Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 2. maaliskuuta 2017

Yhdysvaltojen poissaolo Raamatun profetiasta sovitettuna maan nykypolitiikkaan mm. Israelia kohtaan

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän ottaa esille presidentti Trumpin ansiosta Amerikan muuttuneen politiikan Israelia kohtaan ja saatanallisen noitien hyökkäyksen presidenttiä ja hänen tukijoitaan vastaan viime viikonloppuna Trump Tower'in edustalla. Kaiken tämän jälkeen pastori Farag esittää mahdollisia syitä miksi Amerikkaa ei löydetä Raamatun profetiasta viimeisinä päivinä seurakunnan tempauksen jälkeen. Lopussa kuitenkin hän tekee johtopäätöksen, ettei tiedä mitä tapahtuu Amerikalle lähitulevaisuudessa. Näin ollen pidän pastori Farag'ia hieman epäluotettavana julistajana, joka olettaa Antikristuksen nousevan muualta kuin Yhdysvalloista, mikä minun mielestäni on virheellinen käsitys ja johtaa uskomaan presidentti Trumpista pelkästään hyviä asioita, kun hän vielä esiintyy Israel-mielisenä ja kristittyjen ystävänä. Farag ei koskaan puhu mitään lopunaikojen suuresta eksytyksestä, josta Jeesus varoitti seuraajiaan Öljymäen puheessaan, kun Hän mainitsi vääristä kristuksista (poliittiset johtajat) ja vääristä profeetoista (uskonnolliset johtajat), jotka eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Tämä on valitettavaa ja siksi harkitsen, että suomennanko enää ollenkaan Faragin profetiapäivityksiä, koska hän ei ota lainkaan huomioon sitä, että Antikristus voi olla amerikkalainen tahi USA on Ilmestyskirjan suuri Babylon (Ilm. 18). Antikristuksen paras esikuva on Nimrod ja hän oli nimenomaan Babylonin kuningas, joka rakensi Baabelin tornin (vrt. Trump Tower). Eurooppa ei mielestäni sovi nykyajan Babyloniksi, koska se on poliittisesti ja taloudellisesti heikko ja siltä puuttuu yhteiset asevoimat, kun taas Yhdysvallat on kaikkien aikojen suurin sotilasmahti (”kuka voi sotia petoa vastaan”, Ilm. 13:4) ja Rooman valtakunnan perillinen samankaltaisine hallintojärjestelmineen. Olen laittanut viime aikoina useita Trump-artikkeleita blogiini, joissa osoitetaan selvästi Donald Trumpin sopivuus Raamatun Antikristukseksi. Lue viimeisin tästä. Seuraavassa profetiapäivityksessä kuitenkin mielenkiintoista informaatiota profeetallisen eksytyksen kannalta, kun jopa noidat laitetaan näennäisesti hyökkäämään Saatanan poikaa vastaan, että häntä luultaisiin joksikin jeesukseksi.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update February 26th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 26.2.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-02-26.pdf

Pastori J.D. käsittelee Amerikan tulevaisuutta kun se liittyy virran kääntymiseen USA:n politiikassa Israelia kohtaan, ja näin ollen, vastaa kysymykseen siitä, kuinka ”jälleen suuri” Amerikka voidaan sovittaa yhteen Yhdysvaltojen poissaolon kanssa Raamatun profetiasta?


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan käsitellä sitä minkä näen hyvin mielenkiintoisena kehityksenä liittyen Amerikan tulevaisuuteen.
- Tarkemmin sanottuna, koska se liittyy ”virran kääntymiseen” Yhdysvaltain politiikassa Israelia kohtaan näinä Trumpin presidenttiyden alkupäivinä.
- Teen näin toiveenani vastata kysymykseen, että miten jälleen suuri Amerikka sopii yhteen maan poissaolon kanssa profetiasta?
Aloitan tällä Breaking Israel News'in artikkelilla koskien sitä, miten Nikki Haley, uusi Yhdysvaltain YK:n suurlähettiläs, ”korvensi” ”häpeällistä” YK:n Israel-vastaista ennakkoasennetta hänen ensimmäisen YK:n turvallisuusneuvoston kokouksensa jälkeen, jossa hän vannoi, että asiat tulevat muuttumaan. Lainaten Times'ia: ”Ensimmäinen asia, jonka haluan tehdä, on puhua siitä, mitä juuri näimme siellä”, hän aloitti ennenkuin sanoi, että hän oli pitänyt säännöllistä kokousta Lähi-idän kysymyksiä varten ”hieman outona”. ”Turvallisuusneuvoston on tarkoitus keskustella siitä, kuinka ylläpitää kansainvälistä rauhaa ja turvallisuutta”, Haley totesi, mutta kokous ei käsitellyt edes yhtä kiireellisimmistä kysymyksistä alueella. ”Keskustelunaiheena ei ollut Hizbollah'in laiton rakettien kokoaminen Libanonissa. Kokouksessa ei käsitelty rahaa ja aseita, joita Iran toimittaa terroristeille. Kokouksessa ei käsitelty sitä, miten me voimme kukistaa ISISin. Siellä ei puhuttu siitä miten pidämme Bashar al-Assad'ia vastuullisena satojentuhansien siviilien teurastuksesta. Ei, sen sijaan kokouksessa keskityttiin arvostelemaan Israelia, ainoaa todellista demokratiaa Lähi-idässä. Olen uusi täällä, mutta ymmärrän, että tämä on tapa jolla neuvosto on toiminut, kuukausi kuukauden jälkeen, vuosikymmenten ajan”, hän lisäsi. ...”Kaksoisstandardit ovat henkeäsalpaavia”, hän jatkoi korostaen äskettäistä YK:n kieltäytymistä tuomita terrori-iskua Israelissa. ”Turvallisuusneuvosto ei epäröisi tuomita tuon kaltaista hyökkäystä missään toisessa maassa. Mutta ei kun kyseessä on Israel. Lausunto estettiin. Ja se on suorastaan häpeällistä.” ...”Yhdysvallat ei epäröi puhua näitä ennakkoasenteita vastaan meidän ystävämme ja liittolaisemme, Israelin, puolustukseksi”, hän päätti tiukkasanaisesti.”

Pidin tätä New York Sun'in pääkirjoitusta, jonka otsikkona oli yksinkertaisesti ”Haley's Comet (Haleyn komeetta)”, mielenkiintoisena. Siinä kirjoittaja sanoo, ”Tähti on syttynyt, joka on reaktiomme presidentti Trumpin uuden YK:n suurlähettilään lehdistötilaisuuteen. Tätä Etelä-Carolinan ex-kuvernööriä pilkattiin vasemmiston taholta kun presidentti aluksi lähetti hänet ehdokkaanaan Capitol-kukkulalle, ollen selityksen velkaa Haley'n väitetystä ulkopolitiikan iskukyvyn puutteesta. Hän (she) varmasti kumautti herätyskongia tuolle yleisölle ...tultuaan esille hänen ensimmäisestä turvallisuusneuvoston kuukausittaisesta kokouksesta joka omistetaan Lähi-idälle. Kivikovana mutta hymyillen ja kuorrutuksella Etelän charmia.”

- On tärkeää huomata, kuinka tuo Haleyn komeetta osui Trumpin ja Netanyahun kohua herättäneen Valkoisen Talon tapaamisen kannoille.
- Syy, miksi tästä on tärkeää huomauttaa, on se, että tämä on taas yksi lisätodiste sille, että siellä on uusi Israel-mielinen ja kristillismielinen sheriffi kaupungissa.
- Näin ollen se on tuonut esiin täysimittaisen saatanallisen hyökkäyksen tuhota jotenkin tämä uusi sheriffi ja hänen kanssaan juutalaiset ja kristityt.
Eilen Arutz Sheva julkaisi raportin 'noidista', jotka heittivät 'loitsun' Trumpin ylle poistaakseen hänet virastaan. Tässä jotakin tuosta raportista: ”Itsenäisiksi julistautuneet ”noidat” yhdessä laulaja Lana Del Rey'n kanssa, seisoivat yhteenkokoontuneina keskiyöllä perjantain ja lauantain välisenä yönä Trump Tower'in edustalla New Yorkissa ”heittääkseen loitsun” Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ylle puolikuun aikana. Noitia ympäri maata liittyi rituaaliin kaukaa. ”Loitsun” tarkoituksena oli poistaa Trump virastaan ja ”sitoa kädet” Trumpilta että niiltä, jotka tukevat ja avustavat häntä. ...Kristityt konservatiivit ovat syyttäneet ”noitia” ”hengellisen sodan julistamisesta”.”

Minun täytyy yhtyä tähän hengellisen sodan julkilausumaan, ja tähän on useita syitä, eikä vähiten se, joka on, että ei ainoastaan noidat heitä loitsuja Trumpin päälle, vaan se on kaikki tiedotusvälineet, jotka ovat sodassa Trumpia vastaan. Torstaina, Jerusalem Post julkaisi mitä mielenkiintoisimman mielipidekirjoituksen siitä miten amerikkalainen yhteiskunta on menossa kohti katkeamispistettä. Lainaten Post'ia: ”Vähän yli viikko sitten, Bill O’Reilly ...Fox News'issä täräytti kieroon väännetystä raportoinnista koskien laittomien maahanmuutajien karkotusta, jotka oli tuomittu rikoksista, osoittaen kuinka media esitti heidät viattomina ”kotiapulaisina, äiteinä, ja kauppiaina”. Hän sanoi, että tämä on hyvä esimerkki siitä miten median kerronta presidentti Trumpista on selvästi puolueellista; se on ”räikeän epärehellistä”. Herra O'reilly, ...päättää artikkelin julistamalla, ”On olemassa radikaali elementti [äärivasemmisto] tässä maassa, joka haluaa tuhota liittovaltion. Jos tämä jatkuu, tullaan katkeamispisteeseen.” Niin kovalta kuin tämä uhkaus kuulostaakin, niin päätellen demokraattien armottomista yrityksistä sabotoida Trumpin pyrkimykset miehittää keskeiset virat, median koko joukon väänneltyjä ja kyhäiltyjä tarinoita muka osoittamassa presidentin epäpätevyyttä [vrt. Dan. 11:21 ja ”kelvoton”, Suom. huom.], suuren määrän kentällä olevien kiihottajien avulla, joita Obama’s Organizing for Action (Obaman järjestely toimintaa varten) on lähettänyt tarkoituksenaan häiritä jokaista kaupunginvaltuuston kokousta maassa ja luoda väite, että kansakunta on yhtä demokraattien kanssa, niin näyttää siltä, että on todellakin sota presidenttiä vastaan useilla rintamilla. ...Tällä hetkellä, Trump ei voi voittaa sotaa median ja demokraattien kanssa, koska hän ei ole se, joka käy sitä. ...Jos tämä sota ei lopu, niin sitten tiedotusvälineitä tullaan joko ankarasti rajoittamaan eteenpäin menemisessä ja amerikkalaista demokratiaa tullaan vaikeuttamaan, tai seuraava johtaja Amerikan poliittisen oikeiston keulakuvana tulee todennäköisesti olemaan sellainen, joka todella aktivoi konservatiivit Amerikassa, ja silloin ”tulee olemaan katkeamispiste”, kuten O'Reilly pukee sen sanoiksi. Amerikan vuoksi ja maailman tähden, rukoilen että tämä suuri kansakunta herää...”

- Minulle tämä herättää kysymyksen, ja se on kaksiosainen, joista ensimmäinen on, että tuleeko Amerikka heräämään, ja toiseksi, tuleeko Amerikka hajoamaan?
- Jos Amerikka herää ja siitä tulee ”jälleen suuri”, niin tarkoittaako se sitä, että Herran paluu ei olekaan niin lähellä kuin olemme toivoneet?
- Toisaalta, jos Amerikka hajoaa, niin tarkoittaako se sitä, että Herran paluu on jopa lähempänä kuin olimme oikeastaan ajatelleet sen olevan?
- Molemmilla kysymyksillä on ydinajatuksenaan se, että Amerikan Yhdysvallat loistaa poissaolollaan Raamatun profetian sivuilta.
- Ehdotan, että hajoaapa tai herääpä Amerikka, niin Amerikan poissaolo profetiasta voidaan sovittaa helposti yhteen.
- Näin se menee: Jos Amerikka hajoaa, maa on merkityksetön; jos Amerikka herää, niin silloin meidät temmataan, ja tämä kansakunta romahtaa.
Mark Hitchcock sanoi sen parhaiten kirjassaan, ”The Late Great United States (Entinen suuri Yhdysvallat)”, ...Kun pasuuna soi ja kaikki uskovat Yhdysvalloissa katoavat, Amerikan viimeiset päivät tulevat olemaan kuin monien sivujen repsottaminen joulukuun kalenterista. Kuten maailmanvallat ennen sitä, Yhdysvallat romahtaa oman syntikuormansa, itsensä hemmottelun, ja väärinkäytöksiensä alle. Tässä valossa, tässä on joitakin johtopäätöksiä: … 1) Näyttää siltä, että Amerikan on pysyttävä vahvana loppuun asti jatkaakseen Israelin puolustamista kun juutalaisvaltio yrittää pysyä pinnalla vihollismeressä. 2) Raamatun hiljaisuus Amerikkaa koskien lopun aikoina (tempauksen jälkeen) osoittaa, että Amerikka tulee laskeutumaan maailmanhallinnan asemastaan. 3) Maailmanvalta lopun aikoina keskittyy jälleenyhdistyneeseen Rooman valtakuntaan (Eurooppa). 4) Euroopan näkyvä asema voidaan selittää vain USA:n laskun valossa. 5) Yhdysvallat tulee kärsimään vaikutusvallan vähenemisestään ja yleisestä laskustaan seurakunnan tempauksen takia, luultavasti yhdessä joukon muita kovia takaiskuja kanssa.” [Suomentaja sanoo, että HÖPÖ HÖPÖ!! Raamatun profetia kyllä puhuu Yhdysvalloista tempauksen jälkeen Israelin viimeisenä 70. vuosiviikkona, sillä USA on se suuri Babylon, Antikristuksen valtakunta, joka kukistuu. Ks. esim. Ilm. 14:8 ja Ilm. 18]
- Vaikka valamiehistö on edelleen pohtimassa Amerikan kohtaloa, on hyvin todennäköistä, että seurakunnan tempaus verottaisi tätä kansakuntaa.
- On kuitenkin myös mahdollista, että Amerikan poissaolo profetiasta tulee taloudellisen romahduksen ja seuraavan Yhdysvaltoihin kohdistuvan terrori-iskun myötä.
- Tämä edellyttää, että Amerikka ei noin vain romahtaisi kansakuntana tämän hiljattaisen ”julistuksen hengellisestä sodasta” painon alla.
- Tässä tärkein asia: Koska emme tiedä mitä tapahtuu Amerikalle, tai milloin jotakin tapahtuu Amerikalle, niin meidän on oltava valmiita!
Matteus 24:44 (KR 33/38)”Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.”
- Tällä pitäisi olla sellainen vaikutus meihin, että se loisi suuren toivon sisimpäämme, ja näin sillä on puhdistava vaikutus meihin.
1. Joh. 3:2-3 (KR 33/38)”Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia, eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena, kuin hän on. Ja jokainen, joka panee häneen tämän toivon, puhdistaa itsensä, niinkuin hän on puhdas.”
- Lopuksi haluan sanoa, että jos et ole koskaan vedonnut Herran Jeesuksen nimeen pelastuaksesi, niin kerjään sinua tekemään niin jo tänään.
- Selitän miten, jakamalla sinulle sen mitä kutsutaan pelastuksen ABC:ksi. A on tunnustamista. Myönnä, että olet syntinen.
- B on uskomista. Usko täydestä sydämestäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen, ja niin sinä pelastut.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com