Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 2. huhtikuuta 2018

Apokalyptista tulvaa edeltävien pilvien muodostuminen maailmalla maalis-huhtikuun taitteessa 2018

Tässä profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta ajankohtainen artikkeli aikainmerkeistä maailmalla, jotka ennakoivat lähestyvää 7-vuotista Ahdistuksen aikaa, joka päättyy tulvaan (Dan. 9:26). Ennen tulvaa esiintyy pilviä ja tästä pilvien muodostumisesta horisonttiin on merkkejä rutkasti nykyaikana, joita kirjoittaja ottaa esille suomentamassani artikkelissa.

--------------------------

Tulvavaroitus (Flood Warning) :: By Daymond Duck

Published on: April 1, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/04/01/flood-warning-daymond-duck/ 

Enkeli Gabriel kertoi Danielille, että loppu ”tulee olemaan tulvassa” (Dan. 9:26). Tulvaa edeltää usein pilvet. Sotien ja sotahuhujen pilvet, maailmanhallitus, Israelin jälleenrakennettu temppeli, taloudellinen romahdus ja muutakin on horisontissa. Niitä seuraa tulva. Ainoa kysymys on ajoitus.

Mitä tulee sotiin ja sotahuhuihin, niin maaliskuun 16. päivän päivitysraportissaan, Sean Osborne, eläkkeelle jäänyt sotilas ja profetia-asiantuntija sanoi, että ”sodan retoriikka on yhtä korkea kuin Eschatology Today -sivusto on koskaan nähnyt sen olevan viimeisten kolmen tai neljän vuosikymmenen aikana.”

Israel myönsi äskettäin, että se pommitti ydinreaktorin Syyriassa vuonna 2007. Kysyttäessä, miksi Israel myönsi sen yli kymmenen vuoden sensuurin jälkeen, Israelin esikuntapäällikkö, Gadi Eisenkot sanoi: ”Tämä on viesti vihollisillemme sekä läheisessä että kaukaisessa tulevaisuudessa.”

Muotoilkaamme se toisella tavalla: Israelin tunnustus, että se pommitti ydinreaktorin Syyriassa, on varoitus siitä, että maa tulee pommittamaan ydinreaktorin Iranissa, jos sen tarvitsee tehdä se.

Tämä on yhtä vakavaa kuin kalkkarokäärmeen purema, mutta Israelin retoriikka on vain osa tarinaa.

Toinen osa koskee Yhdysvaltain, Saudi-Arabian ja Yhdistyneitten Arabiemiirikuntien virkamiesten tapaamista Valkoisessa talossa. He perustivat yläkomitean (Supreme Committee) koordinoimaan diplomaattisia ja sotilaallisia pyrkimyksiään estää Irania valmistamasta ydinaseita ja varmistaakseen, että he ovat sotilaallisesti valmiita, jos Iran reagoi väkivaltaisesti.

Vielä yksi osa koskee sitä, että Yhdysvallat on juuri lisännyt apuaan Israelin ohjuspuolustusohjelmaan 705 miljoonalla dollarilla vuonna 2018. Tämä ennätyksellinen summa on annettu kasvavan sodan uhan vuoksi Israelissa.

Mitä tulee maailmanhallitukseen, Unkarin kansalliskokouksen erittäin suosittu puhuja Laszlo Kover kertoi äskettäin Unkarin kansalle: ”Suurin taistomme on alkamassa.”

Tämä on pahaenteinen lausuma, kun otetaan huomioon se tosiasia, että Hitlerin Saksa miehitti Unkarin 2. maailmansodan aikana ja noin 300 000 unkarilaista sotilasta sekä yli 600 000 siviiliä kuoli tuon sodan kuluessa.

Mutta Hra Kover on oikeassa; kaksi kolmasosaa - kolme neljäsosaa maan päällä olevista ihmisistä kuolee, kun Antikristukselle luovutetaan maailmanhallituksen ohjakset Ahdistuksen aikana.

Mitä tulee George Soros'in ja muiden ponnisteluihin, jotta he voisivat orjuuttaa Unkarin kansaa maailmanhallituksen alaisuudessa, Kover sanoi, ”Taistelemme vihollista vastaan, joka on erilainen kuin me. Ei avoimesti toimiva vaan piilotteleva; ei suora vaan viekas; ei rehellinen vaan moraaliton; ei kansallinen vaan kansainvälinen; ei usko työntekoon vaan keinottelee rahalla; sillä ei ole omaa kotimaata, mutta tuntuu omistavan koko maailman.”

Herää Amerikka! Presidentti Trump yrittää pysäyttää maailmanhallituksen. Mutta Hra Soros yrittää kiihdyttää sitä, eikä hän ole halukas pysähtymään Unkarin rajalle. Lisäksi hän ostaa suossa rämpiviä poliitikkoja Yhdysvalloissa.

Mitä tulee Israelin jälleenrakennettuun temppeliin, 23 juutalaista Sanhedrin'in jäsentä on allekirjoittanut kirjeen arabien uskonnollisille johtajille. Juutalaisjohtajat toivovat saavansa kaikkien 71 Sanhedrin'in jäsenen allekirjoituksen heidän kirjeeseensä, ja siinä sanotaan: ”On tullut aika jälleenrakentaa temppeli Moorian vuorelle muinaisessa paikassaan Jerusalemissa.”

Tämän artikkelin kirjoittaja uskoo, että se on Antikristus, ei arabit, joka antaa juutalaisille luvan jälleenrakentaa temppeli, ja se tulee tapahtumaan varhaisessa vaiheessa Ahdistuksen aikaa, ei ennen ylöstempausta.

Siitä huolimatta emme saa sivuuttaa sitä kuka aikoo lähettää tämän kirjeen (Sanhedrin) ja mitä se sanoo ajasta (nyt) ja paikasta (Jerusalemin temppelivuori) temppelin jälleenrakentamista varten.

Taloudellisen romahduksen osalta, kun oli alle 1 päivä aikaa lukea 2,232-sivuinen liittovaltion budjettilaki (talousarvioesitys), Yhdysvaltain edustajainhuone ja senaatti hyväksyivät 1.3 biljoonan dollarin menoja koskevan rellestyksen.

Amerikan kansallinen velka on nyt yli 21 biljoonaa dollaria ja menee ylös kuin raketti (ks. www.usdebtclock.org). Se on todennäköisesti yli 174,000 dollaria per veronmaksaja, kun tämä artikkeli on julkaistu.

Mikään kansakunta ei ole koskaan omannut niin paljon velkaa maailman historiassa; ja harva, jos ylipäätään kukaan, uskoo, että Yhdysvallat voi koskaan päästä eroon velasta.

Kun Amerikka romahtaa, niin koko maailma vajoaa sen kanssa.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com