mutta seuraavassa julkaisen kommenttini tältä päivältä, jonka arvoisa Patmos-toimitus tieten tahtoen hylkäsi.

-----------------------------------

OLLIN KOMMENTTI TEIJO-KALEVI LUSAN VIERASKYNÄ-KIRJOITUKSEEN 15.2.2013 (Patmos-sivuilla)

Olisi parempi Teijo-Kalevi että olisit todellakin pysynyt vain siellä "pienellä paikallasi" etkä tullut taas eksyttämään ihmisiä ekumeenisella hapatuksellasi. Sinuthan tunnetaan hämärän myöhäissadeopin eli Latter Rainin myötäilijänä kuten aikoinaan kirjoitit kirjan tulevasta "superhelluntaista" Leo Mellerin ohjauksessa. Tämä on äärimmäisen vakavaa eksytystä johon myös vasta edesmennyt Hilja Aaltonen oli syyllinen. Se valmistaa tietä maailmanlaajuiselle porttokirkolle väärän herätyksen lomassa (Ilm. 17). Raamattu (ja Jeesus) ei puhu missään kohtaa suuresta herätyksestä ennen tempausta vaan suuresta luopumuksesta (2 Tess. 2:1-3). Jeesus varoitti heti ensimmäiseksi seuraajiaan: "Katsokaa ettei kukaan teitä eksytä" (Matt. 24:4). Roomalaiskatolisuus ja joiltakin osin ortodoksisuus eivät ole puhdasta kristinuskoa vaan edesauttavat maailmanuskonnon ja -hallituksen muodostumista. Paavin eroaminen on etukäteen suunniteltu juttu joka valmistaa tietä maailmanuskonnon johtohenkilölle eli Ilmestyskirjan Väärälle profeetalle (viimeinen paavi). Paavi on aina ollut hyvin poliittinen henkilö kannanotoissaan ja siitä hyvänä esimerkkinä käy seuraavan kirjoituksen paljastama dokumentti jonka laatijana toimi Vatikaani.

http://nokialainen.blogspot.fi/2011/12/paavi-vaatii-maailmanhallitusta.html

"Puhuen paavi Ratzinger'in puolesta dokumentti on täynnä lakikielen sanahelinää ja monimutkaisia ilmaisuja, mutta on hämmästyttävä asiakirja lukea. Se on hämmästyttävä, koska se on melkein sanasta sanaan Ilmestyskirjan lukujen 13, 17 ja 18 mukainen ja asettaa Rooman profeetallisen draaman keskipisteeseen!"..."Väärä profeetta
Uskonnollinen maailmanhahmo nousee etualalle. Hän yhdistää kaikki maailman uskonnot yhdeksi yleisuskonnoksi. Tämä uskonnollinen johtaja näyttää Jumalan mieheltä. Hän tekee ihmeitä ja jopa näyttää samanlaiselta, kuin Jeesus Kristus (Ilm. 13:11; 5:6), mutta hän saa valtansa Antikristukselta ja lopulta Saatanalta. Hänet tunnetaan Vääränä Profeettana (Ilm. 19:20)."


Tähän juuri katolinen ekumenia pyrkii, Rooman kirkon maailmanvaltaan jossa muut "lahkot" ovat alistettuina sen alle. On näin erittäin vaarallista julistaa esim. että nykyinen paavi Ratzinger on uudestisyntynyt kristitty ja menossa Taivaaseen, kuten mm. Leo Meller tokaisi eilisessä Taivaan ja maan väliltä -ohjelmassa Radio Deissä aivan ohjelman loppuvaiheessa. Paavi ajaa vain antikristuksen ja tämän maailman ruhtinaan asiaa. Paavi eikä sen koommin Venäjän ortodoksisen kirkon patriarkka Kirill’kään ole aitoja Jeesuksen seuraajia vaan politisoituneita vallan sanelijoita ja ohjaajia. He sopivat täsmälleen sellaiseksi jolla on "kuin karitsan sarvet mutta puhui kuin lohikäärme" (Ilm. 13:11-12). Hienot kristilliset kulissit ja muotomenot eivät hämää todellisia kristittyjä mutta saavat ne ansaan jotka eivät ole ottaneet vastaan rakkautta totuuteen vaan mielistyneet vääryyteen (2 Tess. 2:9-12).

Viimeaikaisten paavien suhtautumisesta juutalaisuuteen ja palestiinalaisasiaan kannattaa lukea seuraava kirjoitus. Paavit ovat antisemitistisiä.

http://nokialainen.blogspot.fi/2013/02/viimeinen-paavi-astumassa-nayttamolle.html

Ihmettelen vielä sitä että Patmos (Meller) aikaisemmin (1990-luvulla) puhui paikoin jyrkästikin paaveja ja roomalaiskatolisuutta vastaan, mutta nykyisin he laskevat kaikki vähänkin kristilliseltä kuulostavat massajulistajat Jumalan perheeseen kuuluvaksi ekumenian nimessä (huom. äärikarismaattisuus ja menestysteologia). Missä on arvostelukyky ja kutsu henkien erottamiseen? Toimitaanko itsekin luopumuksen airueena?


-----------------------------

Tässä siis kommenttini Teijon kirjoitukseen joka hylättiin tarkistuksen jälkeen. Lisäisin vielä että Teijo Lusa heittäytyy lähes marttyyriksi vuodatuksellaan henkilökohtaisesta tragediastaan viime vuosina jota hän mukamas on kokenut (kirjoitti näin kommentissaan 16.02.2013 kello 00:52). Olisikohan vastoinkäymisiin ja erämaakokemuksiin ollut syynä juuri nämä hänen harhaoppiset kirjansa joita hän kirjoitti 2000-luvun puolivälin tienoilla? Jumala on saattanut vetää siunauksen pois, jotta Teijo heräisi ajattelemaan mainitsemassaan ”erämaassa”. Muuten kyllä ajattelen että Teijo-Kalevi on niin syvässä suossa eksyttävällä teologiallaan ja opetuksellaan, että hänen nostamisensa sieltä on lähes mahdoton tehtävä. Mitäpä muuta voi ajatella esim. seuraavasta Lusan kirjaesittelystä (Ehtoosade-kirja) Kuvan ja Sanan myyntisivulla tänä päivänä; tämä on suorastaan törkeää ja oksettavaa valhetta Lusalta:

MILLOIN MYÖHÄISSADE LANKEAA?
Raamattu ennustaa, että ennen seurakunnan ylöstempausta ja ahdistuksen ajan alkamista maapallolta korjataan vielä valtava sielujen sato taivaan aittoihin. Tulossa on karismaattisen liikehdinnän viimeinen aalto ja ihmiskunnan historian suurin herätys! Joidenkin mukaan mitään lopun ajan herätystä ei tulekaan, vaan edessämme on pelkkää eksytystä ja luopumusta. Lue, mitä Raamattu todella opettaa asiasta ja kuule sen vastustamattomat lupaukset viimeisten päivien seurakunnalle. Lue, mitä suuret Jumalan miehet ja naiset Smith Wigglesworthista Kathryn Kuhlmaniin ja Benny Hinniin ovat profetoineet tulevasta herätyksestä. jne.

Siis suorastaan roskaa, jossa vielä vedotaan kuuluisiin karismaattisiin eksyttäjiin, vääriin profeettoihin, Benny Hinn’iin ja Kathryn Kuhlman’iin! Minusta Teijo-Kalevi Lusa on VÄÄRÄ, sokea sokeaintaluttaja nykyfariseus Mellerin lailla, joka todennäköisesti loukkaantuu tästä blogikirjoituksesta.

---------------

Huom: Tämä blogikirjoitus oli välillä poissa ja palautettiin 6.1.2018 klo 0:52. Tallensin vanhat blogikommentit kotisivuillani olevaan PDF-versioon julkaisusta.

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Teijo_Lusa_edustaa_ekumeenisuutta_kirjoituksellaan_paavi_Benedictus_XVIn_erosta.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com