Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 24. syyskuuta 2016

Facebook ja tuleva uusi maailmanjärjestys – käynnissä valmistelu Antikristuksen seurantajärjestelmään

Tässä Samuel Korhosen suomentamassa Roger Oakland'in viime keväisessä kommentaarissa varoitetaan Facebookin (+muun sosiaalisen median) vaaroista, koska se on systeemi, joka valmistaa ihmisiä Antikristuksen globaalia kommunikaatioverkostoa varten johtaen seurantajärjestelmään, joka tunnetaan ”isona veljenä”. Facebookin perustaja ja nykyinen pääjohtaja Mark Zuckerberg vahvistaa tämän kehityksen omilla sanomisillaan, joita Oakland lainailee tässä kirjoituksessa. Päämääränä on siis kaikkien ihmisten ja valtioiden yhdistäminen, jonka toteuttamiseksi Zuckerberg on esittänyt 10 vuoden tiekartan.

----------------------

Facebook ja tuleva uusi maailmanjärjestys

Commentary by Roger Oakland
Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
1.800.689.1888

Miljoonat ihmiset kaikkialla maailmassa ovat addiktoituneet Facebook'iin. He viettävät tuntikausia joka päivä tuijottaen tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin tutkien viimeisiä uutisia, joita heidän ystävänsä ovat lähettäneet. Tämä kommentaari ei ole tarkoitettu loukkaamaan Facebook'in käyttäjiä. Tämä on vain varoituksen sana viisaille. Tiesitkö, että olet auttamassa perustamaan teknologiaa, jota tullaan käyttämään antikristuksen apuna sinun, sinun perheesi ja ystäviesi tarkkailemiseksi ja valvomiseksi?

Jos olet varma siitä, että Facebook ja muut sosiaalisen median formaatit ovat yhtä turvallisia kuin äidinmaito, voit järkyttyä tästä kommentaarista. Et ehkä näe, että vaara on tulossa. Facebook on työkalu, joka yhdistää ihmisiä kaikkialla planeetalla. Se on myös edelläkävijä eli systeemi saamaan ihmiset valmiiksi globaalia kommunikaatioverkostoa varten, joka valmistaa maailmaa ”isolle veljelle”. Parhaimmillaan Facebook'in katsotaan olevan vain harmiton sosiaalinen media. Pahimmillaan se on vain juorupalsta, joka voi tuhota suhteita ja mahdollistaa amatööreille naamioitua lääkäreiksi ja lakimiehiksi ja lukemattomien muiden ammattialojen edustajiksi.

Jos suutuit jo minulle, niin jatka lukemista. Minä en ole suuttunut Mark Zuckerberg'ille, Facebook'ille enkä sinulle. En ole sanomassa, että sinun pitäisi välttää Facebook'in käyttämistä. Ole vain tietoinen, mitä on tapahtumassa. Voit vielä kiittää minua tulevaisuudessa, vaikka nyt tuomitset.

Selvennykseksi, en ole toimittaja, joka kirjoittaa sanoma- ja aikakauslehtiin. Olen yksinkertainen maanviljelijä Kanadasta, joka lukee Raamattua ja uskoo, että siinä, mitä Jumala on sanonut, on järkeä. Uskon, että Jumala on antanut ihmiskunnalle runsaasti varoituksia koskien edessä olevia tapahtumia. Maailmaa ja seurakuntaa järjestellään nyt uutta maailmanjärjestystä ja maailmanuskontoa varten, joka vaatii globaalin kommunikaatiojärjestelmän. Facebook on yksi monista koepalloista.

Edelleen, kun tämä systeemi on paikallaan, jokainen henkilö planeetalla on osa sähköistä järjestelmää, joka valvoo ihmisiä. Jopa ostamista ja myymistä tarkkaillaan tulevaisuudessa. Käteismaksuja ei enää ole. Jokaisella on henkilökohtainen ID upotettuna ruumiinsa kudoksissa. Jokaisen ihmisen jokainen liike lähetetään globaaliin tietokoneverkostoon. Kiinnitä turvavyösi. Se suunnitelma on nyt tässä.

On tosiasia, että hyvin harvat kristityt ovat huomioineet, mitä on tapahtumassa ja ne jotka ovat, eivät näytä välittävän. Aiemmin muutamat välittivät. Tänä päivänä monet kristityt eivät edes ymmärrä, että siinä on ongelma. Vielä pahempaa on, että on olemassa trendi yhdistää kaikki uskonnot yhteen kristinuskon muodolla, joka väittää muutoksen (transformation) eli ”herätyksen (revival)” olevan käynnissä ja että ”Pyhä Henki” vuodatetaan, kun ”yhteys” on vahvistettu. Tämän he sanovat tuovan ”Jumalan valtakunnan” perustamisen.

Apostoli Paavali varoitti seurakuntaa, jonka itse oli perustanut Korinton kaupunkiin ja minä uskon, että tänä päivänä olisi hyödyllistä ottaa vaari samasta varoituksesta (2. Kor. 11:4):

”Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen, kuin minkä olette saaneet, tai toisen evankeliumin, kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte.” [1]

Palatkaamme nyt takaisin tämän kommentaarin aiheeseen. Mitä tekemistä Mark Zuckerberg'illa ja Facebook'illa on globaalin viestintäjärjestelmän kanssa ja miksi hälytys? Anna minun selventää. En väitä, että Mark on antikristus. Se, mitä väitän, on tämä: Hänen keksimänsä järjestelmä, joka teki hänet hyvin rikkaaksi, voisi hyvinkin olla osa rakennetta, joka pystyttää Raamatun ennustaman antikristuksen järjestelmän.

Lisää tosiasioihin perustuvia tosiasioita

USA Today'n verkkoversio [2] julkaisi artikkelin, joka sai minut kiinnittämään huomiota. Otsikko julisti: ”Zuckerberg astuu poliittiseen tappeluun.” Artikkeli alkaa näin:

SAN FRANCISCO—Facebook'in pääjohtaja Mark Zuckerberg sanoi Facebook'in kehittäjien vuosikokouksen osanottajille, että heidän pitäisi keskittyä rakentamaan siltoja muurien asemesta, mikä on selvä viittaus republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trump'in vaatimuksiin rakentaa muuri USA:n ja Meksikon rajalle. [3]

Selventääkseni asiaa lukijoillemme minun täytyy tässä vaiheessa antaa lausunto. Minä en ole kiinnostunut Amerikan politiikasta enkä tue ketään ehdokasta kummallakaan puolella. Olen kuitenkin hyvin kiinnostunut siitä, mitä Zuckerberg sanoo koskien globaalia politiikkaa, koska se, mitä hän on sanonut, toteuttaa Raamatun profetiaa. Tässä jatkoa lainaukseen tästä samasta artikkelista:

Facebook-sivullaan Zuckerberg kirjoittaa: ”Tämä puhe oli henkilökohtaisesti tärkeä minulle ja vietin paljon aikaa kirjoittaen sitä”, hän kirjoitti. ”Vaikka on epätavallista pääjohtajalle käsitellä maailman asioita ja esittää 10 vuoden tiekartta niiden parantamiseksi, niin tunnen syvää huolta maailman yhdistämisestä ja ihmisten yhteentuomisesta, joten halusin laittaa tämän sinne. Se eroaa kaikista pitämistäni puheista.”

Hän jatkaa: ”Se koskee sitä, miksi maailman yhdistäminen on tärkeämpää nyt kuin koskaan. Kyse on rohkeudesta valita toivo ennen pelkoa. Tässä ei ole kyse kenestäkään henkilöstä tai maasta. Se on maailmankatsomus kaikkien ihmisten ja valtioiden yhdistämisestä. Ja se on tiekartta auttamaan sinne pääsemistä.” [4]

Tosiasioiden tulkintaa Raamatun valossa

Jos minulla olisi aikaa ja tilaa, lainaisin koko artikkelin. Se, mitä Zuckerberg kuvailee, on syvällistä. Jos edelleen ajattelet, että Facebook on vastaus maailman ongelmiin, niin ajattele uudelleen. Mark Zuckerberg on älykäs nuori mies. Hän ei kuitenkaan tule koskaan taklaamaan Raamatun Jumalaa. Hän ja hänen tiiminsä ovat inhimillisiä pelinappuloita, jotka valmistavat maailmaa väkevään eksytykseen.

Vielä yksi kommentti, joka tällä kertaa perustuu lainaukseen USA Today'n paperiversiosta, jonka poimin Miamin lentokentältä huhtikuun 13. päivänä 2016:

Zuckerberg selosti suunnitelmaa tuoda ihmisiä yhteen kunnianhimoisella strategialla paljastaa teknologiaa, joka ylittää rajat ja kulttuurit, mikä on terävä nuhde republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump'ille, joka on kannattanut muurin rakentamista USA:n ja Meksikon rajalle ja muslimien pääsyn kieltämistä Yhdysvaltoihin. ”Kun katselen kaikkialle maailmaan, alan nähdä ihmisten ja kansakuntien kääntyvän sisäänpäin, mikä on vastoin ideaa yhdistetystä globaalista yhteisöstä.” [5]

Sitten, kun palaamme takaisin saman uutisen verkkoversioon, me luemme:

Zuckerberg sanoo, että Facebook'in tiekartta antaa ihmisille mahdollisuuden jakaa maailmassa mitä tahansa kenen tahansa kanssa. Hänelle on tärkeintä auttaa useampia pääsemään verkkoon sellaisella tekniikalla kuin lennokit ja satelliitit. [6]

Minulla ei ole muuta sanottavaa. Käytä Facebook'ia niinkuin haluat. Sinä ja minä emme vaikuta kehitykseen. Älä lopeta Internetin käyttämistä, mutta ole tarkkana, kuinka käytät sitä. Se, mitä teet, on sinun asiasi, ei minun.

Tulen kirjoittamaan toisessa kommentaarissa mahdollisista Facebook-petoksista, joissa pahat ihmiset voivat tuhota elämäsi ja maineesi. On hyvä kiinnittää huomiota tosiasioihin. Emme elä utopiayhteiskunnassa, jota jotkut poliitikot ja jopa jotkut kristityt yrittävät rakentaa.


[1] 2 Corinthians 11:4

[6] USA Today, 04.13.2016 front page
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com