Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 3. huhtikuuta 2014

Uusi Nooan arkki -elokuva kauhistus kristityille – Venäjän armeijalla massiivinen ydinsotaharjoitus pelokkeena Lännelle – The World Court määrää Japanin lopettamaan valaanpyynnin mikä on esimakua Uudesta Maailman Järjestyksestä!

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) alkavalta viikolta, jossa aluksi kerrotaan venäläistä uutislähdettä lainaten Venäjän armeijan strategisten ohjusjoukkojen aloittamasta kolmipäiväisestä ydinsotaharjoituksesta viime viikon torstaina jolla testattiin armeijan valmiutta laajamittaiseen ydinasehyökkäykseen vihollista vastaan. Tämän sotaharjoituksen tarkoituksena oli ilmeisesti toimia pelokkeena Lännelle jottei se menisi liian pitkälle Ukrainan suhteen. Toisessa uutiskirjeen osiossa David Bay kertoo ylikansallisen oikeusistuimen määräyksestä jolla Japania käsketään lopettamaan valaanpyynti kansainvälisillä vesillä. Tämä tapaus on esimakua Uudesta Maailman Järjestyksestä jossa yksittäiset valtiot eivät voi toimia enää suvereenisti vaan ne pannaan globaalin hallinnon alaisuuteen. Tämä onkin Saatanan päämäärä jota aikoinaan edusti Baabelin torni. Historia toistaa itseään jonka Raamattu ennustaa. Lopuksi viimeisessä osiossa David sanoo käyneensä katsomassa uuden Hollywood-elokuvan sen ensi-iltana joka kertoo omalla tavallaan tarinan Raamatun vedenpaisumuksesta ja Nooasta. Elokuva on todellinen kauhistus jossa vääristellään Raamatun kertomusta ja lisätään valheellisia juttuja oikeaan tarinaan. Jumalaton Hollywood eksyttää maailmaa tällä roskalla joka toimii vain viihteellisenä verta räiskyttävänä toimintaelokuvana, jollainen oli paikoitellen myös v. 2004 ilmestynyt Mel Gibsonin 'raamatullinen' elokuva The Passion. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

-------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, March 31, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1083
DVD

I. Venäjä ylvästelee ydinaseistuksensa kyvyillään varoituksena Lännelle olemaan painostamatta Venäjää liian pitkälle Ukrainan suhteen.

Harvat ymmärtävät, että Venäjän TODELLINEN uhka ei ole ydinaseet, vaan paljon voimakkaammat “sähkömagneettiset skalaariaseet”.


”Samalla kun paljon Lännen huomiota on kiinnittynyt Venäjän sotilaalliseen kerääntymiseen lähelle Ukrainaa, Moskova myöskin aloitti massiivisen hyökkäysharjoituksen torstaina … Venäjän strategiset ohjusvoimat aloittivat massiivisen kolmen päivän harjoituksen käsittäen 10,000 sotilasta ja 1,000 varustelu-upseeria yli 30 yksiköstä.”

Mikä oli tämän ydinsodan simulaatioharjoituksen mainittu tavoite?

”Harjoituksen tärkein tavoite … on varmistaa että Venäjän strategisilla ohjusjoukoilla on riittävät valmiudet suorittaa hyökkäyksellisiä operaatioita käsittäen ydinohjusten massiivinen ja samanaikainen käyttö.”

Mutta tietenkin, tämän harjoituksen epävirallinen tarkoitus, tullen juuri kun Ukraina ja länsimaat syyttivät siitä että 100,000 venäläistä sotilasta oli kokoontunut rajalle, on muistuttaa jokaista että Venäjällä on kyky tukea mitä tahansa siirtoa jonka se voi tehdä Ukrainaa vastaan, kuten tämä viimeinen lause paljastaa.

”Samalla, artikkeli päätettiin toteamalla että Venäjän strategisten joukkojen valmiuksien testaaminen oli erityisen tärkeää 'maailman tilanteen tämänhetkisen realiteetin' valossa.”

Presidentti Putin on myöskin lähettämässä viestin, että mikä tahansa Lännen toiminta Venäjää vastaan Ukrainan suhteen voisi kohdata ydiniskun.

Se mikä tekee tästä ydinasemahdin näytöstä niin mielenkiintoisen, on se, että ydinaseet ovat käyneet vanhanaikaisiksi sähkömagneettisten skalaariaseiden toimesta, kuten Bill Schnoebelen niin selvästi osoittaa DVD'llään joka on kuvattu yäpuolella, “Venäjän salainen ase suunnattuna kukistamaan Amerikka – Skalaariasejärjestelmä paljastettu!”

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1341
DVD

Entinen puolustusministeri William Cohen paljasti sähkömagneettisten aseiden olemassaolon ja voiman puheessa jonka hän piti Antiterrorismi-konferenssissa huhtikuun 28. päivänä 1997. Hän lisäksi paljasti että vieraat vallat omistivat näitä voimakkaita aseita. Sen vuoksi, Venäjän näyttö sen ydinasekyvyistään ei ole enempää eikä vähempää kuin pelkkää propagandaa tarkoituksena tehdä vaikutus läntiseen yleisöön. Länsivaltojen johtajat tietävät Venäjän skalaarikyvyistä ja ovat vastanneet omalla sähkömagneettisten aseiden jäejestelmällä eli “HAARP'illa”.

Molemmilla sähkömagneettisilla järjestelmillä on seuraavat ominaisuudet:

* Luoda ydinpommia vastaavia räjähdyksiä ilman säteilyä! Tällä aseella, sinä voit hyökätä kohteisiin ilman ydinkärkien kuljettamista ohjuksilla, tai lentokoneella, tai millään kuljettajalla!! Siksi ydinkärkien kuljetus ohjuksilla on vanhanaikaista!!

* Luoda läpitunkematon puolustuksellinen sateenvarjojärjestelmä, joka estää mitä tahansa esinettä – lentokonetta, ohjusta, lintua tunkeutumasta kilven läpi.

* Luoda maanjäristyksiä tarvittaessa missä ja milloin tahansa maapallolla.

* Manipuloida globaaleja sääjärjestelmiä, muuttaen säämalleja, sateita, kuivuutta

* Uudelleenohjata suihkuvirtauksia

* Mielenhallinta

Olemme erittäin kiitollisia puolustusministeri William Cohen'in paljastuksista saattaa tämä uusi kyky päivänvaloon. Koska Cohen oli tietoinen Amerikan suurimmista salaisuuksista, hän tietää mitä puhuu. Venäjällä on skalaariasejärjestelmä samalla kun Amerikka käyttää vähemmän tehokasta HAARP'ia.

Me suosittelemme tätä tutkimuslinjaa, sillä se on niin mielenkiintoinen ja merkityksellinen.
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
II. Maailman oikeusistuin (The World Court) MÄÄRÄÄ suvereenia Japania lopettamaan valaanpyynnin.

Tämä tapaus saattaa osoittautua valmentavaksi tarinaksi joka osoittaa että Maailman oikeusistuimella on nyt toimivaltaa voimakkaan itsenäisen valtion suhteen. Tervetuloa Uuteen Maailman Järjestykseen!


”Japani on määrätty keskeyttämään valaiden metsästys Etelämantereella Kansainvälisen oikeusistuimen toimesta, päättäessään, 'ettei se ole tieteellistä'. Australia nosti asian esille Japania vastaan pyrkimyksenä lopettaa valaanpyynti Eteläisellä jäämerellä … Valaanlihaa, jota jotkut Japanissa pitävät herkkuna, myydään kaupallisesti.”

Miten Japani vastaa? Kertooko se tälle Maailman oikeusistuimelle hyppäävänsä korkeasta rakennuksesta? Ei, Japani sanoo noudattavansa tätä päätöstä, joka vain antaa uskottavuutta oikeusistuimelle. Japanin halukkuus totella tätä Maailman oikeusistuinta valmentaa monia ihmisiä kaikkialla maailmassa siihen että tällä oikeusistuimella on laillinen oikeus pakottaa suvereeneja kansakuntia noudattamaan sitä mitä se sanelee.

Miksi tämä liikehdintä kohti globaalia hallintoa ja oikeusjärjestelmää on niin vaarallista elämillemme, vapauksillemme ja meidän elämäntavalle?

Toisen maailmansodan jälkeen, juutalaiset eloonjääneet olivat pyörällä päästään paljastuksesta että Hitler oli systemaattisesti murhannut 6 miljoonaa heidän veljistään! Päällimmäinen kysymys jota he kysyivät itseltään oli, 'Miten tämä julmuus olisi voitu estää?' Pitkän keskustelun jälkeen, he tulivat siihen johtopäätökseen että paras puolustus juutalaisille olisi sotilaallisesti tarpeeksi vahva valtio puolustamaan sen kansalaisia. Juutalainen valtio olisi paljon herkempi juutalaisten tarpeille ja haluille kuin mikään pakanavaltio jossa he mahdollisesti voisivat olla.

Älä eksy: oikeudet, omaisuus, ja yksittäisten kansalaisten elämät on parhaiten suojattu heidän omien veljiensä yksittäisillä valtioilla, eikä jollakin hirvittävällä globaalilla valtiolla! Edellisen kerran kun Saatana pääsi lähelle perustaakseen globaalin hallinnon, talouden, ja uskonnon oli Baabelin torni. Jumala liikkui voimakkaasti estääkseen tätä saatanallista päämäärää toteutumasta. Siitä hetkestä lähtien, Jumalan suunnitelma kansoille oli saada monia kansakuntia maailmaan, joista jokainen vastasi heidän omista kansalaisistaan.

Tämä liikehdintä kohti maailmanhallitusta, yhtä maailman talousjärjestelmää, ja maailmanuskontoa on saatanallinen, ei Jumalasta. Lisäksi, meidän tutkimuksemme heidän suunnitelmansa yksityiskohdista paljastaa että tämä suunniteltu systeemi toteuttaa Raamatun profeetallisen kuvan Antikristuksen valtakunnasta. Heidän omat kirjoituksensa ovat niin rohkeita että he kutsuvat heidän tulevaa johtajaansa, “Antikristukseksi”.

Mikä tahansa siirto kohti globaalia kokonaisuutta, olipa se oikeudellinen tai taloudellinen tai hallinnollinen, on Saatanan alkuperäisen Baabelin suunnitelman täyttymystä. Lisäksi tällaisten globaalien järjestöjen luomisella toteutetaan Raamatun Lopun aikojen profetiaa.
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2612
III. Nooan arkki -elokuva debytoi viime perjantaina, 28.3.2014. Vaimoni ja minä katsoimme sen.

Tämä syvästi puutteellinen, Raamatun ulkopuolinen kuvaus maailmanlaajuisesta tulvasta ja Nooan roolista siinä, on masentava esimerkki siitä mitä Hollywood tekee mille tahansa raamatulliselle elokuvalle jonka he valmistavat.

LYHYT KATSAUS: ”Noah”-elokuvassa oli pääteema joka väritti koko elokuvaa. Nooa kuvattiin ongelmallisena ihmisenä josta tulee lähes häiriintynyt ja melkein murhaaja. Joskus ennen arkin valmistumista, Nooa tuli pakkomielteiseksi ihmiskunnan uskomattoman synninmäärän suhteen. ”Luoja” oli kertonut hänelle että Hän aikoi tuhota ihmiskunnan paitsi Nooaa ja hänen perhettään.

Mutta Nooa tuli vakuuttuneeksi, että hän ja jokainen jäsen hänen perheestään olivat myöskin pahoja ja että jos he eläisivät, he ja heidän jälkeläisensä siirtäisivät tämän pahuuden heidän lapsilleen, ja heidän lastenlapsilleen, jne.

Siksi Nooa uskoi että Jumala halusi hänen murhaavan perheensä ja lopulta itsensä. Tällä tavoin, Nooan mukaan, maailma palautettaisiin turmeltumattomuuden tilaan jossa eläimet vaeltaisivat maailmassa ilman ihmistä. Tietysti, Raamattu ei sano minkään tällaisen olevan Jumalan tahto! Mutta se ei estä Nooaa, joka kertoo jokaiselle perheensä jäsenelle että, kun arkki vihdoin lepää maan päällä ja on tullut aika päästää eläimet ulos, hän aikoo tappaa jokaisen perheen jäsenensä ja sitten itsensä.

Siinä vaiheessa, Nooan poika Seem protestoi, sanoen että hänen vaimonsa vauvaa jonka on määrä syntyä hyvin pian, ei voida pitää pahana ja häntä ei voi tappaa; myöskään häntä eikä hänen vaimoaan voida murhata sillä silloin vauva kuolisi jos hänellä (he/she) ei olisi aikuista huolehtimassa hänestä. Nooa on varma, että tämä hänen perheensä murhaaminen on “Luojan tahto”.

Sen jälkeen kun Seemin vaimo synnyttää naispuoliset kaksoset, hänen vaimonsa ottaa kummankin vauvan käsivarsilleen ja vetäytyy arkin ylätasolle. Nooa löytää hänet sieltä, ja Nooa on veren sotkema. Hän on juuri tappanut Tubal-Cain'in hyvin väkivaltaisessa kamppailussa ja hänellä on paljon verta kasvoillaan. Kun hän lähestyy miniäänsä, hänellä on hyvin terävä tikari kädessään ja nostaa tuon tikarin kohti toisen vauvan päätä. Muutaman jännittävän hetken päästä, Nooa vetää tikarinsa pois ja ilmoittaa, ettei hän pysty tappamaan tätä vauvaa.

Myöhemmin, yksin ollessaan, Nooa nostaa katseensa taivasta kohti ja sanoo Jumalalle, “En pystynyt tekemään sitä”.

Tämä koko tapaus on valhe. Jumala ei koskaan kertonut Nooalle että Hän halusi koko Nooan perheen murhattavan. Jumala ei koskaan sanonut mitään halustaan että maapalloa asuttaisivat vain eläimet tulvan jälkeen. Se mitä tämä elokuva tekee, on kuvaus Jumalasta verisenä jumaluutena jolla ei ole myötätuntoa yhdellekään ihmisolennolle. Nooa kuvataan hyvin synkässä valossa, uhkaavana, alakuloisena miehenä.

Ymmärrän nyt miksi paavi Francis I kieltäytyi tapaamasta elokuvan tähteä, Russell Crowe'a. Tällainen tapaaminen olisi kantanut mukanaan epäsuoraa hyväksyntää elokuvalle. Edes katolilaiset teologit eivät haluaisi olla missään tekemisissä tämän kauhistuksen kanssa koskien “raamatullista” elokuvaa.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2480
Tarkkailijoiden (Watchers) rooli tässä elokuvassa on myöskin Raamatun ulkopuolinen.

Tarkkailijat tunnistetaan oikein ”Noah”-elokuvassa langenneiksi enkeleiksi, mutta sitten eksyy totuudesta sanomalla että on sekä hyviä että pahoja langenneita enkeleitä/Katselijoita. Hyvät Katselijat suojelevat Nooaa vihollisilta, joihin kuuluu pahat Katselijat.

”Noah”-elokuva kuvaa että hyvät Tarkkailijat rakentavat arkin Nooaa varten.

Kun jumalattomien ihmisten massat yrittävät rynnäköidä arkkiin juuri ennen kuin vedet alkavat purkautua maasta, hyvät Tarkkailijat teurastavat monia tuhansia heistä, repien joitakin heidän ruumiitaan kappaleiksi.

Itseasiassa, ”Noah” on aivan yhtä verinen kuin sotatoimintaelokuva!

Lisäksi, ”Noah” ei koskaan käytä nimeä 'Jumala (God)', vain 'Luoja (Creator)'. Tämä puute on raskas koska se avaa oven yliluonnolliselle alien-olennolle olla luoja. Itseasiassa, tätä ajatusta ollaan levittämässä kaikkialla kulttuurissamme, julkisessa luokkahuoneessa, elokuvissa ja TV'ssä. The History Channel -kanava on erityisen aktiivinen mainostaessaan ideaa “älykkäästä luomuksesta (Intelligent Creation)”, alien-rodusta, joka tuli maapallolle ja loi ihmiskunnan ja joka sitten lähti.

Mikään tästä ei ole Raamatun mukaista. Lisäykset joita Noah”-elokuvan tuottajat ovat tehneet Raamatun kertomukseen ovat todella kauheita. Tämä elokuva on hyvä esimerkki siitä mitä tapahtuu kun jumalaton Hollywood yrittää tehdä raamatullisen tarinan. Ei kenenkään kristityn pitäisi nähdä tätä elokuvaa, ellet sitten halua informoida itseäsi sen vakavista virheistä jotta voit estää pastoriasi näyttämästä sitä hänen arvostelukyvyttömälle seurakunnalleen.

Me tarjoamme useita kirjakauppakohteita jotka kertovat Nooan tarinan totuudenmukaisesti. Nämä lähteet olisivat erinomaisia oikean perspektiivin saamisessa koskien vanhurskaan Nooan tarinaa, Jumalan roolia ja Jumalan armoa säästettäväksi ainoastaan vanhurskaille maaplaneetan ihmisille ennen tulvaa. Kaksi näistä kirjakauppalähteistä on kuvattuna yläpuolella.

3 kommenttia:

  1. Kiitos Olli. Herättävää. Löysin jotain kiintoisaa.

    “Ja heidän tuomarinsa ja hallitsijansa menivät ihmisten tyttärien tykö ja ottivat heidän vaimonsa voimalla miehiltään valintansa mukaan, ja ihmisten pojat niinä päivinä otti maan karjasta, peltojen pedoista ja ilmojen siipikarjasta, ja opetti yhden lajin eläinten toisen kanssa sekoitusta, ärsyttääkseen siten Herraa; ja Jumala näki koko maan, ja se oli turmeltunut, sillä kaikki liha oli turmellut tiensä maan päällä, kaikki ihmiset ja kaikki eläimet.” – Oikeamielisen kirja 4:17

    “Ja laittomuus lisääntyi maan päällä ja kaikki liha turmeli tiensä, ihmiset ja karja ja pedot ja linnut ja kaikki, mikä kävelee maan päällä – kaikki niistä turmeli tiensä ja määräyksensä,” – Riemuvuosien kirja 5:2

    “Ja he alkoivat tehdä syntiä lintuja, petoja, matelijoita ja kaloja vastaan, ja alkoivat tuhoamaan toistensa lihaa ja juomaan verta.” - Eenokin kirja 7:5

    http://ennustuksia.com/2013/06/12/ihmisen-kirjan-muokkaaminen/

    Suomennettu haastattelu
    http://www.tv7.fi/vod/player/?program=22265

    Nephilims
    http://www.youtube.com/watch?v=1zz8_MxcnzY

    Transhumanism
    http://www.youtube.com/watch?v=cU1-YFbAifA

    Singularity
    http://www.youtube.com/watch?v=LTPAQIvJ_1M

    Hybrids
    http://www.youtube.com/results?search_query=human+animal+hybrids

    VastaaPoista
  2. Tässä erään 'kristityn' blogikirjoituksessa kehutaan eksyttävästi uutta Russell Crowen Noah-elokuvaa..

    http://www.armo.info/blogi/article/636/elokuva-noah-perjantaista-44-1042014

    Kirjoittaja puolustelee juonta: "Elokuvassa oli rakennettu juoni jossa oli taiteilijan vapautta , johon tietenkin kirjanoppineet kompastuvat, mutta jokainenhan voi lukea itse tarkan kuvauksen Raamatusta lukemalla 1 Mooseksen kirjan luvut 5 – 9"

    Olemmeko me totuutta rakastavat ja eksytystä karttavat kristityt kirjanoppineita???

    VastaaPoista
  3. Perimme ohdakkeisen maan. Kai mutsi ja fatsi parhaansa yrittivät :)

    http://jaydeanhcr.files.wordpress.com/2012/07/20001023.jpg

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com