Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Amerikan kukistuminen: Hal Lindseyn raportti maaliskuussa 2014

Tässä tunnetun amerikkalaisen Raamatun profetian selittäjän katsaus Ukrainan kriisiin joka uhkaa eskaloitua suurvaltojen väliseksi voimainmittelöksi joidenkin mielestä. Hal Lindsey kertoo tuoreessa viikkokirjeessään taustat kriisille, joka johti Venäjän Krimin miehitykseen, ja samalla selostetaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin viimeisen 12 kuukauden menestystarinaa suhteessa Amerikan suurvalta-aseman vajoamiseen pohjamutiin Barack Obaman johdolla. Lindseyn mielestä Amerikan täytyy poistua kuvioista koskien Raamatun ennustamia aivan viimeisten päivien tapahtumia. Hal Lindseyn profeetalliset nettisivut löytyvät osoitteesta: http://www.hallindsey.com/. Tämän raportin suomensi: Olli R.

---------------------------------

AMERIKAN KUKISTUMINEN: Hal Lindseyn raportti
March 8, 2014

Tällä viikolla Hal puhuu tapahtumista jotka ympäröivät Putinia/Obamaa ja Mustanmeren aluetta, sekä Amerikan romahduksen tuhoisasta vauhdista. Olen lisäksi sisällyttänyt mukaan Hal'in viikkokirjeen joka näkyy videon jälkeen.

Oletko valmis?

http://beforeitsnews.com/prophecy/2014/03/the-fall-of-america-the-black-sea-boiling-over-hal-lindsey-report-video-2459374.html

http://www.hallindsey.com/the-hal-lindsey-report-372014/



March 7th, 2014
Tällä viikolla 'The Hal Lindsey -raportti'

Viimeiset kaksitoista kuukautta ovat olleet aika merkittäviä Mr. Vladimir Putinille, Venäjän presidentille. Hän on edelleen lujittanut otettaan maasta palattuaan kolmannelle kaudelleen toukokuussa 2012. Hän hyväksyi Edward Snowdenin, amerikkalaisen NSA-ilmiantajan ja/tai petturin. Ja hän myös sallii Snowdenin jatkavan informaation julkistamista joka on sekä kiusallista että vahingollista Yhdysvalloille.

Putin huiputti presidentti Obamaa tehdessään sopimuksen Syyrian kanssa sen kemiallisista aseista – sopimus, josta se ei selvästikään aikonut koskaan pitää kiinni. Ja hän välitti toisen sopimuksen poistaakseen Lännen pakotteet Irania vastaan salliessaan samalla iranilaisten säilyttää heidän ydinohjelmansa ja jatkaa ydinaseiden tavoittelemista.

Hän näyttää myöskin onnistuneen kääntämään uuden Egyptin hallituksen pois Lännestä ja rakentamaan uudelleen vanhat liittosuhteet Egyptin ja Venäjän välille. Hän isännöi vuoden 2014 talviolympialaisia jotka jatkuivat loppuun saakka ilman mitään merkittäviä epäonnistumisia tai terroristionnettomuuksia. Ja kaiken kukkuraksi, venäläiset voittivat eniten mitaleita olympialaisissa.

Mr. Putinille, huipennus oli viime lokakuussa, kun Forbes nimitti hänet ”vaikutusvaltaisimmaksi henkilöksi maailmassa.” Putin löi kanveesiin tavallisen voittajan, Yhdysvaltojen presidentin.

Kaiken kaikkiaan melko hyvä vuosi nöyrälle, elinikäiselle venäläiselle virkamiehelle, eikö vain? Ja olen varma, että mies, joka kerran julkisesti kuvaili itseään ”kaleeriorjana” Venäjän kansalle on kiitollinen mahdollisuuksista, joita on suotu hänelle, ja menestykselle, josta hän on nauttinut.

Ja hänen pitäisi ollakin, koska on olemassa paljon enemmän Mr. Putinin menestystä kuin mitä silmä näkee. Viime vuonna, häneltä vaadittiin uusien venäläisten lakien nojalla paljastamaan hänen henkilökohtaiset tulonsa. Hän kertoi kuuliaisesti että hän ansaitsee 187,000 dollarin vuosipalkkaa ja hänellä on noin 180,000 dollaria pankissa.

Kuitenkaan, Mr. Putin ei täysin pystynyt paljastamaan hänen kaikkea varallisuuttaan ja tulojaan, kuten poliitikoilla on joskus tapana. Älä ole liian ankara hänelle, siitä huolimatta. Hän vain unohti mainita hänen muut varansa jotka tekevät yhteensä vaivaiset 74,7 miljardia dollaria. Sinä luit oikein – miljardia. Vladimir Putin, nöyrä ”kaleeriorja” Venäjän kansalle, on onnistunut neuvottelemaan hänen virkamiehen palkkansa 75 miljardin dollarin omaisuudeksi, tehden hänestä kolmanneksi rikkaimman ihmisen maailmassa. Kuitenkin, koska niin suuri salaisuus ympäröi Venäjän presidenttiä, monet tarkkailijat arvelevat että hänen omaisuutensa voi olla jopa suurempi, tehden hänestä maailman rikkaimman ihmisen.

Vladon vuosi vain paranee, eikö vain?

Tietenkin hänen kaksikymmentä kartanoa ympäri maailmaa, luksusjahdit, ja monenlaiset suihkukoneet ja autot ovat todennäköisesti tarpeettomia. Venäjän hallitus antaa hänen käyttöönsä 15 presidentin helikopteria, 40 yksityisjettiä (joissakin kullatut sisätilat), vieläkin ylellisempiä jahteja, ja pari palatsia antamaan suojaa hänelle noiden ankarien Venäjän talvien aikana.

Joten Vladimir Putin ei ainoastaan ole globaali rauhanvälittäjä, kuten NBC'n urheilu-uutisankkuri antoi ymmärtää olympialaisten aikana, vaan hänen täytyy olla talousnero, myöskin, kasvattaakseen tällaisen omaisuuden.

Valitettavasti kuitenkin Mr. Putin ei vieläkään ole onnellinen mies. Katsos, syvällä sisimmässään, se mitä hän todella haluaa, on se, että Venäjästä tulee maailman johtava supervalta – samalla kun hän johtaa Venäjää. Itseasiassa, hän näyttää tehneen sen hänen elämäntavoitteekseen nähdä Venäjä palautettuna sen entiseen loistoonsa. Entinen KGB-eversti ikävöi aikoja jolloin Neuvostoliittoa pelättiin joka puolella maailmaa.

Mistä tiedämme tämän? Putin sanoi, että vanhan neuvostoimperiumin romahdus oli ”vuosisadan suurin geopoliittinen katastrofi.” Muistakaa, hän viittasi vuosisataan joka näki maailmansodat I ja II, Holokaustin, Venäjän kansanmurhat, Kiinan kulttuurivallankumouksen, ottomaanivaltakunnan kukistumisen, Britannian siirtomaiden kapinat, Vietnamin, Korean, ja muut geopoliittiset katastrofit. Jotka kaikki olivat mitättömiä verrattuna Neuvostoliiton romahdukseen ja otaksuttuun Kylmän Sodan päättymiseen.

Joten kuvittele, miltä maailman vaikutusvaltaisimmasta henkilöstä ja, kenties, rikkaimmasta myöskin, on täytynyt tuntua kun nousukasmaisella Ukrainalla oli otsaa syöstä vallasta hänen uskollinen nukkepresidenttinsä, Viktor Janukovitsh, ja lähettää hänet pakkaamaan takaisin Venäjälle! Euroopan Unioni oli tarjoutunut parantamaan sen kauppasuhteita Ukrainan kanssa. Venäjä teki vastaehdotuksen pitääkseen entisen neuvostosatelliitin vaikutuspiirissään ja valvonnassaan. Ukrainalaiset halusivat lähentyä Euroopan Unioniin sen vapauden ja hyvinvoinnin kanssa mieluummin kuin Venäjään sen tukahduttavan kontrollin kanssa. Joten kun Janukovitsh valitsi Venäjän, ukrainalaiset kapinoivat, potkaisivat persuuksiin, korvasivat hänet evankelisella kristityllä, ja ajoittivat uudet vaalit toukokuuksi.

On selvää, että Putin oli hyvin järkyttynyt koska hän tunkeutui Ukrainaan.

Ollaksemme tarkkoja, presidentti Putin ei oikeastaan hyökännyt Ukrainaan, hänen venäläiset joukkonsa tekivät niin. Ja he yrittivät huijata jokaista poistamalla kaikki arvomerkit heidän univormuistaan ja saapumalla merkitsemättömillä kuljetusrekoilla, tankeilla, panssaroiduilla miehistönkuljetusajoneuvoilla, helikoptereilla, ja lentokoneilla. Toinen vihje mitä tulee heidän identiteettiinsä, oli se, kun he laskeutuivat Venäjän laivastotukikohtaan ja lentokentälle Sevastopolissa.

Joitakin venäläisiä aluksia ilmestyi myös paikalle sulkeakseen pakoreitin ukrainalaisilta sota-aluksilta jotka oli ankkuroitu niiden omiin laivastotukikohtiinsa Sevastopolissa.

Venäläiset puolustivat toimiaan muistuttamalla maailmalle, että se ei ollut Ukrainan varsinaista emämaata, vaan se oli vain eteläinen Krimin niemimaa missä asui jo paljon venäläisiä ja Venäjällä on pitkäaikainen vuokrasopimus koskien Sevastopolin laivastotukikohtaa. Ja he olivat siellä vain suojellakseen heidän venäläistovereitaan.

Mutta Krim on yhä osa suvereenia Ukrainan valtiota, ja nyt sitä miehitetään Venäjän armeijan toimesta. Joten luulen että se on invaasio, eikö vain?

Vuonna 1991, kun Neuvostoliitto kaatui, Ukraina julistautui itsenäiseksi. Vuonna 1994, se suostui luovuttamaan ydinasearsenaalinsa (kolmanneksi suurin maailmassa) jos sen rajojen loukkaamattomuus taattaisiin Lännen taholta. Ironista kyllä, tuon sopimuksen allekirjoittivat Yhdysvallat, Iso-Britannia, ja Venäjä. Nyt, Venäjä on rikkonut tuon sopimuksen ja USA sekä Britannia ovat liian heikkoja valvoakseen sitä. Lyön vetoa että ukrainalaiset toivovat että he olisivat pitäneet muutamia niistä ydinaseista ja Putin on iloinen siitä etteivät he pitäneet!

Tietenkin presidentti Obama on tehnyt muutamia verhottuja, hämäriä uhkauksia Ukrainan puolesta. Hän periaatteessa sanoi että aiomme saada yhteen joitakin meidän ystäviämme Lännessä tekemään jotakin, kenties. Mutta me emme tehneet mitään kun Venäjä hyökkäsi Georgiaan vuonna 2008; me emme tehneet mitään Syyrian suhteen; me emme vielä ole tehneet mitään pysäyttääksemme Iranin; Pohjois-Korea nauttii kiskaistessaan kaulaketjustamme säännöllisesti; Egypti ja Saudi-Arabia ovat päättäneet ettei meihin voi luottaa; Al-Qaida pilkkaa meitä heidän aikakauslehdessään ja verkossa; ja palestiinalaishallinnon viranomaiset ilkkuvat avoimesti meitä vaihtaessaan rahaksi meidän sosiaaliavustusshekkejämme heille.

Joten olen varma, että presidentti Putin ei ole huolissaan meidän kyvystämme tai halustamme pysäyttää hänet. Kuinka huoleton hän on? Saksan liittokansleri Angela Merkel puhui Putinin kanssa invaasion jälkeen. Hän kuvaili häntä vailla kosketusta olevaksi todellisuuteen. Hän kertoi presidentti Obamalle että Putin oli ”toisessa maailmassa”. Se on aika pelottava kuvaus kansakunnan, johon Raamattu viittaa ”Maagogina”, johtajasta.

Taidan tietää miksi, kuitenkin. Hän on rento koska hän tietää että Yhdysvallat on keskittynyt tärkeämpiin asioihin, kuten edistämään homoseksuaalien oikeuksia ympäri maailman, määräämään mihin israelilaiset voivat ja eivät saa rakentaa asuntoja, ja riisumaan armeijamme alas sen toista maailmansotaa edeltäviin vahvuustasoihin.

Sinä pääset jyvälle mihin minä tässä johdattelen, etkö vain? Muinaiset profeetat ennustivat että viimeisten päivien lopussa, Venäjä (Maagog) tulisi takaisin ärjymään sen visionäärisen johtajansa (Goog) alaisuudessa. He lopulta johtaisivat kansojen koalitiota kärjessään Iran (Persia) hyökkäyksessä Israelia vastaan. Vaikka profeetat ennustivat että elvytetyn Rooman valtakunnan (EU?) muoto iskisi takaisin, niin missään ei mainita yhtään kansakuntaa tai valtaa joka muistuttaa Amerikan Yhdysvaltoja.

Siksi olen sanonut 55 vuotta että Amerikan täytyy hävitä näkyvyydestä maailman näyttämöllä. Raamattu osoittaa, että joko emme ole olemassa tai tulemme olemaan liian heikkoja vaikuttaaksemme viimeisten päivien tapahtumissa.

Profeettojen ennustusten viittaus, kun niitä tarkastellaan tämän viikon uutisotsikkojen valossa, voi johtaa vain yhteen johtopäätökseen: me olemme tämän armotalouskauden päätöspäivissä.

Ihmiset, varmistukaa että olette valmiita kohtaamaan Jeesuksen Kristuksen kun Hän palaa temmatakseen pois Hänen todellisen seurakuntansa. Varmistakaa että perheenne, ystävänne, naapurinne, ja työtoverinne ovat kuulleet evankeliumin hyvän uutisen että hekin voivat olla valmiita kohtaamaan Hänet kun Hän palaa.

Tunnusta että olet syntinen. Pyydä Jumalalta anteeksiantoa. Usko että Jeesus Kristus otti päälleen rangaistuksen jonka sinä ansaitsisit ja kuoli paikallasi. Hyväksy sijaisuhri. Ymmärrä että syntisi on anteeksiannettu ja pesty pois ikuisesti ja että sinä olet nyt uusi luomus Hänessä. Sitten käänny pois synnistä, seuraa Häntä, ja luota Hänen Pyhään Henkeensä joka antaa sinulle voiman tehdä niin. Lue Raamattua säännöllisesti kypsyäksesi uskossa. Ja löydä Raamattuun uskova seurakunta missä sinä voit hyötyä hyvästä opetuksesta ja uskovien yhteydestä.

Sitten riipu kiinni! Se tulee olemaan jännittävää aikaa ratsastaa tästä eteenpäin!

Älä missaa tämän viikon raporttia TBN'llä, Daystar'lla, CPM Network'illa, The Word Network'illa, erilaisilla paikallisasemilla, www.hallindsey.com tai www.hischannel.com. Tarkista paikalliset luettelosi.

Jumalan siunausta,
Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com