Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Israel asuu TURVALLISENA eli Googin sota (Hes. 38-39) lähellä – Googin liittouma Venäjän ja Iranin johdolla valmiina kun Syyria toimii katalyyttina!

Tässä profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta erinomainen analyysi Israelin nykytilanteesta Hesekielin kuuluisaan profetiaan nähden, joka ennustaa aikojen lopulla tapahtuvan kansakuntien liittouman hyökkäyksen Israelia vastaan eli ns. Googin sodan. Tämä tarkastelu keskittyy tämän apokalyptisen sodan ajoitukseen, jonka alkamiselle ei pitäisi enää olla mitään esteitä. (Profeetallinen Psalmi 83 Israelin lähinaapureitten hyökkäyksestä on muuten jo toteutunut mm. Amir Tsarfatin mukaan ja myös minun.) Kirjoittaja perustelee ennenkaikkea profetiassa olevan kohdan ”asuu turvallisena” (Israelia koskien), mikä ei edellytä Antikristuksen vahvistamaa Lähi-idän rauhaa, joka solmitaan 3. maailmansodan jälkeen ja aloittaa 7-vuotisen vaivanajan eli Israelin viimeisen 70. vuosiviikon (Dan. 9:27). Upean artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------

Kun Israel asuu turvallisena

By Kit R. Olsen, January 9, 2017

Jotkut kommentaattorit ehdottavat, että Israelin kostovalloitus, joka tuo suuresti laajentuneen alueen, antaisi Israelille lisää rauhaa ja turvallisuutta (alistamalla Islamin ja tuoden miljoonia Allahin palvojia mukautuvaan valvontaan).

Itseasiassa siinä kävisi juuri päinvastoin. Laajentunut alue lopulta vaarantaisi Israelin entistäkin enemmän, koska sen viholliset tietäisivät hyvin, että IDF:n kokoinen armeija ei voisi käsitellä sitä valtavaa määrää vihollisia, jota täytyisi valvoa suuresti laajentuneella alueella.

Israelilaiset olisivat vieläkin enemmän varuillaan ja turvattomampia kuin nyt. Googin hyökkäys on se, jossa Islam saa vakavan iskun – itse Jumalalta. Se tapahtuu, kun Israelilla on turvallisuussopimus tai useampia, kuten sillä on nyt.

Raamattu sanoo, että tulevaisuudessa juuri ennen seitsenvuotisen Ahdistuksen ajan alkua Israel allekirjoittaa jonkin sellaisen, joka on enemmänkin rauhan (shalom) liitto Antikristuksen kanssa (Dan. 9:27). Antikristus tietysti rikkoo tuon liiton.

Tänäpäivänä Israel elää turvallisesti (securely), mutta ei rauhallisesti (peacefully).

Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni.

...ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina - asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sentähden ennusta, ihmislapsi, ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena (Hes. 38:8,11,14).

Mitä tarkoittaa ”asuu turvallisena” viittauksessa Israeliin ja Hesekiel 38 ja 39 lukujen taisteluun (Googin ja Maagogin sota)? Näemme edellisissä kohdissa, että Herra sanoo Israelin asuvan ”turvallisena”, kun sitä vastaan hyökätään.

Jakeessa 14 Hän sanoo vielä tarkemmin: ”Minun kansani Israel asuu turvallisena.” Sana turvallinen on hepreaksi ”batach”.

Sanakirjassa Old Testament Hebrew Lexicon - New American Standard sana batach ei ole määritelty rauhaksi. Sana batach on määritelty näin: ”olla turvallinen”, ”olla huoleton”. Sana turvallinen yllä olevissa jakeissa ei ole heprean rauhaa tarkoittava sana shalom.

Tri. Arnold Fruchtenbaum (ja monet muut) on samaa mieltä, että Israel asuu turvallisena juuri nyt, kuten voit lukea seuraavasta:

Ilmaus ”asuvat turvallisena” (Hes. 38:11,14) on usein ymmärretty väärin tarkoittavan rauhan tilaa, mutta se ei ole heprean juuren batach merkitys. Tämän juuren substantiivimuoto tarkoittaa ”turvallisuus (security).” Se ei ole rauhan tilasta johtuva turvallisuus, vaan turvallisuutta johtuen luottamuksesta omaan voimaan. (Lihavointi suomentajan. Suomentajan mieleen tulee tässä Dan. 12:7: Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät. Risto Santalan mukaan tämä pitäisi kääntää: ”Kun pyhän kansan käden voima on murrettu, silloin nämä kaikki täyttyvät.) Tämä on hyvä kuvaus Israelista myös tänäpäivänä.

Israelin armeija on käynyt neljä tärkeää sotaa perustamisensa jälkeen ja voittanut ne joka kerta nopeasti. Tänäpäivänä Israel on turvallinen, luottaen että sen armeija voi torjua jokaisen hyökkäyksen arabivaltioista. Näin ollen Israel asuu turvallisesti. Israel asuu turvallisesti muurittomissa kylissä (38:11). Tämä kuvailee hyvin tämänpäivän kibbutseja Israelissa. (Arnold G. Fruchtenbaum, Footprints of the Messiah, pages 121-122).

Huomaa, että tri. Fruchtenbaum ei sano, että Israelin valtio ei ole turvallisempi siksi, että se valloittaa ympäröivät valtiot. Hän esittää erinomaisen näkökannan, että Israel asuu jo turvallisena, johtuen luottamuksesta kykyynsä suojella itseään.

Heti kun Venäjä ja islamilaiset laumat marssivat Israelia vastaan toteuttamaan Hesekielin lukujen 38 ja 39 profetiat, ne, jotka odottavat Israelin olevan ”turvallisempi”, eli enemmän rauhassa, edellytyksenä Googin/Maagogin sodalle, tajuavat, etteivät ole ymmärtäneet heprean sanan batach merkitystä.

Israelilaiset eivät elä rauhassa, kun Hesekielin profetoima Venäjän johtama liitto hyökkää heitä vastaan. Mutta he elävät ”turvallisuuden” tunteessa eli ”turvallisina” yleensä turvallisin rajoin, kuten jo antaa ymmärtää se, että heillä on jo nyt useita turvallisuussopimuksia aina Camp David'in ajoista saakka.

Vuonna 1978 neuvoteltiin Camp David'in sopimus Israelin ja Egyptin välille (Camp David Accords), joka asetti pohjan lopulliselle Israelin ja Egyptin väliselle sopimukselle. Syyskuun 17. päivänä 1978 Egyptin presidentti Anwar Sadat ja Israelin pääministeri Menachem Begin allekirjoittivat sopimuksen Valkoisessa Talossa Washington'issa ja jälleen maaliskuun 26. päivänä 1979 he allekirjoittivat lopullisen virallisen asiakirjan, joka peilasi Camp David'in sopimusta virallisesti lopettaen Israelin ja Egyptin välisen sotatilan.

Valitettavasti siihen kuului myös ehto Israelille vetäytyä Siinain niemimaalta, minkä se tekikin vaiheittain vastineena lupauksesta ”turvallisemmista” rajoista. Uutiskamerat lähettivät ja todistivat nämä historialliset tapahtumat koko maailmalle ja sen jälkeen on tehty muitakin sopimuksia.

Vaikka sopimuksiin Israelin kanssa usein sisältyy sana 'rauha', niin kaikki, mitä nämä ns. rauhantekijät todella näyttävät haluavan, on, että Israel luovuttaa lisää maata ontoista lupauksista lisärauhasta. Rauha ei todellisuudessa kuulu yhtälöön. Maan anastaminen kuitenkin kuuluu. Israel on pikkuinen valtio, suunnilleen New Jersey'n kokoinen, jota ympäröivät viholliset, joilla on suuret maa-alueet. Floridan osavaltioon mahtuisi kahdeksan Israelia.

Luemme Hes. 38:14: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena.” Pohjimmiltaan tämä profeetallinen jae on toteutunut. Turvallisuussopimuksia on allekirjoitettu ja me ”tiedämme sen”. Camp David'in sopimus ei koskenut rauhaa (shalom) vaan turvallisuutta. Turvalliset rajat vahvistettiin.

Jopa turva-aidat, joita on rakennettu läpi Israelin osien vuosien mittaan, merkitsevät turvallisuuden tunnetta huolimatta loputtomista ja usein toistuvista palestiinalaisten ohjusiskuista. Se, että Israelilla on nyt suoja-aitoja joillakin alueilla, ei luo eristyneisyyttä, kuten olisi asianlaita, jos koko kansa asuisi ”salpojen ja ovien” takana.

Myös Israelin puolustusvoimat (IDF) antaa luottavaista turvallisuuden tunnetta. Varmasti juutalaiset Israelissa tänäpäivänä tuntevat olonsa turvallisemmaksi kuin menneisyydessä ottaen huomioon, että ennen jälleenkokoamistaan vuonna 1948, he olivat hajotettuina kaikkialla maailmassa etsien turvasatamaa. Missään eivät juutalaiset ole olleet enemmän vaarassa kuin Euroopassa, kun Hitler ja hänen verenhimoiset saatanalliset kätyrinsä metsästivät, kiduttivat ja murhasivat heitä.

Noista ajoista iranilainen hierarkia ja sen edustajat ovat olleet äänekkäimmät viholliset aikomuksessaan täysin tuhota Israel ja murhata juutalaiset. Heinäkuun 27. päivänä 2012 USA:n presidentti allekirjoitti poliittisesti vaikutetun lain vahvistamaan turvallisuusyhteistyötä Israelin kanssa: H.R. 4133, the United States Enhanced Security Cooperation Act of 2012 (Yhdysvaltain laajennettu turvallisuusyhteistyölaki vuodelta 2012). Jälleen kerran sana ”turvallisuus” on hallitseva.

Amir Tsarfati, jota olen usein lainannut vuodesta 2009 saakka, on Israelissa syntynyt juutalainen uskova, joka asuu Jerusalemissa. Hän on entinen Jerikon varakuvernööri ja kapteeni Israelin armeijassa. Amirin ollessa varakuvernöörinä, Israelin hallitus uskoi hänelle asiakirjat, jotka nyt tunnemme kuuluisana Oslon sopimuksena (Oslo Accords).

Amir on erittäin hyvin tietoinen, mitä on käynnissä Israelissa ja sitä ympäröivissä valtioissa ja on monta kertaa julistanut julkisesti puhetilaisuuksissaan eri seurakunnissa, että mitään ei tarvitse tapahtua, ennenkuin Googin/Maagogin hyökkäys tapahtuu. Jopa silloin, kun Hamas ampuu ohjuksia Israeliin, se on turvallinen kyetessään kostamaan ja suojelemaan kansalaisiaan.

Monilla kansalaisilla on aseita ja he voivat tarvittaessa suojella itseään. Muslimihyökkääjien aiheuttama sisäinen väkivalta, varsinkin Jerusalemissa, lisääntyy, mutta se ei tee tyhjäksi sitä tosiasiaa, että Israelilla on turvalliset rajat ja se asuu turvallisena.

Lisää muureja Israelin sisällä voidaan rakentaa suojaamaan israelilaisia arabien hyökkäyksiltä, mutta se antaa heille lisää turvallisuutta. Puhumme ensisijaisesti rajoista Israelin ympärillä, jotka ovat turvalliset, mutta se ei tarkoita, etteikö väkivalta Israelin sisällä asuvien muslimiterroristien taholta kasvaisi. Sitä voimme kyllä odottaa.

Muurittomuuden määritelmä

Ennenkuin nykyinen Israel perustettiin uudelleen niin lähes jokainen muinaisessa Israelissa asui muurittomassa kylässä. Jerusalem oli muurien ympäröimä aina vuoteen 1860, jolloin Sir Moses Montefiore rakensi ensimmäiset asunnot muurien ulkopuolelle. Tänäpäivänä suurin osa väestöstä asuu muurittomissa pienissä ja isoissa kaupungeissa. Hesekielin aikana kyliä ympäröivät raskaista kivistä rakennetut muurit vihollisten torjumiseksi.

Myöhemmin, kun juutalaisia alkoi palata Israeliin, he perustivat uusia juutalaisia siirtokuntia. Suojautuakseen arabien hyökkäyksiltä, varsinkin öiseen aikaan, he rakensivat vartiotorneja ja paaluaitoja. Nämä siirtokunnat olivat pohjimmiltaan maatalouteen perustuvia pieniä kyliä, mutta perustettu ensisijaisesti puolustusta varten ja muurin tai aidan ympäröimiä.

Ensimmäiset kibbutsit perustettiin noin 40 vuotta ennen nykyisen Israelin valtion perustamista (1948). Degania (heprean sanasta ”dagan”, vilja), joka sijaitsi etelään Kinneret -järvestä, perustettiin pioneerien ryhmän toimesta juutalaisen kansallisrahaston (Jewish National Fund) hankkimalle maalle.

Sitä vastoin nykyinen Israel on valtio, joka koostuu muurittomista siirtokunnista (kylistä) ja kaupungeista. Näin on huolimatta turvatarkastuspisteistä, jotka valvovat pääsyä joihinkin siirtokuntiin ja näin on myös riippumatta muureista, joita Israelilla on tiettyjen juutalaisten ja palestiinalaisten valvomien alueiden välillä. Muureja, salpoja ja ovia edelleen on, mutta ne eivät edusta samaa puolustuksen etulinjaa, jota ne edustivat muinoin ja Israelin lähihistoriassa, kun juutalaisia alkoi palata maallensa.

Lisäksi modernit aseet ovat suuressa määrin tehneet muurien, salpojen ja ovien antaman suojan merkitykseltään vähäiseksi. Ne eivät anna suojaa raketteja, kranaatinheittimiä ja ohjuksia vastaan. Joten kun Hesekiel kirjoitti, että Israel asuisi ”vailla muureja”, kun sitä vastaan hyökätään, niin on oikein sanoa, että he kerran asuivat muurien takana, mutta eivät asu enää.

Tänäpäivänä israelilaiset asuvat ”vailla muureja” turvallisten rajojen sisällä, kuten Hesekiel kuvaili sanoessaan, että Googin/Maagogin hyökkäyksen aikaan Israelin kansa asuisi ”turvallisena” ja ”muuria vailla” ja ilman ”salpoja ja ovia”.

Asua rauhassa ei ole sama kuin asua turvallisena

Jotkut kommentaattorit sanovat, että Googin/Maagogin sota ei voi tapahtua, ennenkuin Israel asuu rauhassa, mutta he eivät lue Raamattua, niinkuin se on kirjoitettu. Hes. 38:11 sanoo:

Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina - asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia—”

Raamattu puhuu ”rauhallisista ihmisistä”, ei, että Israel asuisi ”rauhassa”.

Jossakin vaiheessa lähitulevaisuudessa Jumalan viha vuodatetaan Googin/Maagogin liittouman päälle, mikä tulee merkittävästi ja murskaavasti muuttamaan tuntemamme maailman kiihdyttäen viimeisten päivien tapahtumia.

Ottaen huomioon Israel-vastaisen ja Iran-myönteisen ydinsopimuksen, jonka Obaman Valkoinen Talo teki vuonna 2015, Googin/Maagogin sota ei ehkä ole kovin kaukana, varsinkin, kun iranilaisten, demonien saastuttamien roistojen, jatkuvasta uhkailusta tuhota Israel on nyt tullut välittömämpi mahdollisuus. (Iran on osa Hesekielin profetoimaa venäläisten johtamaa liittoumaa.)

Artikkelissaan Gog’s Evil Thought (Googin ilkeä ajatus)” Daymond Duck totesi jonkin aikaa sitten terävästi:

Jotkut sanovat, että ”turvallisena asuminen” tarkoittaa aikaa sen jälkeen, kun Antikristus vahvistaa seitsenvuotisen liiton monien kanssa Lähi-Idän rauhan vuoksi (Daniel 9:27). Sen ei kuitenkaan tarvitse merkitä sitä, koska Israel asuu turvallisena jo nyt Jumalan suojeluksessa, joka ei salli, että se voitetaan (Aamos 9:15).

Milloin tämä hyökkäys tapahtuu?

Sentähden ennusta, ihmislapsi, ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki. Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä. (Hes. 38:14-16, korostus lisätty) 

Tämä hyökkäys tapahtuu, kun Israel on jälleen maassansa, jälleen koottu kansakuntana, kuten se on nyt. Tämä sota on luonteeltaan yliluonnollinen ja tapahtuu, kun Jumala itse sanoo, että on aika – kun Jumala kaikkivaltiudessaan kaataa hyökkääjät. Meidän ei tarvitse odottaa mitään erityisolosuhteita, että Jumala päättää toimia. Israelin ei tarvitse olla rikkaampi eikä isompi. Sillä on nyt ihan tarpeeksi, että sen viholliset haluaisivat ryöstää sitä.

Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi. (Hes. 38:4)

Israel on nyt asemassa, että se ”asuu turvallisena” (Hes. 38:8-11,14). Heprean sana, jota tulee tutkia, ei ole SHALOM (”asua rauhassa”).

Tutkittava sana on heprean sana BATACH, joka tarkoittaa asua turvallisena, turvallisin rajoin, mikä pohjimmiltaan on Israelin tilanne tänäpäivänä. Israelilaiset eivät koskaan luovu aseistaan luulemalla yhtäkkiä olevansa ”paremmin turvassa”, koska joillakin on käsitys, että kun heillä on enemmän maata, niin se tuudittaa heidän itsesuojeluvaistonsa uneen. Meidän täytyy muistaa, että Raamattu sanoo: ”he asuvat turvallisina” (turvallisten rajojen sisällä).

Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. (Hes. 38:8)

Edesmennyt Grant Jeffrey sanoi kirjassaan, Prince of Darkness – Antichrist and the New World Order (sivut.193-194):

Viimeinen kysymys koskee tämän tulevan Googin/Maagogin sodan ajoitusta. Jotkut kirjoittajat päättelevät, että taistelu tapahtuu Harmageddonin taisteluun johtavan seitsenvuotisen sopimusjakson aikana. Siellä ei kuitenkaan ole mitään mainintaa Antikristuksesta eikä hänen seitsenvuotisesta sopimuksestaan suojella Israelia. Jos tämä taistelu tapahtuu Harmageddoniin johtavan seitsenvuotisen sopimusjakson sisällä, niin odottaisi profeetan viittaavan joko (1) siihen, että Antikristus puolustaa Israelia tätä hyökkäystä vastaan, tai (2) että hän pettää Israelin kieltäytymällä suojelemasta sitä sopimuksessa sovitulla tavalla.

Hesekielin profetia Maagogin sodasta vaikenee Antikristuksesta ja Messiaasta, vaikka he ovat keskeisiä hahmoja Harmageddonin taisteluun johtavan jakson aikana. Tämä hiljaisuus vakuuttaa minulle, että Googin ja Maagogin sota tapahtuu jossakin vaiheessa ennen Antikristuksen nousua tekemään kohtalokkaan seitsenvuotisen sopimuksensa juutalaisten kanssa.

Tarkoittavatko sanat ”asuu turvallisena” sitä, että Israel on löytänyt aidon kestävän rauhan naapuriensa kanssa? Lähi-Idän synkän historian valossa on epätodennäköistä, että Israel riisuisi aseensa missään määrin ennen Messiaan paluuta.

Israel tulee pysymään sen tuhoamiseen sitoutuneiden vihollisten ympäröimänä aseistettuna leirinä, kunnes Jumala muuttaa ihmiskunnan sydämet. Sanat ”asuu turvallisena” voivat vain osoittaa, että Israel tulee elämään odotuksessa, että sitä vastaan ei hyökätä tuona aikana ehkä johtuen hiljattaisesta rauhansopimuksesta PLO:n (Palestine Liberation Organization) kanssa.

Monta vuotta on kulunut siitä, kun Grant Jeffrey kirjoitti nämä sanat ja silti ne pitävät edelleen paikkansa. Nyt uuden tulevan Trump'in hallinnon myötä on mahdollista, että Israel päästää suuren helpotuksen huokauksen tietäessään, että yksi Israelin suurimmista vihollisista – Barack Hussein Obama, ei ole enää Yhdysvaltain ”presidentti”. Israelilaiset ovat ehkä taipuvaisia tuntemaan olonsa vieläkin turvallisemmaksi.

Presidentti Trump'illa ja pääministeri Netanyahu'lla on lämmin kunnioitus toisiaan kohtaan. En yllättyisi, vaikka presidentti ryhtyisi voimatoimiin niitä vastaan, jotka ovat demonisoineet Israelia. Kun katselemme siirtoja Jumalan shakkilaudalla, niin Jumalan täydellinen suunnitelma jatkaa paljastumistaan. Emme osaa veikata, kuinka erityiset Googin/Maagogin profetiaan liittyvät yksityiskohdat toteutuvat, mutta tiedämme, että Hänet tullaan näkemään taistelun Voittajana. Hän tekee selväksi, että monet kansat tulevat tietämään Hänen valvoneen sen lopputulosta.

Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra. (Hes. 38:23)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com