Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Trumpin Amerikka muodostamassa pedon kuvaa Ilmestyskirjan toisena petona (VIDEO)

Tässä http://www.worldslastchance.com/ -sivustolta poimittu mielenkiintoinen profeetallinen video, johon upotin suomenkielisen tekstityksen. Alkuperäisen videon nimi: Breaking News! The Image to the Beast is forming NOW! Tämä video julkaistiin YouTubessa 12.1.2017. Videossa käsitellään paljon roomalaiskatolista uskontoa ja paavia lopun ajassa, joka on tärkeää myös siksi, että tänä vuonna vietämme Lutherin alullepaneman protestanttisen uskonpuhdistuksen 500-vuotisjuhlaa.

Mielenkiintoista tässä alkuperäisessä videossa on se, että roomalaiskatolinen kirkko nähdään Ilmestyskirjan 1. petona (Ilm. 13:1-10) ja Amerikka vasta 2. petona (Ilm. 13:11-18), joka luo pedon kuvan ja saa ihmiset palvomaan 1. petoa, katolisuutta tai paavia, pedonmerkin avulla.  Eli siis päinvastoin kuin yleisesti luullaan, uskonnollinen valtakeskus onkin maallisen regimentin yläpuolella ja Amerikka teknologisena osaajana voi hyvinkin olla se katolisen kirkon oikea käsi, joka kehittää pedon kuvan ja pedonmerkin yleismaailmallista Antikristuksen (paavin) palvontaa varten. Näin ollen Uusi Maailman Järjestys 3. maailmansodan jälkeen tulee olemaan eräänl. teokratia, vääristelmä Kristuksen tuhatvuotisesta valtakunnasta (Ilm. 20), jossa Jeesus Kristus on korkein johtaja ja delegoi valtaansa kuningas Daavidille Jerusalemissa. Nykyinen paavi Franciscus on muuten hyvin suosittu maailmalla ja hänen hyvin "jeesusmainen" käytöksensä matkien Jeesus Nasaretilaista saattaa olla se petos, joka eksyttää maailman ihmiset. Hän voi saada jopa kuolinhaavan, joka paranee ihmeenomaisesti.

Nykyään parhaaksi malliksi teokraattisesta hallinnosta käy Iranin valtio, jossa korkeinta valtaa pitää maan ylin hengellinen johtaja ajatollah Ali Khamenei ja häntä alempana on maan presidentti Hassan Rouhani. Olisiko siis niin, että tuhatvuotista valtakuntaa edeltävässä 7-vuotisessa vaivanajassa eli saatanallisessa Uudessa Maailman Järjestyksessä (NWO), korkeinta valtaa pitää todellakin maaplaneetan ylin hengellinen johtaja, joka on maailmanuskontoa johtava roomalaiskatolinen paavi, joka identifioituu lopulliseksi Antikristukseksi, vale-Jeesukseksi. Paavinvallan kuolinhaava paranee (Ilm. 17:8), kun paavi saa jälleen myös poliittista valtaa. Esim. Martti Luther piti paavia Antikristuksena, joka tapatti aitoja kristittyjä (Ilm. 17:6). Sama toistunee vaivanajassa kun niitä, jotka eivät hyväksy roomalaiskatolista kirkkoa, eli ota pedonmerkkiä, odottaa kuolemanrangaistus. Paavin arvonimestähän saadaan pedon luku 666, kun katsotaan mitä lukee paavin tiarassa (Vicarius Filii Dei = 666). Tässä linkissä paavia pidetään karitsansarvisena Ilmestyskirjan Vääränä profeettana (2. peto), mutta entäpä jos paavi onkin itse Antikristus (1. peto), jolla on korkein valta, kuten seuraavasta videostani voi päätellä?! Näin häntä alempana olisi USA:n presidentti, joka olisi se Ilmestyskirjan uskonnollinen Väärä profeetta puhuen kuin lohikäärme (Ilm. 13:11). Ja hän olisi paavin oikea käsi, eräänl. väärä Daavid-kuningas (Israelin valemessias), joka hallitsee sitten Jerusalemista käsin vaivanajan jälkipuoliskolla matkien Kristuksen tuhatvuotisen valtakunnan oikeaa Daavidia maan päällä. Eräässä Infowars'in videossa Alex Jones muuten sanoo Donald Trumpia uudeksi kuningas Daavidiksi, kun Trump voitti presidentinvaalit 2016. Hmmm... hyvin paljastavaa siis.

Uusi USA:n presidentti Donald Trump on hyvin uskonnollinen ja suosii väärennettyä kristinuskoa, jota roomalaiskatolisuus edustaa, ja tämä uskonsuuntaus mainitaan Ilmestyskirjassa suurena Babylonina tai porttona (Ilm. 17). Trump pyrkii tekemään kristinuskosta Amerikassa poliittisen vaikuttajan, joten kristillinen dominionismi, joka on epäraamatullista, näyttelee merkittävää osaa Trumpin hallinnossa, jota tukee mm. NAR-liike. Näin peto, jolla on kuin karitsan sarvet, mutta joka puhui kuin lohikäärme (Ilm. 13:11), saattaa todellakin olla Trumpin Amerikka. Trump itse on jonkinlainen nationalistinen Antikristus (tosiasiassa Väärä profeetta, joka nousee maasta), ja globalistinen paavi on häntä korkeammalla ollen tulevan maailmanhallituksen korkein johtaja eli Raamatun Antikristus, joka nousee kansojen merestä.

Tässäpä siis mietittävää lukijoille ja lisää pureskeltavaa alla olevassa videossa, joka on tekstitetty suomeksi. Vaikka olen aikaisemmin pitänyt Trumpia lopullisena AK:na, niin on hyvä tuoda esille muitakin varteenotettavia profeetallisia näkökantoja. Koetelkaa sanoma ja pitäkää se mikä hyvää on. Emme tosiaan voi sanoa mitään varmaa näistä lopun ajan petojutuista, mutta sen uskon varmasti, että elämme tämän aikakauden viimeisiä päiviä ennenkuin Herramme Jeesus Kristus palaa maan päälle!


1 kommentti:

  1. Denverin lentokentän seinämaalaus 1992 tienoilta jossa näkyisi olevan ainakin pari tunnettua henkilöä jaa koskettaen tätä aikaa.

    https://m.youtube.com/watch?v=3KSYSFxDbZ4

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com