Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Liikehdintä Amerikkaa vastaan on kasvamassa, jotta maa tuhottaisiin niin, ettei se pysty tulemaan enää Israelin avuksi, mikä on edellytyksenä useille Raamatun profetioille, jotka ovat toteutumaisillaan aikainmerkeistä päätellen – puhetta myös vakavasta harhaopista eli ns. herruuspelastuksesta (Lordship Salvation)

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka käsittelee tällä kertaa lähinnä Amerikan kohtaloa lähitulevaisuudessa, nykyään ainoan supervallan, joka täytyy tulla riisutuksi voimastaan, jotta Raamatun Israelia koskevat profetiat täyttyisivät pikavauhtia, johon on olemassa selvät merkit tällä hetkellä. Amerikkaa vastaan juonivia tahoja ovat erityisesti Pohjois-Korea ja Iran, jotka tekevät sotilaallista yhteistyötä. Pastori Farag uskoo, että näiden valtioiden kautta tuleekin se ratkaiseva isku suuren Babylonin eli Amerikan Yhdysvaltojen alustavalle kukistumiselle (Ilm. 18). Lopuksi puhetta eräästä väärästä pelastusopista (Lordship Salvation), joka on levinnyt Amerikassa 1980-luvulta asti ja sen suurimpia puolestapuhujia on Tri John MacArthur. Ks. esim. https://cornbreadandbourbon.wordpress.com/2015/05/11/john-macarthur-and-the-lies-of-lordship-salvation/. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

---------------------

Mid-East Prophecy Update October 29th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 29.10.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-10-29.pdf

Pastori J.D. kohdistaa puheensa käynnissä olevaan liikehdintään, joka on saanut vetovoimaa ja vauhtia, tuhotakseen Amerikan sisältä käsin ja ulkoapäin, niin että maa käy merkityksettömäksi tulemaan Israelin avuksi, mikä tasoittaa tietä ydinaseiskulle Israelia vastaan.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä toivon, että kestätte minua, kun kohdistan puheeni johonkin, jota olemme tarkastelleet viime kuukausina.
- Nimittäin, koskien sitä liikehdintää, joka on käynnissä, saatuaan vetovoimaa ja vauhtia, tuhotakseen suuren Saatanan ja pienen Saatanan siinä järjestyksessä.
- Näin siksi, että Amerikan suurena Saatanana on tultava merkityksettömäksi, jotta se ei voisi puolustaa Israelia, pientä Saatanaa.
- Ehdotan, että todellinen Saatana on kohdannut menestystä purkaessaan ja tuhotessaan Amerikkaa sisältä käsin ja ulkoapäin.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan, että se voi itseasiassa olla vain ajan kysymys, kunnes hän kokee täydellisen menestyksen yrityksessään.
- Syy, miksi teen tällaisen väitteen, johtuu Antifa-kaltaisista ryhmistä, joiden ainoa tavoite on tuhota Amerikka sisältä käsin.
- Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin yksissä tuumin tavoitteen kanssa tuhota Amerikka sisältä käsin, on olemassa demoninen juoni ulkoapäin.
- Mennäänpä Iraniin ja katsotaan sitä suhteessa Pohjois-Koreaan, jonka suhteen uskoakseni erehdymme suuresti, jos ajattelemme, ettei Kim Jong-un'ia tule ottaa kovin vakavasti.
- Tietäkää, etten millään tavoin halua luoda pelkoa, vaan pyrin vain luomaan tietoisuutta siitä, mitä todella tapahtuu maailmassa.
- Uskon ja olen ja erittäin tietoinen siitä, että olen hyvässä seurassa vakaumuksen kanssa, että se, mitä Raamatussa ennustetaan tästä, on täsmälleen sitä, mitä tapahtuisi.
- Erityisesti koskien sitä, millaiselta maailma näyttäisi ja olisi lopun päivinä juuri ennen Kristuksen paluuta tempaamaan seurakuntansa.
- Pyhät kirjoitukset ovat tupaten täynnä profetiaa profetian perään puhuessaan maailman tilasta, hengellisesti, moraalisesti, ja geopoliittisesti.
- Se, mitä haluaisin tehdä muistutuksena meidän yhteisestä jäljellä olevasta ajastamme, on, että keskitymme vain kansojen geopoliittiseen ryhmittymiseen profeetallisesti.
- Päällimmäisenä niistä on edellämainitut Iran ja Pohjois-Korea, koska se valtioliittouma liittyy profetioihin Jesajan luvussa 17 ja Hesekielin luvussa 38.
- Sallikaa minun inttää sen puolesta, että Amerikka on jollakin tavalla riisuttu pois supervalta-asemastaan ennen tai samanaikaisesti ajatellen molempien profetioiden toteutumista.
- Etenen sillä olettamuksella, että tämä tapahtuu joko Pohjois-Korean kautta, Iranin kautta tai niiden sisällä olevien ryhmien avulla, tai sitten kaikkien edellämainittujen toimesta.
- Jos tämä todella toteutuisi, olisi järkevää olettaa, että Iranin ja Venäjän johtama liittouma hyökkäisi silloin Israeliin.
- Jotta tämä tapahtuisi, olisi myös syytä ymmärtää, että Jesaja 17:1, liittyen Syyriaan, olisi katalyytti Hesekielin 38. luvulle.
Oletan kysymyksen kuuluvan, että onko kaikki järjestäytymässä kohdalleen vai ei, jotta tämä voisi tapahtua. Vastatakseni tähän, aloitan tällä Times of Israel'in artikkelilla, jossa Yhdysvaltain puolustusministeri Jim Mattis'ia siteerataan sanomasta, että P-Korean tekemän ydinohjushyökkäyksen uhka on kasvamassa. Lainaten Mattis'ia: ”Pohjois-Korea on kasvattanut uhkaa, jota se aiheuttaa naapureilleen ja maailmalle laittomien ja tarpeettomien ohjus- ja ydinaseohjelmiensa kautta”, hän sanoi, lisäten, että Yhdysvaltain ja Etelä-Korean sotilaallinen ja diplomaattinen yhteistyö on näin ottanut käyttöönsä ”uuden kiireellisyystason”. ...”En voi kuvitella tilannetta, jossa Yhdysvallat voisi hyväksyä Pohjois-Korean ydinasevaltana.”

Breaking Israel News'in mukaan näyttää siltä, että P-Korea on jo ydinasevalta, kuten osoitetaan kummallisella kirjeellä Australian ulkoministerille, jossa P-Korean despootti Kim Jong-un totesi, että hänen maansa on ”täysin kehittynyt ydinasevalta”. Lainaten raporttia: ”Merkillisessä tavassa, kirje lähetettiin P-Korean Jakartan suurlähetystön kautta Australian Indonesian suurlähetystöön. Päivättynä syyskuun 28. päivälle, kirje näyttää olevan levitetty julkisuuteen noin viikko Trumpin YK:n yleiskokouksessa pitämän puheen jälkeen, kun hän sanoi, että ”Yhdysvalloilla on suuri voima ja kärsivällisyys, mutta jos se pakotetaan puolustamaan itseään tai liittolaisiaan, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tuhota täysin Pohjois-Korea.”

Samaan aikaan, kun Yhdysvallat uhkaa sotilaallisilla toimilla ydinaseistettua P-Koreaa vastaan, niin samaten Israel uhkaa sotilaallisilla toimilla ydinaseistettua Irania vastaan. Torstaina, Jerusalem Post julkaisi raportin siitä, miten juutalaisvaltio on valmis toimimaan yksin jos kansainväliset yritykset eivät tuota tuloksia. Lainaten Post'ia: ”Israel on ryhtynyt yksipuolisiin toimiin menneisyydessä ilman suuren liittolaisensa, Yhdysvaltojen, suostumusta, käsittäen ilmaiskut epäilyttävää ydinreaktoria vastaan Syyriassa vuonna 2007 ja Irakissa v. 1981. Isku Irania vastaan olisi kuitenkin riskialtis seikkailu, jolla on potentiaalia synnyttää vastaisku ja hämmentää rahamarkkinoita.”

Kun Yhdysvallat uhkailee Pohjois-Koreaa, ja toisinpäin, sekä Israel uhkailee Irania, ja toisinpäin, niin myös Syyria uhkailee Israelia, ja toisinpäin. Näin Ynet News'in mukaan, joka julkaisi raportin siitä, kuinka Syyria varoittaa YK:ta 'vakavista seurauksista' Israelin tulituksen vuoksi. – Seuraten Israelin kostotulitusta syyrialaisiin kohteisiin, jotka ampuivat raketteja Israelin alueelle varhain lauantaina, Syyrian ulkoministeri vaatii YK:ta nuhtelemaan Israelia, sanoen, että Israelin reaktio on vastoin YK:n peruskirjaa; Israel puolestaan varoittaa Syyriaa siitä, että jatkuva rakettien yliläikkyminen tulee saamaan ankaramman vastauksen. ...Sillä välin Iranin armeijan esikuntapäällikön, kenraalimajuri Mohammad Bagheri'n, vieraillessa Syyriassa lauantaina, nämä kaksi maata allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan, jossa he sopivat parantavansa yhteistyötä ja koordinointia armeijoittensa välillä. Iranin ja Syyrian yhteistyö keskittyy tiettävästi enimmäkseen koulutusharjoituksiin, taistelukeskeisen tietotaidon vaihtamiseen, tiedusteluun, sotilaalliseen teknologiaan ja kaikkeen millä on tekemistä näiden kahden maan kykyyn taistella terrorismia vastaan ja vastustaa ”amerikkalais-siionistisia juonia”.

- Joten nyt kysymys kuuluu, että tuleeko kaikki retoriikka ja uhkaukset vain jatkumaan, vai onko jokin antamassa periksi.
- Uskon, että se on jälkimmäinen, koska ei näytä uskottavalta, että joku ikäänkuin painaisi profeetallista taukopainiketta.
- Itseasiassa taukopainikkeen sijaan näyttää siltä, että jokainen on painamassa ”eteenpäin”-painiketta, koska kaikki asiat ovat eskaloitumassa.
- Tästä syystä olen sitä mieltä, että Herra haluaisi minun jakavan hyvää uutista pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa, kun vielä on aikaa.
- Kuitenkin olen myös tuntenut, että velvollisuuteni on ensin puhua väärästä opetuksesta, mikä tunnetaan herruuspelastuksena (Lordship Salvation).
- Valitettavasti herruuspelastus on muokannut evankeliumin, paremman ilmaisun puutteessa, edellytyksille, jotta joku voi todella olla pelastunut.
Haluaisin suositella yhtä parhaista, ellei parasta artikkelia otsikolla, ”What Is Wrong with Lordship Salvation? (Mikä on pielessä herruuspelastuksen suhteen?)” by Tri Andy Woods. Samalla kun artikkeli pitäisi lukea kokonaisuudessaan, toivon, että ystävällisesti annat minun jakaa kanssasi jotain siitä, mitä hän kirjoittaa. – Herruuspelastuksessa ideana on se, että ei-uskovan on passitettava kaikki elämänsä alueet Kristukselle ehtona pelastettuna olemiselle. Toinen tapa esittää herruuspelastus on se, että ”jos Jeesus ei ole kaiken Herra, niin sitten Hän ei ole Herra lainkaan.” Herruuspelastus alkoi merkittävällä tavalla astua sisään Amerikan evankelikaaliseen yhteisöön 1980-luvulla eri palveluministeriöiden kautta, joissa on näkyviä teologeja ja pastoreita. Liike alkoi hyvää tarkoittavalla huolenaiheella käsittelemään liian suurta lihallisuutta kristillisessä maailmassa. Kuitenkin ehdotettu ratkaisu tähän oikeutettuun huolenaiheeseen oli lisätä tietty vaatimus pelastukselle yrityksessä väittää, että lihalliset kristityt eivät koskaan olleet oikeasti pelastuneet, koska he eivät alunperinkään ikinä olleet antautuneet Kristuksen herruudelle. ”...katumus, kun henkilö tieten tahtoen kääntyy pois synnistä, ei voi olla pelastuksen ehto.” ...katua (repent) tai kreikan sana metanoeō tarkoittaa mielenmuutosta Kristuksen suhteen, sen sijaan, että muuttaisimme käyttäytymistä, jotta voisimme tulla Kristuksen tykö. Tässä mielessä katumus on synonyymi uskolle. ...”Pelastuksen suhteen katumus on mielenmuutos koskien Kristus-henkilöä ja Hänen ristintyötään.” Monet ihmiset katsovat Lordship (herruus) -kiistelyä pelkästään semanttisena. He uskovat, että tällä kysymyksellä ei ole todellista merkitystä käytännön elämään tai palvelutehtävään. Todellisuudessa herruuspelastus esittelee ainakin viisi ongelmaa osaksi seurakuntaelämää. – Näin ollen, Tri Woods jatkaa selittäessään näitä viittä ongelmaa helposti ymmärrettävällä selkeydellä.

- Lopetan tämän sen ymmärryksen myötä kun kerron lapsellisen yksinkertaisen Jeesuksen Kristuksen evankeliumin esittämällä pelastuksen ABC'n.
Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

1 kommentti:

  1. "Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat."

    Voi kunpa kaikki käsittäisivät tämän, eivätkä tekisi Kristuksen omaksi tulemisesta sekavaa elämän korjausyritystä, jos huomio keskittyy käännynnäiseen eikä itse Kristukseen! Pelastus ei todellakaan tule keskittyessämme synteihimme ja pahuuteemme, vaan syntiemme tehtävä on ajaa meidät Hänen luokseen, joka voi meidät yksin pelastaa. Siitä sitten alkaa pyhityksemme, mutta ei sekään ilman Kristusta omissa voimissamme, vaan olemme täysin riippuvaisia Hänestä. Liha haluaa tehdä kaikkea muuta kuin mennä Kristuksen luo, se haluaa suorittaa vaikka sitten näyttävää parannuksentekoa mieluummin kuin turvautua Kristukseen. Älkäämme pettäkö itseämme, "Sillä minä tiedän, ettei minussa, se on minun lihassani, asu mitään hyvää. Tahto minulla kyllä on, mutta voimaa hyvän toteuttamiseen ei;..." Room. 7:18
    Täydet pisteet Pelastuksen ABC kirjoittajalle. Vain usko Kristukseen pelastaa! Tottakai pelastukseen liitty monenlaisia elämään liittyviä asioita, mutta keskeistä on Kristus itse.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com