Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 15. huhtikuuta 2017

Suursota välitön? – Aikainmerkkejä pääsiäisenä 2017 maailman (hengellisestä) tilasta, joka on hälyttävä

Tässä aikainmerkkejä pureskeltavaksi tuoreesta pitkäperjantain kirjoituksesta Rapture Ready (Tempausvalmis) -sivustolla. Kaikki osoittaa epäilemättä siihen, mitä Raamattu ennusti aivan viimeisistä päivistä ennen Jeesuksen takaisintuloa. Maailma on paha ja siinä asuvat ihmiset tekevät pahoja asioita yhä enemmän. Kristillinen luopumus on vallalla ja paholaisen palvonta lisääntyy. Kirjoittaja osoittaa myös suursodan läheisyyteen ikäänkuin Jumalan rangaistuksena ihmiskunnan syntisyydestä nykypäivänä. Kaiken kaikkiaan hyvin tiivistetty kuvaus näistä lopun päivistä seuraavassa suomentamassani artikkelissa.

-----------------------

Välitön sota? :: By Jim Towers
Imminent War?

Published on: April 14, 2017 By RRadmin7 Category: General Articles, Jim Torres “Towers”

Dateline: April 12-13, 2017

http://www.raptureready.com/2017/04/14/imminent-war/


Kristityt tietävät, että Daniel ennusti sotia toteutuvaksi viimeisinä päivinä. Jeesus sanoi myös, että olisi sotia ja sanomia sodista. Epäilijälle sanoisin, että nämä profetiat yhdessä monien muiden ennustettujen tapahtumien kanssa toteutuvat kaikkialla ja kasvavalla intensiteetillä, joka riittää vakuuttamaan minut.

Tänään meidän presidenttimme varoitti Syyrian presidentti Assadia käyttämästä kemiallisia aseita omaa kansaansa vastaan, kuten lapsia. Venäjä ja Iran (Goog ja Maagog), jotka ovat Assadin ystäviä, ovat suutuksissa. Pohjois-Korea jatkaa ballististen ohjusten rakentamista ja testaa niitä. Me olemme lähettäneet sotalaivoja Pohjois-Koreaan ja neuvotelleet Kiinan kanssa estääksemme Kim Jong Un'ia lietsomasta sotaa ydinaseiden tuotannon avulla. Sotalaivat ovat matkalla sinne ja Kiina uhkaa pommittaa heidän ydinbunkkereitaan yhtälailla. Sotia ja huhuja sodista on runsaasti.

Yhdysvaltain Israelin-suurlähetystöä saatetaan ollaan siirtämässä Jerusalemiin. ISIS, Iranin avulla, etenee kohti Israelia, samalla kun Israel aikoo rakentaa kolmannen ja viimeisen temppelinsä. He ovat kouluttaneet kaikki temppelipapit, tehneet uhrivälineet ja ovat kasvattamassa punaisia hiehoja uhraamista varten. Kaikki järjestelmät ovat liikkeellä.

Kaikkialla maailmassa ihmiset käyttävät älypuhelimia videotallentaakseen outoja näkymiä ja ääniä taivaalla. Noitia ja noidiksi havittelevia nousee kaikkialla, joista jotkut yrittävät laittaa loitsun/kirouksen presidenttimme päälle. Homoseksuaalit ja transvestiitit ovat päivän sana muiden omituisten tyyppien tukiessa heitä. Mustien elämillä on väliä – poliisien ei.

ISIS kauhistuttaa maailmaa ja näyttää olevan pysäyttämätön. Kirkon seinien ulkopuolella epäuskoiset ovat tulossa hulluiksi, tulossa vainoharhaisiksi ja tekevät itsemurhia johtuen siitä pelosta, mikä maailmaa on kohtaava.

Olen viimeaikoina ollut tekemisissä uuden Facebook-”ystävän” kanssa, joka osoittaa paranoian merkkejä. Hänen postauksensa alkoi isokirjaimisilla sanoilla, ”PEOPLE ARE EVIL (IHMISET OVAT PAHOJA)”. En tiedä mihin hän (she) viittasi tuolla äärimmäisellä lausumalla. Joten kirjoitin takaisin, ”Kyllä Peggy, me olemme kaikki syntisiä, mutta 'Ei ole olemassa ketään vanhurskasta, ei yhtäkään, sillä kaikki me olemme tehneet syntiä ja tulleet kelvottomiksi Jumalan kirkkauden edessä....Mutta Jumala on laittanut Hänen (Jeesuksen) päälle meidän kaikkien vääryydet.'”

Hän vastasi epäjohdonmukaisella jaarittelulla, lopettaen sanoilla, ”Kuka sinä olet tuomitsemaan, herra Towers?!” Lienee tarpeetonta sanoa, että olin hämmästynyt ja kirjoitin takaisin sanoen, ”Olin vain samaa mieltä kanssasi, Peggy.” Välittömästi hän vastasi. ”No pysyn sisällä ja lukitsen oveni!” Minun viimeinen kommentti oli, ”Rukoilen puolestasi, Peggy.” Hänen sanansa olivat vainoharhaisuuteen viittaavia sanoja.

Pedofilia on nousussa. Onko Pizzagate (joidenkin demokraattien kytkeminen lapsiseksirinkiin) todellinen vai vain jokin pitkä keksitty tarina? Anthony Weiner'in kannettava tietokone saattaa paljastaa enemmän kuin haluammekaan tietää. Hänen on pian saavuttava oikeuteen, ja on mahdollista, että hän kertoo salaisuuksia monista muista hallinnon korkeista virkamiehistä. Näin tapahtuu, jos häntä ei ensiksi salamurhata. Demokraatit kärsivät monista tappioista kun uusi hallinto jatkaa todisteiden tutkimista äärimmäisen huonosta käytöksestä.

Avioero on vallitseva jopa kristillisissä piireissä ja on verrattavissa muihin maan avioerojen määrään. Koko ajan erittäin arvossa pidetyt seurakuntajohtajat ovat sortumassa johtuen aviorikosasioista. TV-evankelistat menestysevankeliuminsa myötä edelleen ryöstävät miljoonia heidän hyväuskoisilta seuraajiltaan.

Sillä välin, kristillisestä uskosta luopumista tapahtuu erityisesti Englannissa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Moskeijoita ponnahtelee esiin siellä, missä kerran seisoi kirkkoja. Sharia-lakia ollaan levittämässä eri osissa maatamme. Muslimit valtaavat alaa kaikkialla, minne he asettavat jalkansa. Jos seurakuntasi säälii näitä paholaisen palvojia, niin anna sitten heidän lähettää lähetyssaarnaajia näiden muslimien kotimaihin käännyttämään heitä.

Muslimeilla, jotka jo ovat täällä, ei ole mitään aikomusta sulautua osaksi juutalais-kristillistä kulttuuria ja monet heidän johtajistaan vaativat Sharia-lakia paikoissa kuten Dearborn'issa, Michiganin osavaltiossa, samalla kun kotikaupunkini Lansing on edelleen pakolaisten turvapaikkakaupunki. Muslimit tekevät vaatimuksia myös Minnesotan osavaltiossa. Julkiset koulut joissakin paikoissa opettavat meidän nuorille oppilaille kuinka palvoa Allah'ia luokkahuoneessa. New Yorkissa ensimmäisen naispuolisen muslimituomarin ruumis löydettiin kellumasta Hudson-joelta tänään. Tämä voi kipinöidä koston osalta muslimitovereita. Kuinka me vastaamme?

Kristittyjen vainoaminen muissa maissa jatkaa kasvuaan, kun kristittyjä miehiä, naisia ja lapsia teurastetaan joukoittain; näin samalla kun me täällä Yhdysvalloissa elämme yltäkylläistä elämää ilman maailmallista murhetta. Meidän täytyy herätä ja haistaa kahvi. Mutta asioiden ilmeestä päätellen saatamme nähdä näiden julmuuksien saavuttavan rannikkomme; ja se voi olla jo täällä odottamassa iskeäkseen. Sanotaan, että on olemassa yli neljäkymmentä radikaalia islamilaista yhdyskuntaa Yhdysvalloissa ja lisää maan pohjois- ja eteläpuolella valmiina iskemään kyntensä meihin kun aika on oikea.

Niin iso ja vahva kuin maamme onkin, niin se näyttää murenevan sisältä käsin; on olemassa useita syitä, että näin tapahtuu. Ensimmäinen on luopumus jota tapahtuu useissa kristillisissä seurakunnissa, ja sitten tulee apatiaa ja/tai täydellinen hengellinen sokeus monien muiden kohdalle. Olemme rakentaneet talomme uppoavalle hiekalle. Haluamme vain rahanhankintaa ja niitä asioita, joita rahalla voi ostaa.

Jotkut voivat ennakoida kristillisen kirkon vainon ja yrittävät luikerrella eroon, kun he vielä voivat. Mutta nämä ovat niitä, jotka tulivat vain leikkimään seurakuntaa ja eivät koskaan ottaneet näitä hengellisiä asioita muutenkaan vakavasti. Toisella rintamalla jotkut seurakuntajohtajat sanovat, että kaikki menevät Taivaaseen. Mutta Jeesus sanoi, ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” (Joh. 14:6) Ei harmaan sävyjä näissä sanoissa kuningasten Kuninkaalta – Jeesukselta.

Mitä tulee demoneihin ja demoniseen riivaustilaan; onko todellakin olemassa demonista riivausta jossain päin? Ovatko demonit todellisia vai vain mielikuvituksemme tuotetta? Johtuuko vainoharhaisuus, jota monet kokevat, huumeista, vai äärimmäisestä pelosta jota kohtaamme nykyään, vai onko se demonista vaikutusta? Jeesuksella oli tapana ajaa riivaajia ulos, mikä on minulle riittävä todiste siitä, että niitä on olemassa ja siitä on olemassa todisteita kaikkialla minne vain katsot. Tänäpäivänä, katolinen kirkko tarvitsee manaajia. Haluaisitko ryhtyä vapaaehtoiseksi?

Kun näemme kaikkia näitä asioita tapahtuvan, meidän täytyy olla sokeita, kuuroja ja mykkiä, ellemme ajattele, että nämä ovat viimeisten päivien lopputapahtumia.

Yksi asia, joka ei ole tapahtunut vielä, ovat kulku- ja ruttotaudit, jotka varmasti tulevat lähitulevaisuudessa, jos profetioiden on täytyttävä kokonaan. Kuitenkin AIDS, Zika-virus ja sukupuolitaudit rehottavat ympäri maailmaa ja jo noin 42 prosentilla amerikkalaisista on papilloomavirustartunta. Kenties tappava tartuntatauti on valmiina ilmaantuakseen kun siveettömyys ja uskottomuus karkaavat käsistä.

Nyt elokuvista; dokumentti The Devils Miners (Paholaisen kaivosmiehet) tehtiin useita vuosia sitten tarkoituksenaan näyttää isättömien bolivialaispoikien kärsimystä, jotka kymmenvuotiaista lähtien työskentelevät hopeakaivoksissa. Tehdessään näin he pureskelevat kaakaolehtiä koko työpäivän ajan saadakseen voimaa ja kestävyyttä. Heitä opetetaan palvomaan paholaista tullessaan kaivoksiin ja tekemään uhrauksia hänelle. Samaan aikaan toiset kaupungissa palvovat Kristusta!

Walt Disney'n täytyy kääntyä ympäri haudassaan uuden homoystävällisen animaatiosadun nimeltä Princes vuoksi, jossa homot suutelevat toisiaan ja ties mitä muuta. Ja tämä tehtiin lapsille?

Elokuvaa The Stoning of Sorayam M. voidaan vuokrata paikallisesta kirjastostasi ja se perustuu tositarinaan, joka tapahtui muslimimaassa, Iranissa. Se kuinka elokuvantekijät pystyivät tekemään tämän käy yli ymmärrykseni, koska kaikki siinä näyttää olevan aitoa ja erittäin hyvin lavastettua. Kivittäminen oli todellinen tapahtuma, jossa nuori nainen kivitettiin hänen aviomiehensä tekaistujen syytteiden takia, joka halusi naimisiin nuoremman naisen kanssa myötäjäisten takia, jotka hän saisi avioitumalla hänen kanssaan.

Jopa Sorayam'in isä ja kaksi poikaa osallistuivat kivittämiseen! Tiedän, ettei tämä ole uutinen joillekin meistä, mutta sitä tapahtuu lähes päivittäin ympäri maailmaa. Mikä pahuuden ”uskonto” se onkaan. Ja ajatella, että monet liberaalit naiset haluavat nähdä Sharia-lain tässä maassa! Heidän täytyy olla itsemurhaan taipuvaisia tai kaheleita – kenties molempia.

Menin katsomaan elokuvan The Case for Christ (Tapaus Kristus). Siellä oli korkeintaan neljäkymmentä ihmistä yleisössä. Mitä se kertookaan tällaisten ”kristillisten elokuvien” vaikuttavuudesta? Minulle se oli hyvä todistus, mutta se oli ikäänkuin saarnaaja olisi saarnannut kirkkokuorolle.

Veljesi Kristuksessa

Jim Towers

Contact me with your thoughts at jt.filmmaker@yahoo.com or www.thepropheciesmovie and book.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com