Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 16. heinäkuuta 2016

Turkin vallankaappausyritys epäonnistui odotetusti -- Raamatun profetiaa ei voi pysäyttää!


Turkissa epäonnistunut sotilasvallankaappausyritys -- Googin sota toteutuu pian!

Turkissa tehtiin perjantain ja lauantain välisenä yönä sotilasvallankaappausyritys, kun ”rauhanneuvostoksi” itseään kutsuva armeijan ryhmittymä yritti syrjäyttää maan presidentin Recep Tayyip Erdoğanin. Neuvosto julisti Turkkiin myöhään perjantaina sotatilalain. Varhain lauantaina näytti kuitenkin siltä, että vallankaappausyritys oli epäonnistumassa. Tässä tuore uutinen.

Turkin armeija: 104 kapinallista tapettu, vallankaappaus estetty

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001221404.html

http://yle.fi/uutiset/turkin_sotilasvallankaappaus_on_kuivahtamassa_kasaan/9030756

Ja syyllinen kaappausyritykseen lienee myös selvillä. Pitihän se arvata, että tätä johdettiin valtameren takaa. "Trumpilaiset" jenkit yrittävät kääntää kehityksen pyörää taaksepäin ja näin estää Jumalan profeetalliset suunnitelmat. Amerikasta ei muuten koskaan enää tulee "suurta". Amerikka on jo tuomittu. Jumalan profeetallinen kello kulkee vääjäämättä eteenpäin ja presidentti Erdoganille on varattu suuri rooli ennustuksissa.

Erdoğan syyttää kaappausyrityksestä entistä liittolaista, nykyistä verivihollista

http://yle.fi/uutiset/erdogan_syyttaa_kaappausyrityksesta_entista_liittolaista_nykyista_verivihollista/9030923

"Fethullah Gülen oli vielä 1990-luvulla Turkin toiseksi vahvin mies. Nyt hän elää maanpaossa Yhdysvalloissa, ja Erdoğan on toistuvasti syyttänyt häntä vallankaappauksen hautomisesta."

Nyt presidentti Erdogan vannoo puhdistavansa armeijan. Ehkä näin oli tarkoituskin, sillä Jumala valmistaa Turkkia lopunajan Googin sotaan Venäjän ja Iranin rinnalle, joka on 3. tai 4. maailmansota ja käydään joko ennen 7-vuotista Ahdistuksen aikaa tai vaivanajan puolivälissä. Huomattavaa on, että Venäjän (=Roos) liittolaiset, jotka mainitaan Hesekielin 38. luvussa, ovat kaikki islamilaisia kansoja ja näin olisi ollut sula mahdottomuus, että Turkki olisi palannut takaisin maalliseen uskonnottomaan järjestykseen, joka olisi seurannut jos vallankaappaus olisi onnistunut ja se olisi siten tehnyt tyhjäksi Raamatun profetian Googin sodasta, jossa Turkki on mm. kiihkoislamilaisen Iranin (=Persia) liittolainen Israelia vastaan käytävässä hyökkäyksessä aikakauden lopulla. Nyt näyttää pikemmin siltä, että Turkki islamilaistuu lisää ja presidentti Erdogan lujittaa entisestään valtaansa. Armeijasta ja muualta hallinnosta täytyi poistaa "profeetallisesti kelvottomat" ainekset. Seuraavissa jutuissa käsitellään tulevaa Hesekielin ennustamaa Googin sotaa ja siihen kuuluvia kansoja, joista nykyinen Turkin alue liitetään keskeisenä osana Googin liittoumaan.

https://ennustuksia.com/2014/01/11/hesekielin-ihmeellinen-ennustus/

https://ennustuksia.com/2013/07/07/turkki-nousee-kreikka-kaatuu/

"Kirjoituksien ehkä yksi parhaimmin tunnetuista ennustuksista on ns. Googin sota, josta Hesekielin kirjan luvut 38 ja 39 kertovat. Tätä liittoumaa johtaa Goog, joka on Venäjä ja Neuvostoliiton aikaan siellä olikin kylttejä ”Made in Gog” (tehty Googissa), mutta toinen merkittävä maa tässä viimeisille päiville sijoittuvassa sodassa on Turkki eli Maagog. Tämä liittouma on Shanghain yhteistyöjärjestö (SCO) ja se on Venäjän ja Kiinan johtama NATOn vastine. Turkki oli kuitenkin ensimmäinen Israelin itsenäisyyden tunnustanut maa ja NATOn liittolainen, mutta 2000-luvulla välit lännen kanssa alkoivat rakoilemaan Turkissa ja nyt Turkki on kääntynyt avoimesti Israelia vastaan. Vuonna 2012 7. kesäkuuta Turkki liittyi dialogipartneriksi tähän järjestöön ja viimeisetkin Googin sodan maat alkavat olla liittoutuneita."

http://www.reinosav.net/russ-rulet.htm

http://nowtheendbegins.com/pages/israel/world_war_3_ezekiel_38.htm

Mielestäni ainakin Goomer ja Toogarman heimo tarkoittavat nykyistä Turkin aluetta Hesekielin luvun 38 profetiassa:

1. Minulle tuli tämä Herran sana: 2. "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan 3. ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. 4. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. 5. Persia, Etiopia (nyk.Sudan) ja Puut (=nyk.Libya)ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. 6. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat - lukuisat kansat ovat sinun kanssasi. 7. Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten. 8. Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla (huom! ajoitus) sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. 9. Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, peittääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi.

Uskallan sanoa, että Turkki ei palaa enää koskaan vuonna 1923 Mustafa Kemal Atatürkin perustamaan sekulaariin poliittiseen järjestelmään, jonka vuoksi Turkissa on tehty joitakin sotilasvallankaappauksia viimeisen 100 vuoden aikana islamilaisten valtaannousun estämiseksi. Näin oli asianlaita nytkin, kun Turkin armeijan kapinalliset pelkäsivät Turkin uskonnollisuuden kasvamista. Turkkilainen ideologialtaan islamilainen AKP-puolue on saanut jo liian vahvan aseman maassa, jotta vallankaappaukset voisivat onnistua. Näin Turkki on vääjäämättömästi integroitumassa itään ja Venäjään päin. Jumala ohjaa asioita niin, että Hänen profetiansa toteutuvat täsmälleen. Hallelujah!

1 kommentti:

  1. Kaikki menee niin kuin pitääkin.

    Venäjän ja Turkin suhteet paranevat vauhdilla – lennot ja talousyhteistyö käyntiin

    http://yle.fi/uutiset/venajan_ja_turkin_suhteet_paranevat_vauhdilla__lennot_ja_talousyhteistyo_kayntiin/9045855

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com